kızlar Rabbim sizlerle olsun ve o gün gelip çattı yarın kısmetse doğum gerçekleşecek.bebeğim aşağıya inmediğinden sezeryan olacak dularınızda yer bulabilirsem çok sevineceğim.Allah'a emanetsiniz.
Tatlım Rabbim yardımcın olsun ,inşallah her şey yolunda gitmiştir.Gerçi şu anda bebeğini kucağına almışsındır ,Allahım hepimize bu güzel duyguyu nasip etsin ,sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin :) senin yerine çok heyecanlandım .
slm kizlar dun yumurtalarim toplandi cok agrim var insallah Allah kismet ederse persembe transferim olacak dualarinizi bekliyorum
Çok sevindim tatlım ,hayırlısıyla senin de güzel haberlerini alırız inşallah .Sen gönlünü ferah tut,güzel düşün güzel şeyler olsun ,Zeynepcik bizi müjdeli haberleriyle mutlu etti şimdi sıra sen de :))
bu arada kızlar pek sessiz kaldık..hoş ne yazalım di mi..ben macun yaptırdım regliyken yenilmiyor dedi bu forumda onu kullanan biri.. fatihsultanmehmet ahan macunu hani şu saraçoğlu hocamızın da zahidede yaptıgı karışım:) valla inanın hem kolay olur diye hem de acayip merak ettiğim için yaptırdım. perşembe gibi başlıyorum inşallah..nette okudum ertesi gün idrarınızda farkedeceksiniz diyo tabi bunu osmanlı zamanında yayınlanan diliyle ifade etmiş. hepsiburada da satılıyor. 300 tlye yaptırdım.bitlis balından..bakalım şifa olsun bize vesile vesilemiz olsun..
Tatlım benim , macunu acayip merak ediyorum.İnşallah güzel sonuçlar alırsın ,belki biz de alırız önce sen dene bir :)eşinle beraber mi kullanacaksınız?
Museltcik hocamızın 3. aşamasında acaba erkek ve bayan için neler var biliyor musun ?Kızlar aranızda bilen varsa özelden mesaj atabilir mi?Biliyorsun ben soğan kürü kullanıyorum şu anda ,yarın 21 gün olmuş olacak.Sonra ara vereceğim ama kaç gün vermem gerektiğini tam bilmiyorum.Çünkü daha önce hocamız bana 21 günden sonra diğer kürleri başlatıyordu .
Tatlım macunun etkilerini hemen yaz bize ,idrardan farkediliyorsa çok etkilidir.Ben de regl oldum bitti,Umarım şu kistlerden kurtulmuşumdur.
Museltcikkk:))nasılsın?
inşallah macun bebeğinin glmesine vesile olur.
tüp bebek yıpratıcı bir süreç,ama en zoruda transferden sonra 12 gün beklemek.o kadar yediğin iğneye bedel:)ama sonuç güzel olunca herşeyi unutuyor insan.
ben hala iğne kullanıyorum.progestan iğnesi,düşük olmasın diye.12. haftaya kadar kullanacakmışım.bir de kan sulandırıcı iğnem var o 8 . aya kadar kullanılacak.
geçenlerde hesapladım,6 nisandan beri 143 tane iğne kullanmışım.:))))
inşallah yaz sonuna kadar doğal yolla hamile kalırsın canımm,ama olmazsa da sıkma canını belki Rabbim tüp bebek tedavisini vesile kılacaktır.
biliyorsun,ben bir anda karar verdim,meğer zamanı gelmiş Rabbim tüp bebeği vesile kıldı ve oldu çok şükür.
bu arada GonoZ nerede acaba??
oo maşallah,senden ggüzel haberler bekliyorum canım inşallah.
güzel gidiyo,herşey yolunda çok şükür.rabbim sana da benmki gibi rahat bir hamilelik dönemi geçirmeni nasip etsin:)
Zeynepcik nasılsın tatlım,bebiş nasıl ?İgne olduğunu bilmiyordum,benim bir arkadaşım pıhtılaşmadan ötürü tüm hamileliği boyunca karnından kendi vuruyordu ,sende de mi bu sorun var yoksa tedbir amaçlı mı ?İnşallah her şey yolunda gider keyifli bir hamilelik geçirirsin,Avokado yemeyi ihmal etme acayip faydalıymış ben bir kere yemiştim ancak biraz ağır gelmişti.Tatlım inşallah hepimiz sağlıklı hayırlı evlatlara sahip oluruz ,Rabbim hepimize nasip etsin bu muhteşem duyguyu:)AMİN