Erkek İnfertilitesi İbrahim Saraçoğlu'nun Tedavisi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kimseler yazmamış uzun zamandır. Ben de eşime Keçiboynuzu kürü uyguladım, hareket hızı iyi dedi doktor çok sevindik, ama yine de varikosel ameliyatı olacak micro cerrahi usulu bu hafta. Dualarınızı beklerim :)
rabbim şifa versin inşAllah

merhaba kızlar 3 yıldır gebe kalamıyorum eşim tahlil yaptırmaya yanaşmıyordu mucize gibi kendiliğinden gitti tahlil verdi eşimin bu adımı atması beni çok sevindirdi ama sanırım sonuçlar iyi değil gibi tedirgin etti beni daha doktorumuza gösteremedik anlayan arkadaşlarım yorum yaparsa çok sevinirim sonuçlar söyle; birde sağ tarafta 2. derece varikosel cıktı bu ameliyat konusunda krarsızım olan arkadaslar yorum yapar mısınız

abstinans süresi 3 gün
renk: acık gri beyaz özel
viskozite: normal
ph:7.2
fruktoz 314
volum: 2.0
lökasit: 1
erirosit:1
ımmatür germ hücre: 1
epitelya hücre:1
konsantrasyon 23.8 milyom
total:48 milyon

total motilite %36
ileri dogru hızlı hareketli: %07
yavas doğrusal olmayan hareket: %11
aktif hareketli:%18
yerinde hareketli:%18
hareketsiz%64
tpmss:8.6
normal morfoloji:%3
abnormal morfoloji%97

Arkadaşlar uzun zamandır yazan olmamış ama benim eşimde bahsettiğiniz tedaviye başladı saraçoğlunda. Sizde işe yaradı mı? Başarı oranı yüksek mi ?

Arkadaslar merhaba; bende aranıza katıldım benim esimdede sperm sayısı düşüklüğü var 1 milyon bize hic ilac demeden tüp bebek dediler bizde maddi nedenlerden dolayı malesef yaptiramiyoruz sitede okuduğum tüm yazilardan sperm sayisi en düşük olan bizimki sanırım ümidimi kaybetmiyorum ama üzülüyorm esime suan keçiboynuzu kürü ve maca bitkisinden hazırlanmış bir gida takviyesi kapsülü kullanıyoruz daha neler yapabilirim lütfen tecrübe ve deneyip faydali gördüklerinizi paylasirmisiniz

Arkadaslar merhaba; bende aranıza katıldım benim esimdede sperm sayısı düşüklüğü var 1 milyon bize hic ilac demeden tüp bebek dediler bizde maddi nedenlerden dolayı malesef yaptiramiyoruz sitede okuduğum tüm yazilardan sperm sayisi en düşük olan bizimki sanırım ümidimi kaybetmiyorum ama üzülüyorm esime suan keçiboynuzu kürü ve maca bitkisinden hazırlanmış bir gida takviyesi kapsülü kullanıyoruz daha neler yapabilirim lütfen tecrübe ve deneyip faydali gördüklerinizi paylasirmisiniz

Benim eşiminde 1 milyondu. tüp bebek dediler yaptırdık ama malesef 5. ay öldü. Aradan 3 ay geçti kendiliğinden oldu. Keçiboynuzu kürü yapmıştık o zamanlar e vitamini ile birlikte. Malesef doğuma yakın o bebeğmi de kaybettim. Doktorların hataları yüzünden. Kan pıhtılaşması olduğunu sonradan bildiler. Bitkisellerle eşim 5 milyona çıakrmıştı o zamanlar sperm sayısını. Siz de varikosel falan var mı?

Benim eşiminde 1 milyondu. tüp bebek dediler yaptırdık ama malesef 5. ay öldü. Aradan 3 ay geçti kendiliğinden oldu. Keçiboynuzu kürü yapmıştık o zamanlar e vitamini ile birlikte. Malesef doğuma yakın o bebeğmi de kaybettim. Doktorların hataları yüzünden. Kan pıhtılaşması olduğunu sonradan bildiler. Bitkisellerle eşim 5 milyona çıakrmıştı o zamanlar sperm sayısını. Siz de varikosel falan var mı?
Evet ameliyatını oldu 3 yıl önce başarısız geçtiğini söylemişti doktoru baska bir doktora gittigimizde tekrar olmasına gerek olmadığını söylemişti keçiboynuzu deniyorum 4 aydir gecen gecen ay test yaptirdik değerler hep aynı :( tüp bebege basvurmadan belki diyorum ama ne kullanacağımızi sasmis durumdayiz .

Benim eşimde de varikosel çıktı. Doktor anlayamadım pek ama büyük ihtimalle var dedi. Ultrasona gönderdi. Ona da ileri tarihe gün vermişler. Saraçoğlunu aradı kür tavsiye etmiş saraçoğlu. 1 aydır onu kullanıyor. varikoselinde bu kür ile geçebileceğini söylemiş.
Ama varikosel için baya araştırdık Gotu kola ve At kestanesi kapsülü iyi geliyormuş. Onu da deneyeceğiz. Bence keçiboynuzundan önce bunalrı deneyin. çünkü varikosel olduğu sürece sayınız artmaz.

profsaracoglu yazın google'a. ilk çıkan siteye girin. Telefon açıp sorununuzu anlatıyorsunuz. Saraçoğlunun asistanları sizi yönlendiriyor. ama varikoseliniz olduğunu söyleyin mutkala telefonda.

profsaracoglu yazın google'a. ilk çıkan siteye girin. Telefon açıp sorununuzu anlatıyorsunuz. Saraçoğlunun asistanları sizi yönlendiriyor. ama varikoseliniz olduğunu söyleyin mutkala telefonda.
Tamam çok teşekkür ederim hemen arıyorum inşallah bizde sağlıklı bir şekilde yavrularimizi kucağımiza alırız allahım yardimcimiz olsun

Canım hiç üzülme bizim de sayı 1 milyon du hareketlilik yüzde 8 di morfoloji yüzde 1 di. O kadar kötü olmustukki anlatamam cokmustuk yani. Ama hemen toparlandı ne yapabiliriz onu araştırdık ve hemen keçiboynuzu kürü ne başladık ayrıca proxeed plus kullandık sabah akşam. 4 ay boyunca her gün ama her gün günde 1 bardak keçiboynuzu kürü taze tanı. Sabah 1 akşam 1 bardak da proxeed plus ve 5. Aya yeni gurmistikki hamile olduğumu öğrendim. Diyeceğim şu ki her şey Allah tan o ol der ve olir dua et bol bol içini ferah tut umudun olsun ve bunları kullanın proxeed plus 6 aya kadar etki ediyor demislerdi biz de 5. Ay etki etti inşaallah sizde de etki eder. Hep dua ediyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin. Sakın üzme yın kendinizi Allah istediler sonra 1 milyon 5 milyon hiç önemli değil

Canım hiç üzülme bizim de sayı 1 milyon du hareketlilik yüzde 8 di morfoloji yüzde 1 di. O kadar kötü olmustukki anlatamam cokmustuk yani. Ama hemen toparlandı ne yapabiliriz onu araştırdık ve hemen keçiboynuzu kürü ne başladık ayrıca proxeed plus kullandık sabah akşam. 4 ay boyunca her gün ama her gün günde 1 bardak keçiboynuzu kürü taze tanı. Sabah 1 akşam 1 bardak da proxeed plus ve 5. Aya yeni gurmistikki hamile olduğumu öğrendim. Diyeceğim şu ki her şey Allah tan o ol der ve olir dua et bol bol içini ferah tut umudun olsun ve bunları kullanın proxeed plus 6 aya kadar etki ediyor demislerdi biz de 5. Ay etki etti inşaallah sizde de etki eder. Hep dua ediyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin. Sakın üzme yın kendinizi Allah istediler sonra 1 milyon 5 milyon hiç önemli değil içimi cok ferahlattiniz teşekkür ederim. Keciboynuzunu yapıyorum o dediğiniz proxxed plus dan bugün hemen alicm allah razı olsun rabbim bebek sevincini banada yasatsin

ben 2.aşamaya geçtin canım,,,arısütü bal polen propolis///kırkkilit//hayıt //badem yağı yarın elime gelir...1.aşamada az da olsa yükselme olmuştu bakalım 2.si ne olacak..

ben 2.aşamaya geçtin canım,,,arısütü bal polen propolis///kırkkilit//hayıt //badem yağı yarın elime gelir...1.aşamada az da olsa yükselme olmuştu bakalım 2.si ne olacak..

İnşallah hepberaber faydasını görürüz. Sizin değerler nasıldı? Varikosel falan varmıydı eşinde?

anladım.Bu kürlerle ilgili çok iddalı hocanın çalışanları. zaten bitkileri araştırdığımda hep tedaviye yönelik kürler. eşim bu hafta 2. aşamaya başlayacak. haberleşiriz burdan inşallah şifa olur size de.

anladım.Bu kürlerle ilgili çok iddalı hocanın çalışanları. zaten bitkileri araştırdığımda hep tedaviye yönelik kürler. eşim bu hafta 2. aşamaya başlayacak. haberleşiriz burdan inşallah şifa olur size de.
ya 2.aşamada hayıt var ya oou internette araştırıyorum kadına iyi erkeğe kötü diyo anlamadım inan ki..

ya 2.aşamada hayıt var ya oou internette araştırıyorum kadına iyi erkeğe kötü diyo anlamadım inan ki..

Eşim sormuş saraçoğlunun asistanına. Ayrıca tv de de anlattı faydalarını. Erkekteki FSH hormonunu düzenlemek içinmiş. FSH yüksekliği spermleri etkiliyormuş. O bakımdan. Saraçoğlunun yanlış bir iş yapacağını sanmıyorum.

Back
X