Tatlım,sabahleyin sana cevap yazdım ancak telefonun ve internetin azizliğine uğradım ,yazmış olduğum hiçbir şeyi sistem almamış boşa gitti yani:)
Valla gerçekten hayal gibi geliyor,Rabbim nasip ederse inşallah daha sağlıklı gebelikler yaşar ,evlatlarımızı da sağlıkla kucağımıza alırız,dileğim bu .
Kürlerden ben de sıkıldım galiba ,soğan kürüne başlarken farkettim ,tükenmişlik sendromu gibi bir şey galiba :)Tatlım inşallah bu yaz senin güzel haberlerini alırız,kendim içinde diliyorum tabiki ama biraz ümidim yok gibi,en azından şu an öyle hissediyorum.
Sonucumu aldım geçen salı 82 di,bu salı verdim kan şimdi 38 e düşmüş,doktor dedi yavaş düşmüş haftaya tekrar yap diye.Sıfırlanması uzun sürmüş doktor öyle dedi,ne bileyim ben artık araştırmak dahi istemiyorum .Biliyorsun saplı miyomum gebelikte 7 cm e kadar büyümüştü ancak gebelik sonlanınca bu büyüklükte kaldı ,sol yumurtalığımda da 4 cm e yakın kist var ,şimdi de sağ yumurtalığımda 5 cm e kist çıkmış .Zaten sağım ağrıyıp duruyor ,çok afedersin lavaboya gidince dahi ağrı yapıyor idrar yaparken .Ayy ,valla anlayacağın sürekli bir yerlerimde bir şeyler çıkmasından usandım .Gebelik septomlarının sonlanmasını beklerken şimdi de her yanım büyümüş kistler ve saplı miyom kaynıyor.Moral bozuldu ister istemez .
Karar verdim 1. aşamaya başlamayacağım ,birkaç ay soğan kürü uygulayacağım çünkü hocamız da yumurtalık kistlerin de 3/4 ay soğan kürü öneriyordu.Zaten benim PKOverden ötürü ben de daha önce 4 ay üstüste kullanmıştım.
Tüplerdeki sıvı olayını ilk defa duyuyorum tatlım.Ayy,insan bazen bir şeyler araştırıp yeni şeyler öğrenince kafası daha çok karışıyor.Hele ben olumsuz bir şey ögreneyim kafamda bir sürü abuk subuk fikir dolaşıyor acaba bende de mi bundan var diye.Yani olumsuz düşünce zihnimi işgal ediyor.
bi hevesle yazılıp silinmesi uyuz bi durum nasip:) tatlım değerler çabuk dşmüyormuş bak

neyse azz kalmış haftaya bile kalmaz 3-4 güne sıfırlanır inşallah. kistleri eritmeden kürlere geçme. soğan suyu senin şifan olsun. saraçoğlu da diyor kiste 1-1..ne yapalım bıksaktak yılsakta yapacağız..hamile kaldığımda kendime aferin demiştim yine Allaha dua ediyorum hevesim kırılması bana bu yolda selamet versin siteğimi hayırla sonuçlandırsın sevindirsin beni diye..hepimiz için de..vee bugun hayıta başlıyoruuummm:) ama haftaya pazar regl günüm, şimdiden belim ayaklarım ağrıyor regl rüzgarı esiyor bedenimde

(