Erkek İnfertilitesi İbrahim Saraçoğlu'nun Tedavisi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar eşimde kullanıyo aynılarını gerçi biz hayıt tohumuna geçtik az kaldı yakında biter bakalım hayırlısı ne olacak ama size söyliyim işe yarıyo ramazandan önce test yaptırmıştık 160 milyon sayımız çıktı bizim sorun hiç hareket olmamasıydı oda yüzde 4 çıktı bakalım artık yakında sonuç belli olur hayırlısı

ayy çok mutlu oldum yaa gerçekten buna ihtiyacım vardı:))) sayı kaçtı ki 160 milyona çıktı mükemmel bi sayı maşallah ...
morfolojiye faydası oldu mu?

Zeynep,bizim de 7 tane kalmış sen söyleyince saydım demek ki aynı gidiyoruz:)
Mussi siz küre başladıktan ne kadar sonra test yaptırdınız biz de yaptıracağız da ?

mussi gibi bizde faydasını görürüz inşallah:)
biz 2. aşama bittikten sonra test yaptırmak istiyoruz.
çünkü inan hiç cesaret edemiyorum çok korkuyorum:(

mussi gibi bizde faydasını görürüz inşallah:)
biz 2. aşama bittikten sonra test yaptırmak istiyoruz.
çünkü inan hiç cesaret edemiyorum çok korkuyorum:(
Amin Zeynep,inşallah şifa olur kullandıklarımız eşlerimize.Mussi daha ayrıntılı bilgi verirse çok sevineceğim.Bu arada bir şey merak ediyorum Zeynep.Morfoloji düşük olan herkeste mutlaka varikosel mi oluyor?Biz henüz üroloğa gitmedik.Zaten kadın doğum istemişti eşimden spermiyogram ,sonuç kötü çıkınca direkt tüp bebek dedi.Biz de üroloğa gitmeden hocamızı aradık.Ama şimdi testi yenileyeceğiz ya işte o vakit gideceğiz üroloğa ?

Amin Zeynep,inşallah şifa olur kullandıklarımız eşlerimize.Mussi daha ayrıntılı bilgi verirse çok sevineceğim.Bu arada bir şey merak ediyorum Zeynep.Morfoloji düşük olan herkeste mutlaka varikosel mi oluyor?Biz henüz üroloğa gitmedik.Zaten kadın doğum istemişti eşimden spermiyogram ,sonuç kötü çıkınca direkt tüp bebek dedi.Biz de üroloğa gitmeden hocamızı aradık.Ama şimdi testi yenileyeceğiz ya işte o vakit gideceğiz üroloğa ?

hayır canım morfolojisi her düşük olanda varikosel olacak diye birsey yok.
varikosel sayıyı filan düşürüyo,sizin sayı iyiydi hatırladığım kadarıyla.
ama vakit kaybetmeden gidin bence de üroloğa.

eşim kasık ağrısı ile dr gitti oda önemli bişey olmadığını kendisinin çocuğun yoksa sana sperm tahlili yapalım dedi sene 09/2010 ilk tahlil yapıldı sonuç 53.500.000 sayı hareket 0 dr hiç ilaç vermeden direk tüp bebek dedi istanbul özel safa hastanesi sonra başka dr gitti elle muayene oldu varikosel çıktı ameliyat oldu sayı 40.000.000 düştü hiç bir gelişme olmadı o dr da seni tüpe yönlendiriyim dedi sonra bu arad proxxed evıcap felan kullandı ama nafile sonra bitkisel işaçlara başladı üsküdarda ermiş aktar diye biyer var ordan macun felen aldık 5 şişe yedi yanlış hatırlamıyosam sayı 118.000.000 milyona çıktı ama hareketlilik 0 adam bile şaşırdı bu normal değil diye bu arada bizim morfolojimiz tahlillerde %70 yada %75 çıkıyo en son saraçoğluna başladık işte bakalım hayırlısı benim umudum var sizde kaybetmeyin allah büyük

biz farklı nedenlerdendolayı tahlili yaptırdık bence siz yaptırmayın çünkü ilaç spermlere 72 günde etki ediyo olumsuzluğa kapılmayın ürünler tamamen bittikten sonra yaptırın bence

biz farklı nedenlerdendolayı tahlili yaptırdık bence siz yaptırmayın çünkü ilaç spermlere 72 günde etki ediyo olumsuzluğa kapılmayın ürünler tamamen bittikten sonra yaptırın bence

Mussi ,anladığım kadarıyla siz önce başka bir aktarda tedavi gördünüz sayı bayağı yükseldi ancak hareketsizlik devam etti.Sonra Saraçoğlu hocamızın kürüne başladınız morfoloji ve hareketlilik arttı,öyle mi?Şunu anlayamadım sizin morfoloji nasıl oluyor da o kadar yüksek çıkıyordu.Mesela bizim sayı 108 milyon morfoloji %2 .

sayı yüksek olduğu için %4 hareket bile iyi bence.
benim eşimde varikosel ameliyatı oldu 9 ay önce.
sayı ve morfoloji sorunumuz var çok yavaş yükseliyo değerler inşallah bizde faydasını görürüz :)

Mussi ,anladığım kadarıyla siz önce başka bir aktarda tedavi gördünüz sayı bayağı yükseldi ancak hareketsizlik devam etti.Sonra Saraçoğlu hocamızın kürüne başladınız morfoloji ve hareketlilik arttı,öyle mi?Şunu anlayamadım sizin morfoloji nasıl oluyor da o kadar yüksek çıkıyordu.Mesela bizim sayı 108 milyon morfoloji %2 .

öyle tatlım bizde anlayamıyoruzki en düşük şimdiye kadar %70 çıktı

öyle tatlım bizde anlayamıyoruzki en düşük şimdiye kadar %70 çıktı

valla %70 çok iyi bi rakam...bizim en son yaptırdığımız testte %16:s bizimde ileri hareketli çok düşük %3,4 varikosel ameliyatı olduk ama ne kadar düzelir bilmiyorum...siz bizden baya iyi durumdasınız canım inş en yakın zamanda hamile kalırsın...allah yardımcımız olsun...

valla %70 çok iyi bi rakam...bizim en son yaptırdığımız testte %16:s bizimde ileri hareketli çok düşük %3,4 varikosel ameliyatı olduk ama ne kadar düzelir bilmiyorum...siz bizden baya iyi durumdasınız canım inş en yakın zamanda hamile kalırsın...allah yardımcımız olsun...

%16 bile çok iyi.bizim %3 :(((

%16 bile çok iyi.bizim %3 :(((

canım bizim who kriterine göre en az %30 olması gerekiyor...2 yıldır çocuğumuz olmuyor tüp ve aşılama ile ilgili bilgilere bakınıp duruyordum eşimde varikosel çıktı ameliyat olduk biraz umudum var 5 aya kadar gebelik olmazsa yine araştırmaya devam edecem:(( sizin krugere göre mi %3 çok kötü değil o zaman %4 olunca iyi diyorlar...

Son düzenleme:
Back
X