Erkek İnfertilitesi İbrahim Saraçoğlu'nun Tedavisi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlaarr..nasılsınız bi sessizlik aldı başını gidiyor. gerçi dualarda canlılık var,buraya ne yazalım ki.. kaç zamandır soma beni çook üzdü. sadece bakınıp çıktım. 2.aşamada tembellik çöktü. soğanı geceleri içiyorum. pekmez üzüm çekirdeği yağını da kullanmıyorum zaten şu yağ 1 aylık ömrü var. epey kalıyor şişede,onun küçük gramajlı üretimini yapsalar,hem hesaplı hem israf olmaz.. gonoz değerlerin muhtemelen coktaan sıfırlanmıştır.soğan da bitmek üzeredir?nizar,aaaccc ayşe:)niadar neler yapıyorsunuzzzz??

Gunaydin Museltcik, dedigin gibi topik sessizlige büründü. Ben de aynen senin gibi bakinip cikiyorum.Rabbim Soma 'dakilere yardim etsin, cok zor. Ben de cok üzüldüm, Ölenlere Allah 'tan rahmet diliyorum mekanlari cennet olur insallah.
Hepsinin farkli bir acisi, hikayesi var.Birinin cocugu olmuyormus en sonunda 20.000 kredi cekmisler ve tüp bebekle ikizleri olmus.Lakin borc hala devam ederken ikizlerden birinin rahatsizligi cikmis. Kadincagiza cok üzüldum, insallah devlet bu insanlara her yonden yardim eder, yasadiklari kaybin üzerine bir de maddi dertler üstüste gelmez.Biri de kazadan 3- 4 saat önce cocugu olacagini ogreniyor ancak ecel gelince ne fayda.Dünya cok gecici, her gune her ana şükretmek gerekiyor.
Tatlim dün yine tahlil verdim bugun gidecegim doktora insallah sifirlanmistir degerim.Sogana da cuma basladim.
Yagin tadi cok fenaydi dedigin gibi siseler kucuk olsa hem daha saglikli olur hem de israf olmaz.
Artik kendimi daha iyi hissediyorum, depresyon hali bitti.Rabbim boyle uygun gordu bana da kabullenmek düser.Ama su an gecmise donup baktigimda nasil hamile kaldim, sanki bir ruyaymis gibi geliyor.
Kizlar ne yapiyor onlar da yok buralarda?

yapma ya ahh yaa..ne hayat ne hikayler var. ben ağlamaktan çok idnlemedim okumadım.. takdiri ilahi..Rabbim yardım etsin hepsine yardım vesilelerini arttırsın inşallah..
gonozum çok doğru tespit.. hayal gibi geliyor di mi..sonrasında inşallah zaman geçmez ama bana daha bi hayal oldu..şimdi tüp bebeğe odaklandım. ağustos sonu gibi. çünkü ramazanda hsg ceker dinlenirim diyorum..son kez doğal dener nasip olmazsa doğalla tüp..o zamana kadar kür de biter inşallah.. tüpte sıvı toplaması olayı varmış,onu araştırmak istiyorum bi yandan da korkuyorum süreçten..

kızlar hakkınızı helal edin konuyu ben başlattım ama bir noktadan sonra devam ettiremedim. inşallah Rabbim şu mübarek 3 aylar hürmetine gönlünüzdekini nasip eder.benim doğuma 2 hafta kaldı inşallah sağ salim kolay bir doğum yaşarım.

zeynepcim hamile olmana çok sevindim Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. gonozcum senin düşük yaptığını okudum çok üzüldüm Rabbim sana da hayırlı haberleri inşallah en kısa zamanda nasip eder.

Tatlım,sabahleyin sana cevap yazdım ancak telefonun ve internetin azizliğine uğradım ,yazmış olduğum hiçbir şeyi sistem almamış boşa gitti yani:)
Valla gerçekten hayal gibi geliyor,Rabbim nasip ederse inşallah daha sağlıklı gebelikler yaşar ,evlatlarımızı da sağlıkla kucağımıza alırız,dileğim bu .
Kürlerden ben de sıkıldım galiba ,soğan kürüne başlarken farkettim ,tükenmişlik sendromu gibi bir şey galiba :)Tatlım inşallah bu yaz senin güzel haberlerini alırız,kendim içinde diliyorum tabiki ama biraz ümidim yok gibi,en azından şu an öyle hissediyorum.
Sonucumu aldım geçen salı 82 di,bu salı verdim kan şimdi 38 e düşmüş,doktor dedi yavaş düşmüş haftaya tekrar yap diye.Sıfırlanması uzun sürmüş doktor öyle dedi,ne bileyim ben artık araştırmak dahi istemiyorum .Biliyorsun saplı miyomum gebelikte 7 cm e kadar büyümüştü ancak gebelik sonlanınca bu büyüklükte kaldı ,sol yumurtalığımda da 4 cm e yakın kist var ,şimdi de sağ yumurtalığımda 5 cm e kist çıkmış .Zaten sağım ağrıyıp duruyor ,çok afedersin lavaboya gidince dahi ağrı yapıyor idrar yaparken .Ayy ,valla anlayacağın sürekli bir yerlerimde bir şeyler çıkmasından usandım .Gebelik septomlarının sonlanmasını beklerken şimdi de her yanım büyümüş kistler ve saplı miyom kaynıyor.Moral bozuldu ister istemez .
Karar verdim 1. aşamaya başlamayacağım ,birkaç ay soğan kürü uygulayacağım çünkü hocamız da yumurtalık kistlerin de 3/4 ay soğan kürü öneriyordu.Zaten benim PKOverden ötürü ben de daha önce 4 ay üstüste kullanmıştım.

Tüplerdeki sıvı olayını ilk defa duyuyorum tatlım.Ayy,insan bazen bir şeyler araştırıp yeni şeyler öğrenince kafası daha çok karışıyor.Hele ben olumsuz bir şey ögreneyim kafamda bir sürü abuk subuk fikir dolaşıyor acaba bende de mi bundan var diye.Yani olumsuz düşünce zihnimi işgal ediyor.

Canım çok sağol ,İnşallah her şey çok güzel gider ,rahat bir doğum gerçekleştirirsin .Bebişini sağlıkla kucağına almanı dilıyorum.Arada dualarında yer bulmak isteriz :)) bizi unutma .Doğuma çok az kalmış ,eğil kalk gibi çok hareket gerektiren işler yapma tatlım,kısaca kendine dikkat et :)
İnşallah bizler de sağlıklı ,hayırlı evlatlara sahip oluruz ,Rabbim bizlere de bu güzel duyguyu yaşamayı nasip eder .AMİN.

merhaba arkadaşlarr....

vapicim teşekkür ederiimm:))ahh ne çabuk geçmiş zaman,doğum da gelmiş çatmış:)kolay bir doğum geçir inşallah,sağlıkla al bebişini kucağına:)

teyzeleri,bebişimin kalp atışlarını az duydum ama net gördüm:)hala rüya gibi...

hep dualarımdasınız,Rabbim tez zamanda sizlere de nasip etsin inşallah.

museltcim,tüp bebeğe odaklandım demişsin yanlış hatırlamıyorsam,sen doğal yolla hamile kalabiliyorsun,acaba doktora gidip ilaç tedavisi görsen bir müddet?belki bu sayede olur...ne dersin?

gonozcum canımm,kistler için doktor ne diyor?nasıl eriyebilirmiş acaba?çünkü bana doktorum demişti ki''kistler hamile kalmaya engel olabilir..''.inşallah kısa zamanda bütün sıkıntılarından kurtıulursun canım.

ben bugün ultrasona göre 6+6 günlüğüm.mide bulantılarım başladı,sabahları afedersiniz çıkarınca rahatlıyorum.onun dışında iyiyim,bebeğim fazla üzmeyecek galiba beni.zor geldi,inşallah içer de yaramazlık yapmadan uslu uslu durur:) dualarımdasınız:)

Tatlım gözünaydın çok sevindim bebişin kalp atışlarını duyduguna inşallah darısı başımıza.Kistler konusunda doktor çok net konuşmadı o yüzden başka doktora da görüneceğim bakalım artık.
Sen de dikkat et kendine ,mide bulantıların çoğalmadan bol bol süt ürünleri tüket tatlım ,beslenmene dikkat et .

sağol tatım,elimden geldiince dikkat ediyorum,Allah'a emanetiz bakalım:)

en iyisi canım,başka doktora da danış bakalım ne diyecek...

bi hevesle yazılıp silinmesi uyuz bi durum nasip:) tatlım değerler çabuk dşmüyormuş bak neyse azz kalmış haftaya bile kalmaz 3-4 güne sıfırlanır inşallah. kistleri eritmeden kürlere geçme. soğan suyu senin şifan olsun. saraçoğlu da diyor kiste 1-1..ne yapalım bıksaktak yılsakta yapacağız..hamile kaldığımda kendime aferin demiştim yine Allaha dua ediyorum hevesim kırılması bana bu yolda selamet versin siteğimi hayırla sonuçlandırsın sevindirsin beni diye..hepimiz için de..vee bugun hayıta başlıyoruuummm:) ama haftaya pazar regl günüm, şimdiden belim ayaklarım ağrıyor regl rüzgarı esiyor bedenimde([/QUOTE]

Museltcik regl oldun mu tatlım ? Benim çok hafif kahverengi gelmeye başladı ancak tam başlamadı ,inşallah ilk reglimi göreceğim.
Robotik cerrahiyi duydun mu ,şu sıralar onu araştırıyoruz bildiğin gibi şu miyomum bana çok sıkıntı yaşatacak gibi bu sebeple hayırlısı ile bu yaz ondan kurtulmak istiyorum.Aslına bakarsan çok korkuyorum ancak düşük sırasında miyomun olduğu tarafta korkunç ağrılar oluştu o yüzden ameliyatı düşünüyorum.Hayıtı sevdin mi :))) ama çok faydalı o yüzden keyifle içmeye çalış ,kullandığımız kürler hepimize şifa olsun tatlım .Bu hafta hcg ye baktırmayacağım ,şu reglim bir gelsin tam olarak haftaya baktıracağım ,inşallah sıfırlanmış olur.
Ayy, ne ilginç bir durum hamile kalmak için can atar hcg yükselsin diye bekleriz ,şimdi de düşsün diye bekliyorum .
Rabbim inşallah hepimize sağlıklı gebelik ,sağlıklı bebişler nasip eder tatlım .AMİN.

Kizlar günaydın hayırlı sabahlar herkese , ben bisey sormak istiyorum. Ben bu ay klomenle birlikte incir kuru de yapmistim. 21 gün yapip 7 gün ara 21 gün tekrar deniyor. Benim 7 gün ara bugün bitiyor. Hala regli olmadim. Acaba tekrar baslamalimiyim yoksa adetini bekleyipte başlasam??? Lutfeenn yardimci olabilir misiniz????

Tatlim, bence ara vermeden devam etmelisin. Bildigim kadariyla hocamizda kurlerde ara verilmemesini oneriyor.Bak bende regl olacagim insallah ,sogan kurune ara vermeden devam edecegim.

Tatlim, bence ara vermeden devam etmelisin. Bildigim kadariyla hocamizda kurlerde ara verilmemesini oneriyor.Bak bende regl olacagim insallah ,sogan kurune ara vermeden devam edecegim.

tamam canım. çok sağol. akşama eve gidince tekrar başlayayım. :):):)

kızlar Rabbim sizlerle olsun ve o gün gelip çattı yarın kısmetse doğum gerçekleşecek.bebeğim aşağıya inmediğinden sezeryan olacak dularınızda yer bulabilirsem çok sevineceğim.Allah'a emanetsiniz.

kızlar Rabbim sizlerle olsun ve o gün gelip çattı yarın kısmetse doğum gerçekleşecek.bebeğim aşağıya inmediğinden sezeryan olacak dularınızda yer bulabilirsem çok sevineceğim.Allah'a emanetsiniz.

Allah yardımcın olsun canıımm,sağ sağlim kucağına al inşallah.çok heyecanlı:)

hayirli olsun Allah yardimcin olsun insallah cok kolay gecer bebegini kucagina alisin

slm kizlar dun yumurtalarim toplandi cok agrim var insallah Allah kismet ederse persembe transferim olacak dualarinizi bekliyorum

Son düzenleme:
slm kizlar dun yumurtalarim toplandi cok agrim var insallah Allah kismet ederse persembe transferim olacak dualarinizi bekliyorum

canım hayırla sağlıkla döllenir inşallah. hayırlı ugurlu olsun süreç pozitifle sonuçlansın inşallah.. nerde yaptırıyorsun tatlım?

bu arada kızlar pek sessiz kaldık..hoş ne yazalım di mi..ben macun yaptırdım regliyken yenilmiyor dedi bu forumda onu kullanan biri.. fatihsultanmehmet ahan macunu hani şu saraçoğlu hocamızın da zahidede yaptıgı karışım:) valla inanın hem kolay olur diye hem de acayip merak ettiğim için yaptırdım. perşembe gibi başlıyorum inşallah..nette okudum ertesi gün idrarınızda farkedeceksiniz diyo tabi bunu osmanlı zamanında yayınlanan diliyle ifade etmiş. hepsiburada da satılıyor. 300 tlye yaptırdım.bitlis balından..bakalım şifa olsun bize vesile vesilemiz olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…