içim acıyor ,eşime yalan söyledim...

aydil0965

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2012
81
0
36
İstanbul
eşime yalan söyledim.ondan gizli kredi kartımdan alışveriş yaptım bi gün ekstreyi benden önce almış ve anladı konuşmuyo benimle ilgilenmiyo.hamileyim de çok yalnız hissediyorum kendimi.hata yaptım belki ama bilmiyorum.çok mu kötü bu yaptığım. ne yapmam lazım çok yalnızım ben.

eşime yalan söyledim.ondan gizli kredi kartımdan alışveriş yaptım bi gün ekstreyi benden önce almış ve anladı konuşmuyo benimle ilgilenmiyo.hamileyim de çok yalnız hissediyorum kendimi.hata yaptım belki ama bilmiyorum.çok mu kötü bu yaptığım. ne yapmam lazım çok yalnızım ben.

Gizli olarak aldığınız şey nedir?Çok mu pahalı birşey?

Birde siz çalışıyormusunuz?

Ne var ki bunda? Esiniz niye kredi kartindan alisveris yaptiniz diye konusmuyor ki sizinle? Ustelik hamilesiniz.
Ne olmus yani. Sanki dunyanin sonu... Ne zor su erkekleri anlamak!

Son düzenleme:
Mesele aldığınız şeyin tutarı mı yoksa sizin ondan habersiz yaptığınız alışveriş mi ?

kusulecek birseymi degil ustelik hamilesiniz egerki o anki butce buna uygun degilse siz bunu bilerek aldıysanız ilk olarak tepki gosterirdi ama kusulurmu buna yahu

ben olsam bende eşimle küserim ne olacak sanki
ben sevgilimle ayrılmadan önce arar direk isterdim
kredi kartının üstündeki numarayı alışveriş için ve
sormazdı bile ne aldın ne verdin diye hesabımız ortaktı
siz bide evlisiniz ne olacak sanki aldıysanız

eşinin bazı huylarını bilmen gerekmiyor muydu canım??

Meblağı çok yüksek olsa dahi bunu konuşarak hal edebilirdi hamilesiniz birde ruh halinizi anlamalı. Küsmek nedir aynı hayatı paylaşıyorsunuz eşiniz saygısızlık etmiş bana göre siz konuşmaya çalışın yine olmadı diyorsanız siz daha çok susun.

belki yalana çooookk önem biridir.. yada bi daha böyle bişey yapmayın diye küsmüştür..ben olsam giderdim derdim küstüren neden ney eğer derse yalan söylemen derdim haklısın..böyle yapmamlıydım ama snde böyle yapma tek bırakma bni..al kredi kartı kullanmıyorum diye trip atardım..

baslıgı gorunce cok farklı bı konu bekledım acıkcası :)
ne olmus yanı harcamıssan sana bakmak zorunda asıl boyle muamele yaptıgı ıcın sen de ona kus

Eğer çok borcunuz varsa ve siz çok para harcadıysanız, eşiniz küsmekte haklı.
Ama eğer durumunuz iyiyse ve eşinizde cimriyse, o zaman kendizi bukadar üzemeyin.

Ama eşinizden gizli alışveriş yapmanız yalnış.

konu sahibi bi söyleyememiş yahu ne kadar harcandı olay para mı yalan mı merak ettim :ssz:

Evet bende merak ettim şimdi birde şu var kredi kartı size mi ait yoksa eşinizemi ait eger eşinizin kredi kartı ise onun haberi yokken mi aldınız kredi kartını

Kredi kartıyla ev almadınız ya? Denk geldiğimde ben de kıyafet falan alıyorum ve eşimi bilgilendirmiyorum. Eğer alacağım şey hem pahalı hem de yükte ağır ise mutlaka akıl danışıyorum, bilgisine basvuruyorum. Siz ne yaptınız da eşiniz konuşmuyor sizinle?

konu sahibi
erkek arkadaşım bile senın ne aldığını merak edıyor ,nerdesin yaaa
bir söyle bakalım ne aldın?:27::27::27:

Valla bende merak ettim ne aldığını =)

Ama şu var ki , ne almış olursan ol senden kıymetli değil, küsülecek bir şey değil bu.

ne aldın ne kadarlık harcama yaptın bilmiyorum ama çözümü küsmek değil ki konuşarak anlaşarak çözüm bulun :31:

Back
X