Erkek İnfertilitesi İbrahim Saraçoğlu'nun Tedavisi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim sagolasin Ama link açılmadı inşaallah bir dahaki girişinde yazarsan bakarım canim.

Zahide Yetiş’in sunduğu Atv ekranın yayınlanan Zahide ile Yetiş hayata adlı programa konuk olan Prof Dr İbrahim Saraçoğlu Fatih Sultan Mehmet Han Macunu tarifi verdi.

Bu macun her derde deva bir macundur . Osmanlı arşivinden alınan bu tarif oldukça etkilidir. Diyen Prof .Dr .İbrahim Saraçoğlu özellikle adetten kesilen kadınların tekrar adet olmasını,erkeklerde iktidarsızlığın giderilmesini ve çocuk sahibi olmak isteyenler için ise bulunmaz bir hikmet olacağını beliritti…

Fatih Sultan Mehmet Han Macunu
*7 gr Karanfil

*7 gr Kebabe

*7 gr Karabiber

*4 gr Tarçın

*7 gr Kereviz tohumu

*7 gr Anason tohumu

*7 gr Pire otu tohumu

*7 gr Isırgan tohumu

*7 gr Havuç tohumu

*7 gr Şalgam tohumu

*7 gr Turup tohumu

* 7 gr Mastaki

*7 gr Sinameki

*7 grAk günlük

*7 gr Üzerlik tohumu

*7 gr Acı badem yağı(1,5 çay kaşığı)

*15 gr Çörek otu

*500 gr Bal

*1,5 Çorba kaşığı Misk

*50 gr Şeker

Hazırlanışı:Bütün malzemeler bir kaba koyulup iyice ezilir un kaline getirilir daha sonra bal karıştırılarak macun kıvamına gelmesi sağlanır daha sonra 1 gün bekletildikten sonra günde 2 kaşık yenilir

Canim sagolasin Ama link açılmadı inşaallah bir dahaki girişinde yazarsan bakarım canim.

Fatih Sultan Mehmet Han Macunu tarifi

Malzemeleri

32 gram tarçın

32 gram karanfil

32 gram anasonu mısrı

16 gram kereviz tohumu

16 gram ud-ul kahr

32 gram fulful

32 gram kebabe

32 gram ısırgan otu

32 gram havuç tohumu

32 gram şalgam tohumu

32 gram turp tohumu

32 gram mastika sakızı

32 gram sinameki

32 gram ak günlük

32 gram üzerlik tohumu

32 gram acıbadem yağı

64 gram çörek otu

16 gram misk

192 gram şeker

2 ¼ kilo bal

Yapılışı

: Demir bir havanın içinde şekerle bütün baharat iyice dövülerek toz haline getirilir. Sonra bu toz 2 ¼ kilo saf balla iyice karıştırılır.

Tam 3 saat durup dinlenmeksizin işlenecek olan macun koyu bir kıvama getirilir. Bu macun sabahları ve akşamları aç karnına 19.2 gramlık yenilecek.. ama aktar bana sabah akşam bi tatlı kaşığı alın dedi. arısütü de verdi kürdana batırıp dil altı alın dedi.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=724780 ya ben bi de konuaçmıştım unutmuşum bak google yazınca gördüm kadınlar kulubü yazılarında:))))

Malzemeleri

32 gram tarçın

32 gram karanfil

32 gram anasonu mısrı

16 gram kereviz tohumu

16 gram ud-ul kahr

32 gram fulful

32 gram kebabe

32 gram ısırgan otu

32 gram havuç tohumu

32 gram şalgam tohumu

32 gram turp tohumu

32 gram mastika sakızı

32 gram sinameki

32 gram ak günlük

32 gram üzerlik tohumu

32 gram acıbadem yağı

64 gram çörek otu

16 gram misk

192 gram şeker

2 ¼ kilo bal

Yapılışı

: Demir bir havanın içinde şekerle bütün baharat iyice dövülerek toz haline getirilir. Sonra bu toz 2 ¼ kilo saf balla iyice karıştırılır.

Tam 3 saat durup dinlenmeksizin işlenecek olan macun koyu bir kıvama getirilir. Bu macun sabahları ve akşamları aç karnına 19.2 gramlık yenilecek.. ama aktar bana sabah akşam bi tatlı kaşığı alın dedi. arısütü de verdi kürdana batırıp dil altı alın dedi.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=724780 ya ben bi de konuaçmıştım unutmuşum bak google yazınca gördüm kadınlar kulubü yazılarında:))))

museltt ses ver ltfen:))nasılsınn bebiş nasıl?

Malzemeleri

32 gram tarçın

32 gram karanfil

32 gram anasonu mısrı

16 gram kereviz tohumu

16 gram ud-ul kahr

32 gram fulful

32 gram kebabe

32 gram ısırgan otu

32 gram havuç tohumu

32 gram şalgam tohumu

32 gram turp tohumu

32 gram mastika sakızı

32 gram sinameki

32 gram ak günlük

32 gram üzerlik tohumu

32 gram acıbadem yağı

64 gram çörek otu

16 gram misk

192 gram şeker

2 ¼ kilo bal

Yapılışı

Canim benim teşekkür ederim.Allah razi olsun.Rabbim saglikla kucağına almayi nasip etsin.Sen ikincisinimi yaptın malzemeler farkli sanki inşaallah su kontrol geçsin bende yapayım sen kendinmi ezdin aktarmi ezdi ay inşaallah sifa olur zira ben yoruldum Rabbim ümitsiz bırakmasın ümidim yinede rabbim çok beklemesin inşaallah

museltt ses ver ltfen:))nasılsınn bebiş nasıl?
zeynepciğiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm yaz boyu evde net yoktu zaten sürekli bi orası bi burası derken:) iyiyiz çok şükür canım benim. kusmalarım 2 gün önce bitti eskisi gibi uyumuyorum ama yormuyorum da kendimi. 14 haftalık olduk teyzesi. bu cumartesi dr.a gideceğiz belki cinsiyeti söylerler kiiii hiiiç önemli değil sağlıklı olsun da:) sen nasılsın:)

zeynepciğiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm yaz boyu evde net yoktu zaten sürekli bi orası bi burası derken:) iyiyiz çok şükür canım benim. kusmalarım 2 gün önce bitti eskisi gibi uyumuyorum ama yormuyorum da kendimi. 14 haftalık olduk teyzesi. bu cumartesi dr.a gideceğiz belki cinsiyeti söylerler kiiii hiiiç önemli değil sağlıklı olsun da:) sen nasılsın:)
Arkadaşım bebeğin hayırlı olsun tedavi sonrasımı oldu mahsuru yoksa problem neydi neler yaptınız bizde de azosperm problemi var :(

muselllttttt yaaa özledim seni çokkk:)))
ooo kocaman olmuşsunuz sizdeee maşallah bence prenses geliyor gibi ama tabi sağlıklı olması önceliğimiz.
bizde 22 haftalık olduk Ali Efe'miz olacak inşallah.ben artık ağırlaşmaya başladım ama şükür halime çok güzel bi hamilelik geçiriyorum maşallah:nazar::nazar:
lütfen arayı bu kadar açmayalım tatlım özletmeyin kendinizi annesi:)
Allah'a emanet olun canımm:KK68::KK68:

muselllttttt yaaa özledim seni çokkk:)))
ooo kocaman olmuşsunuz sizdeee maşallah bence prenses geliyor gibi ama tabi sağlıklı olması önceliğimiz.
bizde 22 haftalık olduk Ali Efe'miz olacak inşallah.ben artık ağırlaşmaya başladım ama şükür halime çok güzel bi hamilelik geçiriyorum maşallah:nazar::nazar:
lütfen arayı bu kadar açmayalım tatlım özletmeyin kendinizi annesi:)
Allah'a emanet olun canımm:KK68::KK68:

ayyyy zeyneeeeeeeeeeeepppppp ben de cok özlediğimi farkettim ki:) ali efe çooooooooooooook güzel bi isim. 22 haftada çok ağırlaşılıyor mu ya:( ben zaten izin haftam başlasın hemen ayrılacağım inşallah. Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin bizlerde birlikte..

Arkadaşım bebeğin hayırlı olsun tedavi sonrasımı oldu mahsuru yoksa problem neydi neler yaptınız bizde de azosperm problemi var :KK43:
tatlım bizde problem yoktu.. saraçoğlu hocamızın kürleriyle bi hamilelik yaşadım kimyasal.. sonra yine hocamızın tv de tavsiye ettiği macunu kullandık eşimle. yukarıda tarifi var.. ve tabii ki dualar..inşallah en yakın zamanda çok beklemeden,bekleyişi de sabırla olarak Rabbim verir..dua ile..

ayyyy zeyneeeeeeeeeeeepppppp ben de cok özlediğimi farkettim ki:) ali efe çooooooooooooook güzel bi isim. 22 haftada çok ağırlaşılıyor mu ya:KK43: ben zaten izin haftam başlasın hemen ayrılacağım inşallah. Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin bizlerde birlikte..
:KK31::KK31::KK31:ay ben çok yorulmaya başladım yaa,bacaklarm ağrıyıveriyo hemen.
Gonoz nerelerde acabaaa:KK51::KK51::KK51:

kızlar nasılsınız sesimiz çıkmıyor ben de dahil... biz iyiyiz çok şükür.. biraz düşük tehl,kesi yaşadım heyet raporu verdi dr.evdeyim...dua ediyorum size kendime... hepiniz aklımdasınız..hebar verin kendinizdeeeeenn...

bugün ilaçlarımız geldi :)içinde 4 ürün var.bal,polen,at kuyrugu bitki çayı ve içinde vıtexagnus-castus olan bi ürün var onuda çay gibi kullanacak eşim.başka sormak istedgn bsey olursa ben burdayım :)
mrhba benm eşmdede hareket sorunu vr bunlar iyi mi geldi size

Merhaba herkesee, uzun zamandır yazamadım kızlar. Çok şükür ilk tüp bebek denememizde tuttu bizim, 24 haftalık hamileyim. Kızımız olacak,Allah'ım sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah. Sizlerde durum ne? Rabbim hepinize nasip etsin,hep dua ediyorum...

Kızlar merhabalar. ... nasilsinizzz? ? Musellt? Doğum yaptın mi yoksa?
Benim oglum doğdu 58 günlük oldu bile şükürler olsun☺

Merhaba herkesee, uzun zamandır yazamadım kızlar. Çok şükür ilk tüp bebek denememizde tuttu bizim, 24 haftalık hamileyim. Kızımız olacak,Allah'ım sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah. Sizlerde durum ne? Rabbim hepinize nasip etsin,hep dua ediyorum...
Merhabalar, öncelikle hayırlı olsun, bursada yaşıyorsunuz galiba, tüp bebeği nerede yaptırdınız acaba..

S.a. arkadaşlar siteye 2-3 gündür giriyorum, Varikosel için bi çözüm araştırıyordum googledan, İbrahim Saraçoğlu ne öneriyor bu durumlarda diye, sizin formunuzu gördüm. Okudum, adzeynep kardeşim çok tebrik ederim. Durumumuz size benziyor, bie evladınızın olması beni umutlandırdı. Muselt kardeşim söylediğniz soğan, civanperçemi vs kürleri yapacağım, macunuda yaptırmayı düşünüyorum, Gonoz, nizar ve diğer arkadaşlar darısı hepimizin başına. Sağolun terapi gibi oldu. Allah cc. büyüktür, ondan istiyorummm :)

Kimseler yazmamış uzun zamandır. Ben de eşime Keçiboynuzu kürü uyguladım, hareket hızı iyi dedi doktor çok sevindik, ama yine de varikosel ameliyatı olacak micro cerrahi usulu bu hafta. Dualarınızı beklerim :)

Back
X