İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar iç çamaşır mağazarında neden küçük beden sütyen satılmaya çalışıylıyor ?

anitaaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2015
3.165
2.892
merhaba kızlar . bugün alışveriş yaptım .doğru sütyen ölçümü hala bulamadım . kilo al ver zaten göğüslerim bir büyüyüp bir küçüldü . dolabımda çeşit çeşit beden var .bugün askısız bir sütyen almak istedim . kadın 75 c sütyen uygun olur dedi aldım çıktım ama sanki sıkı geliyor şimdide . gerçi askısız kullanıcam sıkı olması düşmemesi açısından iyi olur ama birdahakine dinlemiyeceğim . nette bir program var ölçüleri yazıyorsun kaç olduğun çıkıyor 80 c ymiş benim göğüslerim .
şimdi bu a,b,c,d göğüs büyüklüğü mü oluyor . kadın dedi ki 80 b takarsan büyük gelir . b değil c benim cup ölçüm . kafam karıştı ya . neden hep küçük beden satıyorlar ki anlamadım . bilen varsa bu konuda lütfen aydınlatabilir mi ?

İlk defa duydum acep senin memen küçük bakkk diye psikolojik baskı mı yapıyolar:KK53::KK53:

Askısız modellerde genelde öyle verilir. Göğüs büyüklüğü ve çamaşırın sarmalayacağı kısım baz alınır.
Ben de 80 takarım hep ama askısızlarda 80 löp düşüyor buyüzden hep 75 verirler.

İşin şakası bir yana c olduğuna emin misiniz, c cup büyük göğüstür çünkü. Eğer tam b ile c arasında bir göğüs ölçünüz varsa potluk yapmasın diye b vermiş olabilir satıcı.

İşin şakası bir yana c olduğuna emin misiniz, c cup büyük göğüstür çünkü. Eğer tam b ile c arasında bir göğüs ölçünüz varsa potluk yapmasın diye b vermiş olabilir satıcı.
b vermedi ki c verdi .sırtını 75 verdi sıkıyor .
yok canım iri benim göğüslerim zaten .

b vermedi ki c verdi .sırtını 75 verdi sıkıyor .
yok canım iri benim göğüslerim zaten .
Ha bedeni yanlış verdi. Ben cup ölçüsünü yanlış verdi diye anladım.

Bedeni yanlış vermesi sıkıntı, sıktığı için eti de pörtletir o : (
Kopça uzatma şeyleri var, ara parça. Onlardan alın.

Ha bedeni yanlış verdi. Ben cup ölçüsünü yanlış verdi diye anladım.

Bedeni yanlış vermesi sıkıntı, sıktığı için eti de pörtletir o : (
Kopça uzatma şeyleri var, ara parça. Onlardan alın.
üff yaa dolabım kullanılmayan sütyenle doldu .
ilk kopçaya takıyorum anca öyle biraz oluyor .

bende d cup kullanıyorum bende bulamıyorum cnm senle alakalı değil. Türk kadını standardı B cup

üff yaa dolabım kullanılmayan sütyenle doldu .
ilk kopçaya takıyorum anca öyle biraz oluyor .
Şöyle bir uzatma zımbırtısı var, işinize yarar.
3015-750x750.jpg

Off bana sütyen demeyin bende bulamıyorum hem kiloluyum hem büyük göğüslerim ya çok uçuk fiyatlara var yada beden yok :KK11:

Ama siz kendi ölçünüzü bilmeden gitmişsiniz, kadının öylesine göz ayarına göre önerdiğini almışsınız. Siz bile bilmiyorken kadın nasıl bilsin.

Onlarda bilmiyor o yüzden. Aslinda bilmek zorundalar.
Bende yabanci forumlarda okumustum bu sorunu.
Kücük gögüslüler 75 vs giymiyormus hatta 80 c, d vs felan dogru hatirliyorsam..cogu kadin zaten yanlis sütyeni kullaniyor..bilgilendirmiyorlar insanlari.
Bu konu aslinda cok önemli cunku yanlis sütyen gögüsleri deforme ediyor..veya gögüs arasinda aralik var ya bazilarinda o yanlis sütyen kullaniminda oluyor..ama dogru sütyen kullaninca yine düzelebiliyormus vs..

Siz bilmezseniz satıcı tabiki göz kararı bilmez. Aslında onların bilinçli olması gerekiyor ve mezroyla bilmeyen kişilere yardımcı olması gerekiyor.

Evet a, b, c, d meme ölçüsü oluyor. AA , A , B şeklinde küçükten büyüğe doğru gidiyor.

Nette nasıl ölçü almanız gerektiği ve hangi ölçünün hangi bedene denk geldiğini gösteren tablolar var.

X