• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ıce mizi dogo cinsi köpeğimizi öldürmeye geldiler

Dogo argentino mu? Beslenmesi yasaklı köpek ırkından bi tanesi ülkemizde. Beslemek için gerekli şartları sağlamanız gerekiyor. Acaba bi ihmaliniz mi oldu? Korktukları içşn şikayet etmiş olabilirler. Yok gerekli şartları sağladık diyosanız kimse bi halt edemez zaten.

evet o köpek aşıları var tasmalı hatta gecen gelen ekip komşulara bu aileyi rahatsız etmeyin diyeri uyarı yazısı vermiş sonuç aymı

Köpek sizin üzerinize kayıtlı değil mi belgeleri falan yok mu? Belediyeye gidip Veteriner İşleri Müdürlüğü'ne kaydettirmediniz mi, sağlık karneleri vs ile?

ikitane var biri dogo diğeri golen karnesi aşısı her şeyi var komşulara anlatamıyosun

Neden sehirde av kopegi besliyorsunuz? Bu kopekler cok tehlikeli ve o yuzden yasakli. Kopek dovuslerinde cok sık kullanílan bir tür.Sadece kisirlastirip belli sartlari yerine getirdiginizde besleyebiliyorsunuz. Keske bu kopekleri sorumluluk sahibi kisilere verip sizin gibilere yuklu bir ceza kesseler.
Ceza var zaten en az 3-5 bin arası.

dün yolda durup bir köpege tavuk verdim simdi sen dogo yazınca baktım benim tavuk verdiğim cins dogoymus . tasmalıydı sanırım kacmıs

Köpek öldürme diye bişey olmaz. Alıp barınakta bi hücreye kapatırlar ama köpeğin bi suçu yok tabi tüm suç onu alanların. Bu köpekler kolay kolay alınamıyor bulunamıyor kardeşiniz özellikle bu cinsi aramış olmalı bence. Dağ başında bahçe içinde tel örgülü bi yer sağlayabiliyorsanız besleyin yoksa kimsenin günahına girmeyin. Dışarıda bi kız ve adam pitbull gezdiriyordu sadece tasma tutuyorlar ilgilenmiyorlardı kaçsam da Yanyana geçmek zorunda kaldık ve çok korktum köpek korumasızdı. Tutan kadına bağırdım çağırdım bakamıyorsan beslememesini söyledim sizi şikayet Edicem dedim sahip çıksın diye çünkü kız köpeği değil adeta köpek kızı yönlendirip sürüklüyordu. Adam kıza sesini çıkarma diyip arabalarına binip gittiler haklı olsalar susarlar mıydı sizce? Kendileri de biliyor suçluluklarını. Hem milletin günahına girip hem o köpekleri barınaklara mahkum ediyorlar. Eğer sokağımızda olsa bende şikayet ederim yarın bi gün bi çocuğa zarar verse kim vericek hesabını?
Devlet bi yasak koymuşsa uyun ötesi var mı?

dogoyu aldıkları yerde küçücüktü bakımsızlıktan ölmek üzereyi kadeşim ve eşi aldı 1 haftada düzeldi 2 yıl beslediler

ikitane var biri dogo diğeri golen karnesi aşısı her şeyi var komşulara anlatamıyosun
Komşular aşısına karnesine bakmaz. Çoluğunu çocuğunu potansiyel tehlikeden uzak tutmaya çalışır. Siz neden inatla bunu besliyorsunuz ki çok beslemek istiyorsanız bi sürü cins var. Bu köpeği hiçbirzaman salıp koşturamayacaksınız yazık değil mi köpeğe bunun adı egodur

dogoyu aldıkları yerde küçücüktü bakımsızlıktan ölmek üzereyi kadeşim ve eşi aldı 1 haftada düzeldi 2 yıl beslediler
Bizde kaçtane kedi bulduk iyi hale getirip kedi evine teslim ettik evde beslemek istemediğimiz için arkadaşım yolda sefil bi köpek buldu yavruydu aldı besledi veterinere götürdü iyi etti sonra uygun biyere verdi

Yanlış anlamış olabilirsiniz
Hiç bir resmi görevli hayvanları öldürme yetkisi yoktur. Alıp barınağa götürebilir.
Ayrıca böyle yasak ve tehlikeli hayvanları evcil hayvan gibi toplumda yetiştirenlere karşıyım.
Bir komşumuzun 5 yaşındaki dünyalar güzeli kızını pitbull cinsi bir köpek paramparça yaptı ,artık yüzü tanınmaz halde.
O yüzden herkesin bilinçlenmesi şart artık.

Son düzenleme:
Bizde kaçtane kedi bulduk iyi hale getirip kedi evine teslim ettik evde beslemek istemediğimiz için arkadaşım yolda sefil bi köpek buldu yavruydu aldı besledi veterinere götürdü iyi etti sonra uygun biyere verdi

Kopek beslemekle kedi beslemek cok farkli hanimefendi. Adamlar yavruyken alnis bakmış. Kimsete zararı yok diyor her köpek saldirgan degildir, sosyal yetistirilirse diger insanlarla da hayvanlarla da iyi geçinir. Her dogo ya da pittbul kötü degildir gercekten kopeklero kotu yapan sahibidir.

Herneyse bir kopege alistiktan sonra vermesi çok zordur kisaca, ustelik konu sahibinin ailesi de dogo cinsi bir kopegi ne oldugunu bilmedigi kişilere sahiplendirmeyip iyi yapmislar, bilinçli kişilermis

Kopek beslemekle kedi beslemek cok farkli hanimefendi. Adamlar yavruyken alnis bakmış. Kimsete zararı yok diyor her köpek saldirgan degildir, sosyal yetistirilirse diger insanlarla da hayvanlarla da iyi geçinir. Her dogo ya da pittbul kötü degildir gercekten kopeklero kotu yapan sahibidir.

Herneyse bir kopege alistiktan sonra vermesi çok zordur kisaca, ustelik konu sahibinin ailesi de dogo cinsi bir kopegi ne oldugunu bilmedigi kişilere sahiplendirmeyip iyi yapmislar, bilinçli kişilermis
Yanlışınız var..her dogo ve pitbull kötü değildir demissiniz de zaten bunun adı kötülük değil.Hayvanlar kötülük nedir bilmezler.Sadece yaradılış itibariyle vahşi olabiliyorlar.Ne kadar egitilirse eğitilsin bu cins köpeklerde saldırganlık mevcut.Gecenlerde bir pittbull cinsi köpek ev sahibinin kızını sırf eve gelen arkadaşı yüzünden kıskandigi için saldırdı ve çocukların ikisinide öldürdü.
Hem köpeğe yazık hem insanlara..

Kusura bakmayın... hayvanseverim ama yasak ırklar konusunda katıyım.
Gerekli şartları sağlamadıkça evde dogo cinsine bakamazsınız.
Bizim yazlık kırsalda, çiftlik gibi, komşumuzun da yasak ırk bir köpeği vardı, saldırgandı da,
Babamın arabasının tamponuna dişlerini geçirip tampon kırmıştı.
Şikayet ettik, sonuç alamadık.
Adam nüfuzlu birisi idi. Bir şekilde tuttu o köpeği elinde
6 ay sonra köpek adamın kendi oğlunu öldürdüğü haberi geldi.
Gazetelere falan konu oldu.
Bu gözümün önünde olmuşken kimsenin yasak ırk bir köpeği beslemesine sempati ile yaklaşamıyorum kusura bakmayın.

Hayvanseversiniz öyle mi? Sanki bakacak başka ırk kalmamış gibi yasaklı ırklar besleyenlenin gözümde zerre kadar hayvanseverliği olamaz. Tamamen hava atmak amaçlı bakıyorsunuz hayvanlara. Yahu bin türlü ırk var kediden bile küçüğünden tutun at yavrusu kadar büyüğüne kadar. Neden pitbull neden dogo?

Ne demek öldürmek :sinirli: kafa göz girişin kim geldiyse polisi arayın diyemiyorum çünkü saçma sapan yasak ırk diye geçiyor. Deliriyorum böyle durumlarda. Kopekler evdedr umarım. Birileri geldiyse taciz ediyorlar eve girmeye calisiolar haneye tecavüz die polis arayın öyle olsun olmasın iftira atın gerekirse :sinirli:

Back
X