Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende merak ettim ne aldı acaba hayır da madem kızacak niye veriyor kredi kartını size <![]()
bazı arkadaşlar eşinden gizli yapmasına kızmıştr,benimkide kızar falan demişler...
gerçekten merak ettiğim için soruyorum gizli alışveriş yapmak ne demek siz kendinize bişi alırken eşinizden izinmi alıyosunuz ???
Her aldiginizin hesabini mi veriyorsunuz bence bu cok sacma. Siz zaten neyi alip neyi almayacaginizi bilirsiniz. Yani hep bi kontrol altinda olmak bence sizin yalan soylemenizden daha vahim bir durum. Ben nisanliyim , nisanlim bana ek kart cikartti ve inanin ne aliyorm ne satiyorm hic sormaz. Cok ayip etmis bence esiniz!
duygularıma tercüman olmuşsun kadın kısmı bi krem alsa 80-100 lira tutuyo zaten, markafoni trendyol vs ben girdim mi çıkamıyorum, her ay belli bi alışveriş limitim var o limite kadar harcıyorum onun dışında eşim kirayı sen öde yeter diyo
Ne güzel iki güzide üye olmasaydı kim nasıl nispet yapacaktı konu sahibine.
Sizin bütçeniz yeterlidir 100 liralık harcama umrunuzda bile değildir.
Ama konu sahibinin eşi hesap kitap yapıyor olabilir.
Adam baba olacak belki para biriktiriyor ?
Asgari ücrete çalışıyor olabilir,belki konu sahibi markafoni kelimesinin anlamını bile bilmiyor olabilir.
Belki ülkede her kadın 100 liralık krem kullanamıyor olabilir.
Olamaz mı yoksa herkes topuk kremine 100 lira vererek mi yaşıyor sanıyorsunuz.
Bak sizinde limitiniz varmış niye aşmıyorsunuz o limiti,niye limit belirlediniz ki bu kadar bolluk içinde ?
Velhasıl her ailenin hesabı kitabı ayrıdır kimseyi maddi konularda aşağılamayın daha kötü duruma düşersiniz.
bazı arkadaşlar eşinden gizli yapmasına kızmıştr,benimkide kızar falan demişler...
gerçekten merak ettiğim için soruyorum gizli alışveriş yapmak ne demek siz kendinize bişi alırken eşinizden izinmi alıyosunuz ???