içim acıyor ,eşime yalan söyledim...

yalan söylememişsin ki. sadece aldığını söylememişsin. aile bütçeniz ortak değil mi? ya da maddi olarak sizi çok zora sokacak bir alışveriş mi yaptınız?

bende merak ettim ne aldı acaba hayır da madem kızacak niye veriyor kredi kartını size <:34:

Niye çocuk mu eşi,güvenmiş vermiştir.
İnsan karısına güvenir.Her kadında evin bütçesini bilir.
Ben şimdi yarın sabah gidip 3000 liralık bir televizyon alsam ay sonu da eşim görse ekstrede ortalık yıkılır.
Niye yıkılmasın? Heyyytt ben para kazanıyorum falan da diyemem.
Yok öyle birşey.
Onların aile bütçesi o kıyafetleri o ay kaldıracak durumda değildir

valla ne yalan söyliyim benim eşimde kızardı
ama alışveriş yapmama değil ondan gizli yapmama
asıl sorun bence neden eşinden gizledin alışveriş yaptığını??

Her aldiginizin hesabini mi veriyorsunuz bence bu cok sacma. Siz zaten neyi alip neyi almayacaginizi bilirsiniz. Yani hep bi kontrol altinda olmak bence sizin yalan soylemenizden daha vahim bir durum. Ben nisanliyim , nisanlim bana ek kart cikartti ve inanin ne aliyorm ne satiyorm hic sormaz. Cok ayip etmis bence esiniz!

herkesin aile bütçesi farklıdır ve konu sahibi eşine söylemediğine göre ve eşide ona küstüğüne göre evde bundan önce başka bir düzen varmış. bence eşi haklı.

hayır sımdı odaklanamadımkı ne almıs once onu ogrenmem lazım :51:

bazı arkadaşlar eşinden gizli yapmasına kızmıştr,benimkide kızar falan demişler...
gerçekten merak ettiğim için soruyorum gizli alışveriş yapmak ne demek siz kendinize bişi alırken eşinizden izinmi alıyosunuz ???

bazı arkadaşlar eşinden gizli yapmasına kızmıştr,benimkide kızar falan demişler...
gerçekten merak ettiğim için soruyorum gizli alışveriş yapmak ne demek siz kendinize bişi alırken eşinizden izinmi alıyosunuz ???

duygularıma tercüman olmuşsun kadın kısmı bi krem alsa 80-100 lira tutuyo zaten, markafoni trendyol vs ben girdim mi çıkamıyorum, her ay belli bi alışveriş limitim var o limite kadar harcıyorum onun dışında eşim kirayı sen öde yeter diyo

Her aldiginizin hesabini mi veriyorsunuz bence bu cok sacma. Siz zaten neyi alip neyi almayacaginizi bilirsiniz. Yani hep bi kontrol altinda olmak bence sizin yalan soylemenizden daha vahim bir durum. Ben nisanliyim , nisanlim bana ek kart cikartti ve inanin ne aliyorm ne satiyorm hic sormaz. Cok ayip etmis bence esiniz!

duygularıma tercüman olmuşsun kadın kısmı bi krem alsa 80-100 lira tutuyo zaten, markafoni trendyol vs ben girdim mi çıkamıyorum, her ay belli bi alışveriş limitim var o limite kadar harcıyorum onun dışında eşim kirayı sen öde yeter diyo

Ne güzel iki güzide üye olmasaydı kim nasıl nispet yapacaktı konu sahibine.
Sizin bütçeniz yeterlidir 100 liralık harcama umrunuzda bile değildir.
Ama konu sahibinin eşi hesap kitap yapıyor olabilir.
Adam baba olacak belki para biriktiriyor ?
Asgari ücrete çalışıyor olabilir,belki konu sahibi markafoni kelimesinin anlamını bile bilmiyor olabilir.
Belki ülkede her kadın 100 liralık krem kullanamıyor olabilir.
Olamaz mı yoksa herkes topuk kremine 100 lira vererek mi yaşıyor sanıyorsunuz.
Bak sizinde limitiniz varmış niye aşmıyorsunuz o limiti,niye limit belirlediniz ki bu kadar bolluk içinde ?
Velhasıl her ailenin hesabı kitabı ayrıdır kimseyi maddi konularda aşağılamayın daha kötü duruma düşersiniz.

Demek ki aile bütçesini aşmışsınız, buda eşinizi zorlamış.
Eğer alışveriş yaptıysanız ve eşinizin kızacağını bile bile yaptıysanız bu kadar yalnız hissetmeyin kendinizi.
Çıkarın alışverişinizin keyfini. :)
Bundan sonrada karşılıklı konuşarak yaparsınız alışverişinizi.
..
Gizlemek, bütçeye uygun davranmamak hoş durumlar değil.
Eşinize kızmayın.

Ne güzel iki güzide üye olmasaydı kim nasıl nispet yapacaktı konu sahibine.
Sizin bütçeniz yeterlidir 100 liralık harcama umrunuzda bile değildir.
Ama konu sahibinin eşi hesap kitap yapıyor olabilir.
Adam baba olacak belki para biriktiriyor ?
Asgari ücrete çalışıyor olabilir,belki konu sahibi markafoni kelimesinin anlamını bile bilmiyor olabilir.
Belki ülkede her kadın 100 liralık krem kullanamıyor olabilir.
Olamaz mı yoksa herkes topuk kremine 100 lira vererek mi yaşıyor sanıyorsunuz.
Bak sizinde limitiniz varmış niye aşmıyorsunuz o limiti,niye limit belirlediniz ki bu kadar bolluk içinde ?
Velhasıl her ailenin hesabı kitabı ayrıdır kimseyi maddi konularda aşağılamayın daha kötü duruma düşersiniz.

Dediklerinize aynen katılıyorum ülkemizde asgari ücretle çalışanlar var bende dediginiz o sitelerden şimdiye kadar alışveriş yapmadım hatta aldıgım kremlerin parası aylık 50 lira falanda olmaz herkesin aile bütçesi farklı olabilir kimisi 5 liralık krem alır kimisi 100 liralık kimisi 5 liralık ayakkabı kimisi 250 lira alır ha 5 liraya ayakkabı olur diyeceksiniz şimdi benim yaşadıgım şehirde var pazarlarda satıyorlar hepside birbirinden güzel

eşimizden izin almıyoruz
eğer alışveriş yaptıysam akşam eşim gelince ne aldıysam gösteririm
nasıl güzelmi kullanışlımı diye fikririni alırım
çok pahalı birşeyse çalışsamda çalışmasamda
gelir eşime fikirini sorarım eşimin görüşleri fikirleri
ve zevki benim için önemlidir...

Son düzenleme:
arkadaşlar boşuna yorum yapıpda kendinizi yormayın konu sahibi topikde gezdiği halde bi cevap bile vermiyo ben de dedim belkim bir nedenden dolayı hiç girmiyordur

eşinizi tanıyan sizsiniz, kimisi kızmaz, kimisi ise bir sakız alınsa dahi haberdar olmak ister. Bu işte erkek kadın, çalışan çalışmayan ayrımıda yoktur. Eğer eşinin kızacağını bildiğin halde ona söylemeden alışveriş yaptıysan kızmıştır. ben ufak bişey alacaksam sorma gereği hissetmem, alırım gelince kendisi görür zaten, ama meblağ yüksekse fikrini alırım. Herkesin ütçesi farklıdır, belkide bütçenizi aşan bir harcama yapmışsındır. Ayrıca ne aldın çok merak ettim?

Back
X