içim aciyor

rojerin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
94
16
32
Merhaba hanimlar ,eski sevgilimden kufur ve hakaretler yuzunden ayrildim 8 ay once hala seviyoruz ama ben koreldim sanki cok.kirginim...Sormak istedigim sey eski sevgilim ne zaman arasa hakaret ediyor farkli ima ve yakistirmalarda bulunuyor reddedilince ben ise kinleniyorum ve kalbimin kirilkligindan ötürü bazen dusununce omuzumdan baslayip parmak uclarima kadar bir kasinti yanma hissi hissediyorum iyice hirslaniyorum.. Sanki omuzumdan parmakalrima dogru sicak su dökülüyor ineler batiyor parmaklarima..sizce bu durum.normal mi hic bunu yasayn oldu mu ?

Surekli mesaj atiyor ulasiyor... Ben aramiyorum.ve her aradiignda da tersliyorum uzuluyorum...iki arada bir derede kaldim.4 senelik bir liskiydi.kaybetmeyi goze alamadigimicin belki bu durumdayim

Surekli mesaj atiyor ulasiyor... Ben aramiyorum.ve her aradiignda da tersliyorum uzuluyorum...iki arada bir derede kaldim.4 senelik bir liskiydi.kaybetmeyi goze alamadigimicin belki bu durumdayim
Bu saatten sonra hala birlikte olmayi gercekten istiyor musun?
Yerinde olsam her yerden engellerim hala rahatsiz ediyorsa savciliga şikayet ederim.
Sağliğini bozmaya başlamiş kurtul bu adamdan

Numaranizi degistirin, engelleyin, kesin aranmak istemediginizin herseyin bittigini aciklayin ama kararli olun... Aradaginda acmayin, bilinmeyen numaralara cevap vermeyin... Yani yapacak o kadar sey varken siz oturmus adamin size hakaretlerini dinliyorsunuz...:KK14:

Kesin çözüm aramasına müsaade etme.Gerekirse savcılığa gideceğini bildir.Seviyorum da deme Allah aşkına.Küfür hakaret ediyor ve hala seviyorum diyorsun.

Haklisiniz sonuna kadar..oyle yapacagim.bu arada sizce parmaklarimdaki bu durum normal mi sizce ?hic sizde olmusmu bu durum ?

Eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı derler, ayrılınca belli eder insanlar kişiliklerini hakaretlerine küfürlerine neden göz yumuyosunuz böyle bir adamla devam etme kararı alsanız ne kadr sağlıklı olur sizce ,numaranızı değişin size ulaşabileceği her yerden engelleyin kurtulun

Küfür yemek, hakaret işitmek hoşuna gidiyor sanırım.
Sen o sevgi işini geç. Hangi seven küfür ve hakaret eder?
Telefon numaranı değiştir. Engelle sen ulaşmasını istediğin için ulaşıyor.

Tabiiki hosuma gitmiyir... Ama ne bileyim icim 4 seneme ciz ediyor..

iletişim kurma. sinir birikmesinden oluyor o bahsettiğin şeyler

bende de oluyordu öyle sorunlarım varken.sıkıntım vardı ama sinirli olduğumu düşünmezdim. içine atınca oluyor işte. doktora git yine de.

sinir hastası olma yolunda itinayla ilerliyorsun
sana kufur,hakaret ediyor ve sevgiden bahsediyorsun
seven insan kıyamaz gözünün içine bakar
sevgi dilden değil gönülden dökülür her seviyorum diyene inanma

Onca hakareti işitmek zorunda değilsiniz, ararsa açmayın..
Numaranızı değiştirmek için geç kalmış sayılmazsınız..
Numaranızı değiştirin , değiştiremem diyorsanızda engelleyin..

Hala başka başka numaralardan aramaya devam ederse de şikayet edin..

X