- 8 Ağustos 2015
- 67
- 18
- Konu Sahibi Balkizaykiz
Iyi aksamlar kizlar burayi daha onceden,uye olmadan takip ediyordum simdi yazma sirasi bana geldi alti senelik iliskim bitti yaklasik birbucuk ay once neden bitti diyeceksnz aslinda cok super giden bir iliski degildi ama ben ne kadar dillendirsemde ondan ayrilmaya kiyamadim ama o kiydi bunaldim dedi dayanamuyorum dedi son zamanlar cok kusluk yasadik ben bunun gorusmemkten ileri geldigini dusunerek sozlenelim demistm ayrilmadan on gun once ewlilik isteyen aslinda hep oydu ben erteledim.hep bu fikri isim olsn oyle die neyse sozlenelim.dedlm tamam dedi ama yine kustuk we daha once hic planlamadgmz seyler soylemeye basladi ilcede yasiyoruz 3bn nufuslu orada yasicam.dedi ciftcilikle ugrasiyo ama benm orada cslisablcegm bi yer.yok we ortami kotu icki kahwe felan ben dedim olmaz ayrilma sebebni bu olarak gosterdi ama bahaneyms simdi anliyorum.ayrica ben uni mezunuyum lise mezunu kamuda isci ben hic bunlari sorun etmedim en azindan ona karsi etmedim ayrildik iki gun sonra kiz aramaya basladi suan bulduda galiba we hic o istedigi yasam tarzina gore degil yakin cewrenden cok aci cektginede duydum ama beni silmis cok bekledim doner diye ama gelmedi ayrildgmzn ertesi gun mesaj attim.orta yolu bulalim.hic.olumlu konusmadi bnm sartlarim bunlar dedi sen dusun dedi ama dusunmeme firsat wermeden kiz avina cikti o beni unuttu sildi yada herneyse ama ben unutamiyorum icim paramparca nasil yangin anlatamam nasil gecer ne zaman gecer 26 yasmdayim hayattann o kadar umut kestimkii beni darmadagan edip.gitti