Erkek İnfertilitesi İbrahim Saraçoğlu'nun Tedavisi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım hayırla sağlıkla döllenir inşallah. hayırlı ugurlu olsun süreç pozitifle sonuçlansın inşallah.. nerde yaptırıyorsun tatlım?

amin canim insallah fransada yasiyorum tekrar burda denedim insallah son olur bebeklerim annesini bekletmez macun vesile olurda bebegine kavusursun insallah
tup bebek cok eziyetli Rabbim bu tedaviye girenlere guc ve sabir versin insallah en kisa zamanda hamile haberini aliriz dogal bebek diye:)
bizimki tup:)

Kizlar hepinize gunaydin.elimde 1 kutu hic acilmamis proxeed var.ihtiyac sahibine kargo ile yollayabilirim.

amin canim insallah fransada yasiyorum tekrar burda denedim insallah son olur bebeklerim annesini bekletmez macun vesile olurda bebegine kavusursun insallah
tup bebek cok eziyetli Rabbim bu tedaviye girenlere guc ve sabir versin insallah en kisa zamanda hamile haberini aliriz dogal bebek diye:)
bizimki tup:)

canımmm tüp doğal bebek bebektir benim için:))) tabi dediğin gibi süreçler zor. ama tr'de yaptıranlar hep kolay bi dille anlatıyor:) ben başlarda çook korkuyor düşünmüyordum bile.şimdi düşünüyorum. yaz sonuna kadar Rabbim doğalla nasip etmezse tüp deneyeceğiz..Rabbim en iyi bilen..olsun ne yapalım sonuçta tüpte derman değil mi:)) İnşallah güzel haberlerini alırız tatlım..Fransız dr.ların Türklerin üremesine bakış açısı nasıl? saçma gelmediyse merakımı mazur gör hani muameleleri nasıl? hele ki bi Müslümana?

canım hayırla sağlıkla döllenir inşallah. hayırlı ugurlu olsun süreç pozitifle sonuçlansın inşallah.. nerde yaptırıyorsun tatlım?

canım,hayrlı olsun:)
inşallah kaliteli embriyoların olur.kaç tane yumurta toplandı?transferin ne zaman?ay inşallah pozitif sonuçlanır hayırlısıyla:)

canımmm tüp doğal bebek bebektir benim için:))) tabi dediğin gibi süreçler zor. ama tr'de yaptıranlar hep kolay bi dille anlatıyor:) ben başlarda çook korkuyor düşünmüyordum bile.şimdi düşünüyorum. yaz sonuna kadar Rabbim doğalla nasip etmezse tüp deneyeceğiz..Rabbim en iyi bilen..olsun ne yapalım sonuçta tüpte derman değil mi:)) İnşallah güzel haberlerini alırız tatlım..Fransız dr.ların Türklerin üremesine bakış açısı nasıl? saçma gelmediyse merakımı mazur gör hani muameleleri nasıl? hele ki bi Müslümana?

Museltcikkk:))nasılsın?
inşallah macun bebeğinin glmesine vesile olur.
tüp bebek yıpratıcı bir süreç,ama en zoruda transferden sonra 12 gün beklemek.o kadar yediğin iğneye bedel:)ama sonuç güzel olunca herşeyi unutuyor insan.
ben hala iğne kullanıyorum.progestan iğnesi,düşük olmasın diye.12. haftaya kadar kullanacakmışım.bir de kan sulandırıcı iğnem var o 8 . aya kadar kullanılacak.
geçenlerde hesapladım,6 nisandan beri 143 tane iğne kullanmışım.:))))
inşallah yaz sonuna kadar doğal yolla hamile kalırsın canımm,ama olmazsa da sıkma canını belki Rabbim tüp bebek tedavisini vesile kılacaktır.
biliyorsun,ben bir anda karar verdim,meğer zamanı gelmiş Rabbim tüp bebeği vesile kıldı ve oldu çok şükür.
bu arada GonoZ nerede acaba??

tüp bebek yıpratıcı bir süreç,ama en zoruda transferden sonra 12 gün beklemek.o kadar yediğin iğneye bedel:)ama sonuç güzel olunca herşeyi unutuyor insan.
ben hala iğne kullanıyorum.progestan iğnesi,düşük olmasın diye.12. haftaya kadar kullanacakmışım.bir de kan sulandırıcı iğnem var o 8 . aya kadar kullanılacak.
inşallah yaz sonuna kadar doğal yolla hamile kalırsın canımm,ama olmazsa da sıkma canını belki Rabbim tüp bebek tedavisini vesile kılacaktır.
biliyorsun,ben bir anda karar verdim,meğer zamanı gelmiş Rabbim tüp bebeği vesile kıldı ve oldu çok şükür.

143 iğnecik amaaaaaann::))ne bileyim hep transfer günü ve sonuca odaklı yazıyor insanlar,belki sonuç dediğin gibi pozitif olunca görmüyor insanın gözü:) Zeynep cidden bi anda karar verildi ya:) çok güzel ama değil mi iki kalpli insan:)) bakalım ben de heyecanla yiyeceğim tadı çok fenaymış ama. bugun reglim bitti. yarın sabah perşembe güzel bi gün bismillah deyip başlayacağız:) gonoz sessiz..inşallah iyidir..

143 iğnecik amaaaaaann::))ne bileyim hep transfer günü ve sonuca odaklı yazıyor insanlar,belki sonuç dediğin gibi pozitif olunca görmüyor insanın gözü:) Zeynep cidden bi anda karar verildi ya:) çok güzel ama değil mi iki kalpli insan:)) bakalım ben de heyecanla yiyeceğim tadı çok fenaymış ama. bugun reglim bitti. yarın sabah perşembe güzel bi gün bismillah deyip başlayacağız:) gonoz sessiz..inşallah iyidir..

çok güzel,Rabbim isteyen herkese nasip etsin.her ay adet olup üzülmek daha zor bence.belirti aramak,hasta olsan bile,''belki hamileyimdir '' diye ağrı kesici bile almamak vs vs.
hadi bakalım,hayırlara vesile olsun inşallah:)

canım,hayrlı olsun:)
inşallah kaliteli embriyoların olur.kaç tane yumurta toplandı?transferin ne zaman?ay inşallah pozitif sonuçlanır hayırlısıyla:)

cok tesekuler canim 23 yumurta toplandi 16 si kaliteliydi insallah yarin transferim olacak 3 gun emriyosu. bugun daha aramadilar bekliyorum insallah her sey yolundadir
canim nasil gidiyor hamileligin Rabbim kucagina almayi nasip etin butun guzel gunlerini gormeyi nasip etsin insallah

muselt canim ya tup bebekte canim cok yandi o yuzden diyorun Rabbim kimseyi evlat hasretile yakmasin isin sakasi eger bebegim olursa ilk yapacagim poposuna bir tokat atacagim diyorum
fransiz dr konusunda sordugun soru banada cok mantikli geliyor bana dedikleri esinin spermiyle hamile kalman cok zor diyorlar baskasini spermiyle tup bebek yapmami her seferinde tavsiye ediyorlar
Rabbim yardimcimiz olsun

Son düzenleme:
cok tesekuler canim 23 yumurta toplandi 16 si kaliteliydi insallah yarin transferim olacak 3 gun emriyosu. bugun daha aramadilar bekliyorum insallah her sey yolundadir
canim nasil gidiyor hamileligin Rabbim kucagina almayi nasip etin butun guzel gunlerini gormeyi nasip etsin insallah

oo maşallah,senden ggüzel haberler bekliyorum canım inşallah.
güzel gidiyo,herşey yolunda çok şükür.rabbim sana da benmki gibi rahat bir hamilelik dönemi geçirmeni nasip etsin:)

kızlar Rabbim sizlerle olsun ve o gün gelip çattı yarın kısmetse doğum gerçekleşecek.bebeğim aşağıya inmediğinden sezeryan olacak dularınızda yer bulabilirsem çok sevineceğim.Allah'a emanetsiniz.

Tatlım Rabbim yardımcın olsun ,inşallah her şey yolunda gitmiştir.Gerçi şu anda bebeğini kucağına almışsındır ,Allahım hepimize bu güzel duyguyu nasip etsin ,sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin :) senin yerine çok heyecanlandım .

slm kizlar dun yumurtalarim toplandi cok agrim var insallah Allah kismet ederse persembe transferim olacak dualarinizi bekliyorum

Çok sevindim tatlım ,hayırlısıyla senin de güzel haberlerini alırız inşallah .Sen gönlünü ferah tut,güzel düşün güzel şeyler olsun ,Zeynepcik bizi müjdeli haberleriyle mutlu etti şimdi sıra sen de :))

bu arada kızlar pek sessiz kaldık..hoş ne yazalım di mi..ben macun yaptırdım regliyken yenilmiyor dedi bu forumda onu kullanan biri.. fatihsultanmehmet ahan macunu hani şu saraçoğlu hocamızın da zahidede yaptıgı karışım:) valla inanın hem kolay olur diye hem de acayip merak ettiğim için yaptırdım. perşembe gibi başlıyorum inşallah..nette okudum ertesi gün idrarınızda farkedeceksiniz diyo tabi bunu osmanlı zamanında yayınlanan diliyle ifade etmiş. hepsiburada da satılıyor. 300 tlye yaptırdım.bitlis balından..bakalım şifa olsun bize vesile vesilemiz olsun..

Tatlım benim , macunu acayip merak ediyorum.İnşallah güzel sonuçlar alırsın ,belki biz de alırız önce sen dene bir :)eşinle beraber mi kullanacaksınız?
Museltcik hocamızın 3. aşamasında acaba erkek ve bayan için neler var biliyor musun ?Kızlar aranızda bilen varsa özelden mesaj atabilir mi?Biliyorsun ben soğan kürü kullanıyorum şu anda ,yarın 21 gün olmuş olacak.Sonra ara vereceğim ama kaç gün vermem gerektiğini tam bilmiyorum.Çünkü daha önce hocamız bana 21 günden sonra diğer kürleri başlatıyordu .
Tatlım macunun etkilerini hemen yaz bize ,idrardan farkediliyorsa çok etkilidir.Ben de regl oldum bitti,Umarım şu kistlerden kurtulmuşumdur.

güzel gidiyo,herşey yolunda çok şükür.rabbim sana da benmki gibi rahat bir hamilelik dönemi geçirmeni nasip etsin:)

Zeynepcik nasılsın tatlım,bebiş nasıl ?İgne olduğunu bilmiyordum,benim bir arkadaşım pıhtılaşmadan ötürü tüm hamileliği boyunca karnından kendi vuruyordu ,sende de mi bu sorun var yoksa tedbir amaçlı mı ?İnşallah her şey yolunda gider keyifli bir hamilelik geçirirsin,Avokado yemeyi ihmal etme acayip faydalıymış ben bir kere yemiştim ancak biraz ağır gelmişti.Tatlım inşallah hepimiz sağlıklı hayırlı evlatlara sahip oluruz ,Rabbim hepimize nasip etsin bu muhteşem duyguyu:)AMİN

Âmin canım transferim yapıldı iki kalitelı emrıyo inşallah sıkı sıkı tutunurlar annesine kızlar dua edin eve geldim geleli yerımde kalkmadım kımıldamıyorum bile Rabbim bebıslerime tutunma gücü versın Cuma aksamı kızlar benim için de dua edin Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versın. Bise sormak ıstıyom lımon sıkıp suya karıştırarak ıcıyorum zararı olurmu?

Son düzenleme:
nizarcığım hayırlı uğurlu olsun sağlıklı gebeliklerin olsun inşallah sıkı sıkı tutunsun annesine inşallah..limonun zararı olmaz yararı olur. ben de içiyorum kan pıhtılaşmasına karşı eger ekstra ilaç almıyorsan tabi..lben yarım limon sıkıp içiyorum aklıma geldikçe bazen hergun bazen günaşırı..merakla bekliyoruz sonucunu..hadi bakalımm:))))

günaydın kızlar ben pco hastasıyım hiçbir ilaç ve iğneye cvp vermiyor vücudum bu ay soğan kürüne başladım bugün 8. günüm kasıklarımda batma şeklinde ağrı var sanki yumurtlama dönemnde kasık ağrısı olur ya aynı öyle okuduğum topiklerde fazla fazla vajinal akıntısı oluyomuş herkesin benim öyle fazla bi akıntım olmadı hafif sarımtırak az az oluyo ama çok değil ama kasık ağrım çok fazla batma şeklinde soğan kürü kullanıpta benimle aynı belirtileri taşıyan varmı??? birde faydasını cidden görüyomuyuz???? lütfen cvp verin

nizarcığım hayırlı uğurlu olsun sağlıklı gebeliklerin olsun inşallah sıkı sıkı tutunsun annesine inşallah..limonun zararı olmaz yararı olur. ben de içiyorum kan pıhtılaşmasına karşı eger ekstra ilaç almıyorsan tabi..lben yarım limon sıkıp içiyorum aklıma geldikçe bazen hergun bazen günaşırı..merakla bekliyoruz sonucunu..hadi bakalımm:))))

Muslcigim çok tskler inşallah bu sefer pozıtıfı görürüz iki gündür sol kasığıma ve belime dayanılmaz ağrılar giriyor arada adet sancım oluyor korku var Rabbim hayırlısında bizede versın inşallah ıilac kullanmıyorum sadece progesterone kullanıyorum

günaydın kızlar ben pco hastasıyım hiçbir ilaç ve iğneye cvp vermiyor vücudum bu ay soğan kürüne başladım bugün 8. günüm kasıklarımda batma şeklinde ağrı var sanki yumurtlama dönemnde kasık ağrısı olur ya aynı öyle okuduğum topiklerde fazla fazla vajinal akıntısı oluyomuş herkesin benim öyle fazla bi akıntım olmadı hafif sarımtırak az az oluyo ama çok değil ama kasık ağrım çok fazla batma şeklinde soğan kürü kullanıpta benimle aynı belirtileri taşıyan varmı??? birde faydasını cidden görüyomuyuz???? lütfen cvp verin

tatlım mutlaka devam et. ben soğan suyu içe içe cücük çıkaracağım diyorum hep:)zararı yok faydası cok mutlaka kullan ennnn az 3 ay. hatta testeredişli aslenpencesi civan da kullanabilirrisn sonrasında... ama önce soğan sonra aslanpençesi sonra yine soğan sonra civan saraçoğlu tv de hep böyle bu sıralamayla söylüyor ki ben gebe kaldım tabi kimyasaldı olsun..mutlaka iiiiççç:) bende de öyle aman aman akıntı olmadı. ama reglim harika oldu bunlarla..Allah şifa versin bebişlerin olsun:)

tatlım mutlaka devam et. ben soğan suyu içe içe cücük çıkaracağım diyorum hep:)zararı yok faydası cok mutlaka kullan ennnn az 3 ay. hatta testeredişli aslenpencesi civan da kullanabilirrisn sonrasında... ama önce soğan sonra aslanpençesi sonra yine soğan sonra civan saraçoğlu tv de hep böyle bu sıralamayla söylüyor ki ben gebe kaldım tabi kimyasaldı olsun..mutlaka iiiiççç:) bende de öyle aman aman akıntı olmadı. ama reglim harika oldu bunlarla..Allah şifa versin bebişlerin olsun:)

çok saol canım benim ya bende içiyorum işte yok bırakmam kesinlikle sonlandırmadan kürü illaki faydası olur olmasada bitki sonuçta zararı olmaz nette okuyorum devamlı ama gebe kalabilen yok sanırım bu kürle yani sadece kistleri yok ediyo sanırım sen bu kürden sonramı hamile kaldın inş.darısı başıma : )))

çok saol canım benim ya bende içiyorum işte yok bırakmam kesinlikle sonlandırmadan kürü illaki faydası olur olmasada bitki sonuçta zararı olmaz nette okuyorum devamlı ama gebe kalabilen yok sanırım bu kürle yani sadece kistleri yok ediyo sanırım sen bu kürden sonramı hamile kaldın inş.darısı başıma : )))

hamile kalan yok ewet cnm 15gün içip bırakacan :)

Back
X