canım hayırla sağlıkla döllenir inşallah. hayırlı ugurlu olsun süreç pozitifle sonuçlansın inşallah.. nerde yaptırıyorsun tatlım?
amin canim insallah fransada yasiyorum tekrar burda denedim insallah son olur bebeklerim annesini bekletmez macun vesile olurda bebegine kavusursun insallah
tup bebek cok eziyetli Rabbim bu tedaviye girenlere guc ve sabir versin insallah en kisa zamanda hamile haberini aliriz dogal bebek diye:)
bizimki tup:)
canım hayırla sağlıkla döllenir inşallah. hayırlı ugurlu olsun süreç pozitifle sonuçlansın inşallah.. nerde yaptırıyorsun tatlım?
canımmm tüp doğal bebek bebektir benim için:))) tabi dediğin gibi süreçler zor. ama tr'de yaptıranlar hep kolay bi dille anlatıyor:) ben başlarda çook korkuyor düşünmüyordum bile.şimdi düşünüyorum. yaz sonuna kadar Rabbim doğalla nasip etmezse tüp deneyeceğiz..Rabbim en iyi bilen..olsun ne yapalım sonuçta tüpte derman değil mi:)) İnşallah güzel haberlerini alırız tatlım..Fransız dr.ların Türklerin üremesine bakış açısı nasıl? saçma gelmediyse merakımı mazur gör hani muameleleri nasıl? hele ki bi Müslümana?
Museltcikkk:))nasılsın?
inşallah macun bebeğinin glmesine vesile olur.
tüp bebek yıpratıcı bir süreç,ama en zoruda transferden sonra 12 gün beklemek.o kadar yediğin iğneye bedel:)ama sonuç güzel olunca herşeyi unutuyor insan.
ben hala iğne kullanıyorum.progestan iğnesi,düşük olmasın diye.12. haftaya kadar kullanacakmışım.bir de kan sulandırıcı iğnem var o 8 . aya kadar kullanılacak.
geçenlerde hesapladım,6 nisandan beri 143 tane iğne kullanmışım.:))))
inşallah yaz sonuna kadar doğal yolla hamile kalırsın canımm,ama olmazsa da sıkma canını belki Rabbim tüp bebek tedavisini vesile kılacaktır.
biliyorsun,ben bir anda karar verdim,meğer zamanı gelmiş Rabbim tüp bebeği vesile kıldı ve oldu çok şükür.
bu arada GonoZ nerede acaba??
tüp bebek yıpratıcı bir süreç,ama en zoruda transferden sonra 12 gün beklemek.o kadar yediğin iğneye bedel:)ama sonuç güzel olunca herşeyi unutuyor insan.
ben hala iğne kullanıyorum.progestan iğnesi,düşük olmasın diye.12. haftaya kadar kullanacakmışım.bir de kan sulandırıcı iğnem var o 8 . aya kadar kullanılacak.
inşallah yaz sonuna kadar doğal yolla hamile kalırsın canımm,ama olmazsa da sıkma canını belki Rabbim tüp bebek tedavisini vesile kılacaktır.
biliyorsun,ben bir anda karar verdim,meğer zamanı gelmiş Rabbim tüp bebeği vesile kıldı ve oldu çok şükür.
143 iğnecik amaaaaaann::))ne bileyim hep transfer günü ve sonuca odaklı yazıyor insanlar,belki sonuç dediğin gibi pozitif olunca görmüyor insanın gözü:) Zeynep cidden bi anda karar verildi ya:) çok güzel ama değil mi iki kalpli insan:)) bakalım ben de heyecanla yiyeceğim tadı çok fenaymış ama. bugun reglim bitti. yarın sabah perşembe güzel bi gün bismillah deyip başlayacağız:) gonoz sessiz..inşallah iyidir..
canım,hayrlı olsun:)
inşallah kaliteli embriyoların olur.kaç tane yumurta toplandı?transferin ne zaman?ay inşallah pozitif sonuçlanır hayırlısıyla:)
canımmm tüp doğal bebek bebektir benim için:))) tabi dediğin gibi süreçler zor. ama tr'de yaptıranlar hep kolay bi dille anlatıyor:) ben başlarda çook korkuyor düşünmüyordum bile.şimdi düşünüyorum. yaz sonuna kadar Rabbim doğalla nasip etmezse tüp deneyeceğiz..Rabbim en iyi bilen..olsun ne yapalım sonuçta tüpte derman değil mi:)) İnşallah güzel haberlerini alırız tatlım..Fransız dr.ların Türklerin üremesine bakış açısı nasıl? saçma gelmediyse merakımı mazur gör hani muameleleri nasıl? hele ki bi Müslümana?
cok tesekuler canim 23 yumurta toplandi 16 si kaliteliydi insallah yarin transferim olacak 3 gun emriyosu. bugun daha aramadilar bekliyorum insallah her sey yolundadir
canim nasil gidiyor hamileligin Rabbim kucagina almayi nasip etin butun guzel gunlerini gormeyi nasip etsin insallah
kızlar Rabbim sizlerle olsun ve o gün gelip çattı yarın kısmetse doğum gerçekleşecek.bebeğim aşağıya inmediğinden sezeryan olacak dularınızda yer bulabilirsem çok sevineceğim.Allah'a emanetsiniz.
slm kizlar dun yumurtalarim toplandi cok agrim var insallah Allah kismet ederse persembe transferim olacak dualarinizi bekliyorum
bu arada kızlar pek sessiz kaldık..hoş ne yazalım di mi..ben macun yaptırdım regliyken yenilmiyor dedi bu forumda onu kullanan biri.. fatihsultanmehmet ahan macunu hani şu saraçoğlu hocamızın da zahidede yaptıgı karışım:) valla inanın hem kolay olur diye hem de acayip merak ettiğim için yaptırdım. perşembe gibi başlıyorum inşallah..nette okudum ertesi gün idrarınızda farkedeceksiniz diyo tabi bunu osmanlı zamanında yayınlanan diliyle ifade etmiş. hepsiburada da satılıyor. 300 tlye yaptırdım.bitlis balından..bakalım şifa olsun bize vesile vesilemiz olsun..
oo maşallah,senden ggüzel haberler bekliyorum canım inşallah.
güzel gidiyo,herşey yolunda çok şükür.rabbim sana da benmki gibi rahat bir hamilelik dönemi geçirmeni nasip etsin:)
oo maşallah,senden ggüzel haberler bekliyorum canım inşallah.
güzel gidiyo,herşey yolunda çok şükür.rabbim sana da benmki gibi rahat bir hamilelik dönemi geçirmeni nasip etsin:)
nizarcığım hayırlı uğurlu olsun sağlıklı gebeliklerin olsun inşallah sıkı sıkı tutunsun annesine inşallah..limonun zararı olmaz yararı olur. ben de içiyorum kan pıhtılaşmasına karşı eger ekstra ilaç almıyorsan tabi..lben yarım limon sıkıp içiyorum aklıma geldikçe bazen hergun bazen günaşırı..merakla bekliyoruz sonucunu..hadi bakalımm:))))
günaydın kızlar ben pco hastasıyım hiçbir ilaç ve iğneye cvp vermiyor vücudum bu ay soğan kürüne başladım bugün 8. günüm kasıklarımda batma şeklinde ağrı var sanki yumurtlama dönemnde kasık ağrısı olur ya aynı öyle okuduğum topiklerde fazla fazla vajinal akıntısı oluyomuş herkesin benim öyle fazla bi akıntım olmadı hafif sarımtırak az az oluyo ama çok değil ama kasık ağrım çok fazla batma şeklinde soğan kürü kullanıpta benimle aynı belirtileri taşıyan varmı??? birde faydasını cidden görüyomuyuz???? lütfen cvp verin
tatlım mutlaka devam et. ben soğan suyu içe içe cücük çıkaracağım diyorum hep:)zararı yok faydası cok mutlaka kullan ennnn az 3 ay. hatta testeredişli aslenpencesi civan da kullanabilirrisn sonrasında... ama önce soğan sonra aslanpençesi sonra yine soğan sonra civan saraçoğlu tv de hep böyle bu sıralamayla söylüyor ki ben gebe kaldım tabi kimyasaldı olsun..mutlaka iiiiççç:) bende de öyle aman aman akıntı olmadı. ama reglim harika oldu bunlarla..Allah şifa versin bebişlerin olsun:)
çok saol canım benim ya bende içiyorum işte yok bırakmam kesinlikle sonlandırmadan kürü illaki faydası olur olmasada bitki sonuçta zararı olmaz nette okuyorum devamlı ama gebe kalabilen yok sanırım bu kürle yani sadece kistleri yok ediyo sanırım sen bu kürden sonramı hamile kaldın inş.darısı başıma : )))
hamile kalan yok ewet cnm 15gün içip bırakacan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?