Canim sagolasin Ama link açılmadı inşaallah bir dahaki girişinde yazarsan bakarım canim.
Canim sagolasin Ama link açılmadı inşaallah bir dahaki girişinde yazarsan bakarım canim.
Fatih Sultan Mehmet Han Macunu tarifi
Malzemeleri

32 gram tarçın

32 gram karanfil

32 gram anasonu mısrı

16 gram kereviz tohumu

16 gram ud-ul kahr

32 gram fulful

32 gram kebabe

32 gram ısırgan otu

32 gram havuç tohumu

32 gram şalgam tohumu

32 gram turp tohumu

32 gram mastika sakızı

32 gram sinameki

32 gram ak günlük

32 gram üzerlik tohumu

32 gram acıbadem yağı

64 gram çörek otu

16 gram misk

192 gram şeker

2 ¼ kilo bal

Yapılışı

: Demir bir havanın içinde şekerle bütün baharat iyice dövülerek toz haline getirilir. Sonra bu toz 2 ¼ kilo saf balla iyice karıştırılır.
Tam 3 saat durup dinlenmeksizin işlenecek olan macun koyu bir kıvama getirilir. Bu macun sabahları ve akşamları aç karnına 19.2 gramlık yenilecek.. ama aktar bana sabah akşam bi tatlı kaşığı alın dedi. arısütü de verdi kürdana batırıp dil altı alın dedi.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=724780 ya ben bi de konuaçmıştım unutmuşum bak google yazınca gördüm kadınlar kulubü yazılarında:))))
Fatih Sultan Mehmet Han Macunu tarifi
Malzemeleri

32 gram tarçın

32 gram karanfil

32 gram anasonu mısrı

16 gram kereviz tohumu

16 gram ud-ul kahr

32 gram fulful

32 gram kebabe

32 gram ısırgan otu

32 gram havuç tohumu

32 gram şalgam tohumu

32 gram turp tohumu

32 gram mastika sakızı

32 gram sinameki

32 gram ak günlük

32 gram üzerlik tohumu

32 gram acıbadem yağı

64 gram çörek otu

16 gram misk

192 gram şeker

2 ¼ kilo bal

Yapılışı

: Demir bir havanın içinde şekerle bütün baharat iyice dövülerek toz haline getirilir. Sonra bu toz 2 ¼ kilo saf balla iyice karıştırılır.
Tam 3 saat durup dinlenmeksizin işlenecek olan macun koyu bir kıvama getirilir. Bu macun sabahları ve akşamları aç karnına 19.2 gramlık yenilecek.. ama aktar bana sabah akşam bi tatlı kaşığı alın dedi. arısütü de verdi kürdana batırıp dil altı alın dedi.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=724780 ya ben bi de konuaçmıştım unutmuşum bak google yazınca gördüm kadınlar kulubü yazılarında:))))
zeynepciğiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm yaz boyu evde net yoktu zaten sürekli bi orası bi burası derken:) iyiyiz çok şükür canım benim. kusmalarım 2 gün önce bitti eskisi gibi uyumuyorum ama yormuyorum da kendimi. 14 haftalık olduk teyzesi. bu cumartesi dr.a gideceğiz belki cinsiyeti söylerler kiiii hiiiç önemli değil sağlıklı olsun da:) sen nasılsın:)museltt ses ver ltfen:))nasılsınn bebiş nasıl?
Arkadaşım bebeğin hayırlı olsun tedavi sonrasımı oldu mahsuru yoksa problem neydi neler yaptınız bizde de azosperm problemi varzeynepciğiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm yaz boyu evde net yoktu zaten sürekli bi orası bi burası derken:) iyiyiz çok şükür canım benim. kusmalarım 2 gün önce bitti eskisi gibi uyumuyorum ama yormuyorum da kendimi. 14 haftalık olduk teyzesi. bu cumartesi dr.a gideceğiz belki cinsiyeti söylerler kiiii hiiiç önemli değil sağlıklı olsun da:) sen nasılsın:)
zeynepciğiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm yaz boyu evde net yoktu zaten sürekli bi orası bi burası derken:) iyiyiz çok şükür canım benim. kusmalarım 2 gün önce bitti eskisi gibi uyumuyorum ama yormuyorum da kendimi. 14 haftalık olduk teyzesi. bu cumartesi dr.a gideceğiz belki cinsiyeti söylerler kiiii hiiiç önemli değil sağlıklı olsun da:) sen nasılsın:)
muselllttttt yaaa özledim seni çokkk:)))
ooo kocaman olmuşsunuz sizdeee maşallah bence prenses geliyor gibi ama tabi sağlıklı olması önceliğimiz.
bizde 22 haftalık olduk Ali Efe'miz olacak inşallah.ben artık ağırlaşmaya başladım ama şükür halime çok güzel bi hamilelik geçiriyorum maşallah
lütfen arayı bu kadar açmayalım tatlım özletmeyin kendinizi annesi:)
Allah'a emanet olun canımm
tatlım bizde problem yoktu.. saraçoğlu hocamızın kürleriyle bi hamilelik yaşadım kimyasal.. sonra yine hocamızın tv de tavsiye ettiği macunu kullandık eşimle. yukarıda tarifi var.. ve tabii ki dualar..inşallah en yakın zamanda çok beklemeden,bekleyişi de sabırla olarak Rabbim verir..dua ile..Arkadaşım bebeğin hayırlı olsun tedavi sonrasımı oldu mahsuru yoksa problem neydi neler yaptınız bizde de azosperm problemi var
ayyyy zeyneeeeeeeeeeeepppppp ben de cok özlediğimi farkettim ki:) ali efe çooooooooooooook güzel bi isim. 22 haftada çok ağırlaşılıyor mu yaben zaten izin haftam başlasın hemen ayrılacağım inşallah. Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin bizlerde birlikte..
mrhba benm eşmdede hareket sorunu vr bunlar iyi mi geldi sizebugün ilaçlarımız geldi :)içinde 4 ürün var.bal,polen,at kuyrugu bitki çayı ve içinde vıtexagnus-castus olan bi ürün var onuda çay gibi kullanacak eşim.başka sormak istedgn bsey olursa ben burdayım :)
zeyneppp canım ALLAH analı babalı büyütsün inşallah bebeğiniKızlar merhabalar. ... nasilsinizzz? ? Musellt? Doğum yaptın mi yoksa?
Benim oglum doğdu 58 günlük oldu bile şükürler olsun☺
Merhabalar, öncelikle hayırlı olsun, bursada yaşıyorsunuz galiba, tüp bebeği nerede yaptırdınız acaba..Merhaba herkesee, uzun zamandır yazamadım kızlar. Çok şükür ilk tüp bebek denememizde tuttu bizim, 24 haftalık hamileyim. Kızımız olacak,Allah'ım sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah. Sizlerde durum ne? Rabbim hepinize nasip etsin,hep dua ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?