Biyerden başlamam gerek gercekten gelsem iyi olcakGel beraber verek kız
Ayıp etmişim
Amin sosyalim isteyen herkese kolaylıkla nasip etsinBu topik uğurlu bitanem,sanada şans getirecek ben inanıyorum biliyor musunsana dua ediyorum hep aklımdasın Allah tez zamanda hayırlısıyla nasip edecek inş
Biz de seni öpüyoruz kirazlı teyzemizzGeçiyor kuzum ,Allah kolaylık versin inş kolay değil işinçok öpüyorum kuzularıı çok sapsikler
Geçmiş olsun canım çokonun gurubundayımBiyerden başlamam gerek gercekten gelsem iyi olcak
Geçen hafta tansiyonum yükseldi hep doktorda kilo vermen gerek dedi
Sen ne ara kilo verme kararı verdinGel beraber verek kız
Geçmiş olsunBiyerden başlamam gerek gercekten gelsem iyi olcak
Sen ne ara kilo verme kararı verdin
ben uzun zamandır seninle de denk gelmedim kk küçük yer oysaki
Konularda da denk gelmedim diyet konularından uzağım bu ara (en ihtiyacım olan )topik oysaana sayfada pek yokum
Kapıyı kıracağız evde yoksunEki Görüntüle 3077640
Eki Görüntüle 3098199
kızlar kızlar gelem mi yanaginızdan öpem mi
hadi gelin lafliyalim gülelim eğlenelim
kahve içelim çay içelim
derdimizi sevincimizi paylaşalım
müzik dinleyelim yemeklerimizi paylaşalım
ama en önemlisi mutlu olalım çok gulerim geyiğin dibine vuralim
D u t
@Catlak-kurabiye
@karamel Latte
Minnosprenses
@coconatt
Madammor
@PeRRieR
@cevizli tarcinli kek
@mavikelebek34
@Mavera4268
Cookiie
ASSOSyal
Inşallah kimseyi unutmamışımdır
Sohbet etmek isteyen herkesin kapıya 3 kere vurması kafidir
Bi tek dün sürtünme konusuna yazdımKonularda da denk gelmedim diyet konularından uzağım bu ara (en ihtiyacım olan )topik oysa
Haaa haa bayadır sürtünme konusu yoktu ya ondan girmişsindir oraya daBi tek dün sürtünme konusuna yazdımoralara da girmiyorum bi tek diyetteyim
İlgimi çektiHaaa haa bayadır sürtünme konusu yoktu ya ondan girmişsindir oraya da
Yaa geliyim bende dutumda bi tartı alayım çnce öyle geleyimGeçmiş olsun canım çokonun gurubundayım
Kesinlikle öyle yaa doğumdan sonra ye süt olur ye bilmemne olur dediler inandım. Ne süt oldu ne bişey sadece kilo olduGeçmiş olsun
dikkat etmek lazım ya alınca vermek zor oluyor
Sabah al gel bugündü tartı günümüz .Yaa geliyim bende dutumda bi tartı alayım çnce öyle geleyim
Tamam dutum çıkabilirsem alıcamSabah al gel bugündü tartı günümüz .
Onu ben yiriiimmm ,ikisinide yiriimmmmmOkula gidiyoranasınıfına gidiyor 2 senedir şimdi ödevini yapıyor teyzesi
Çok haklısın canım benim, aslında bizde burada az buçuk çoğu şeye şahit olmuştuk ama çok şükür hepsi gelip geçiyor ve geriye mis koku ,minnak ayaklar kaliyorAmin sosyalim Allahım kolaylıkla sağlıkla kolay yoldan kucağına almayı nasip etsin her isteyene. Bu yolda sınavı en ağır olanlardan biride bendim yolun dikenlerle doluydu önce hamile kalmak için uğraş sonra hamilelikte yaşadığım sıkıntılar sonra bebeğimin hayatıyla çok kez sınandım. Allahım herkesin sınavını kolay eylesin. Dua ederken detay vermenin önemini o kadar iyi anladımki. O yüzden kolaylıkla versin Allahım diyorum
Kurtulmaya calisiyorsun gibi bir hisse kapıldım pamukumKeske yesen beeaaaa
Çok geçmiş olsun canım benim, ihmal etme tansiyon önemliBiyerden başlamam gerek gercekten gelsem iyi olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?