İÇİM KIYAMET...YARDIM...

ANGEL1710

Guru
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
630
91
Merhaba arkadaşlar...
Söze nasıl başanır bilmiyorum ama ben çok günahkar bi kulum.Zamanında çok büyük bi günah işledim..Eski nişanlımla birlikte oldum yaşım küçüktü.Başka kimse olmadı ondan snra hayatımda.Tövbe ettim namazlarımı kılıyorum elimden geldiği kadar ama hep bişeyler eksik sanki..
Asıl büyük sorun da ben kapanmak istiyorum tabii başta annem olmak üzere herkes karşı..Her konuyu açtığımda kimin için kapanacan diye tepki alıyorum 25 yaşındayım ALLAH tan başka kim için kapanabilirim ki.çevremden sana yakışmaz diyenler,iş bulamazsın diyenler.Ben günahlarımdan arınmak istiyorum bana yardım edin...

günahlar Allah'la kul arasında kalmalı paylaşılmamalı kimseyle

eğer istiyorsanız kapanın anneniz kabul edecektir zamanlar, rabbim gönlünüze ferahlık versin. tövbe kapısı hep açık bol bol tövbe edin dua edin

SİZE GÜNAH ÇIKARIYORSUNUZ DEMEDİM HERKESİN Bİ DERDİ VAR BENİMDE DERDİM BU YARDIMCI OLMAK ZORUNDA DEĞİLSİN YORUM YAPMAK ZORUNDADA DEĞİLSİN.YİNEDE SAĞOL.

Kendi kararlarını verebilecek yasa çoktan gelmissin. Kimse sana kapan veya kapanma diyemez dese de dinleme bence. Kendi icinde çözmen gerek bu tür şeyleri,herkesin kendince günahları,hataları vardır gecmisinde. Kendini kabullenip hayata devam etmelisin yoksa herkes başına kakar. Sevgilim geçmişimi sorun yapıyor diye konu açarsın sonra burada.kendine güven,saygı duy,herkes hata yapar.

İÇİNDEN ÇIKAMADIĞIM İÇİN YARDIM İSTEDİM NASIL Bİ YOL İZLEMEM GERKETİĞİNİ SORMAK İÇİN

geçmişte yaşananların üzerinde çok takılı kalma olan olmuş herkes hata yapar af olmayacak bir şey değil bunun içinde kendini insanlardan soyutlama elbet yeni biriyle tanışıp evlenirsin erkekler bakir mi geliyor bize kapanma konusunu da zamana bırak kuzenimde aynı şeyleri yaşadı ama şimdi kapalı zamanla kabul ederler ama onları rızası olmadan olmaz tabii

SİZE GÜNAH ÇIKARIYORSUNUZ DEMEDİM HERKESİN Bİ DERDİ VAR BENİMDE DERDİM BU YARDIMCI OLMAK ZORUNDA DEĞİLSİN YORUM YAPMAK ZORUNDADA DEĞİLSİN.YİNEDE SAĞOL.
OyLe samimi ve icten yazmissin ki...hepimiz gecmisti buyuk, kucuk hatalar yaptik.yas ilerledikce hatalarimizi anladik.yuce yaradanin af kapisi olmasa nolur halimiz.cok gunahkarim diyip kalbini sikistirma, ortunmeyi gunahlarinin kefareti olarak dusunurek mecburluk hissi olarak yapma.ne guzel namaz kiliyosun, dua ediyosun...dua et Allaha sigin.kalbini sikma guzellikler seninle olsun...

İçinden gelen buysa kimseyi dinleme derim.. Namazlarına devam et tövbelerine devam et, ahirette hesabını sen vereceksin ne annen ne çevren yardımcı mı olacak, günahlarından sen sorumlusun sonuçta.. Kapanmak istiyosan kapan..içini hangisi rahatlatacaksa onu yap.. Affedilen kullardan olman dileğiyle :KK66:

İçinden gelen buysa kimseyi dinleme derim.. Namazlarına devam et tövbelerine devam et, ahirette hesabını sen vereceksin ne annen ne çevren yardımcı mı olacak, günahlarından sen sorumlusun sonuçta.. Kapanmak istiyosan kapan..içini hangisi rahatlatacaksa onu yap.. Affedilen kullardan olman dileğiyle :KK66:

anne baba rızası olmadan yaptığın hiç bir işin anlamı yoktur

konu kapanıp kapanmaman değil mi? sadece bunu sorup geçebilirdin..
özelini yazdın şimdi eleştirsek konu bu değil dersin...

anne baba rızası olmadan yaptığın hiç bir işin anlamı yoktur
Kapanmasının ana baba rızası ile ne alakası var

O dinimizin emri

Arkadaşım sende sıkma canını herkesin hatası var belki çok daha fazlası
rabbim affedici
tövbe edip tekrarını yapmasan inşallah kabul olur af dilemen

Kapanma konusunda sen bilirsin kimseyi dinleme içinden ne gelirse onu yap

eleştirebilirsin ben eleştiriye açığım ben sadece duyduğum rahatsızlığı belirttim ben hatalarımın farkında olan bi insanım.evet vicdanım rahat değil ve bunun sebebini yazdım.

Kapanmasının ana baba rızası ile ne alakası var

O dinimizin emri

Arkadaşım sende sıkma canını herkesin hatası var belki çok daha fazlası
rabbim affedici
tövbe edip tekrarını yapmasan inşallah kabul olur af dilemen

Kapanma konusunda sen bilirsin kimseyi dinleme içinden ne gelirse onu yap

çok teşekkür ederim Allah razı olsun...

Yapmayın arkadaşlar bu kadar yıkıcı olmayın, arkadaş derdini yazmış buraya biraz yapıcı olmayı deneyelim. Günahlarınızı paylaşmayın diyorsunuz, Burada bdv'de neler okuyoruz ne günah işleyenleri görüyoruz sonuçta. Burada gerçekten derdi olana yardım etmek yerine dalga geçen, agresif yorum yapanlar çok fazla.

Konu sahibi sana gelince de içinden nasıl ne yapmak geliyorsa o şekilde davran. Ama şunu unutma yaptığın günah için istiyorsan kapanmayı o başörtüsünün seni temize çıkaracağını sanmıyorum. Allah'a sığın, Tövbe et ibadetlerine devam et vs.

bu üyeler, ne zaman yardım isteklerine cevap vermeye başlayacak merak ediyorum
günahlar Allah'la kul arasında olmalı, anlatılmaz deniyor
bir insan gerçekten nasıl davranacağını bilmiyor olamaz mı?
manevi desteğe ihtiyaç duyamaz mı?
derdini kendini tanıyan kimseye açamıyorsa burada bunu soramaz mı?

neden aldatıldım diyen kadınlara destek var da, biriyle beraber oldum, günahkar hissediyorum diyen kadına yol göstermek yok?
anne baba rızası olmadan olmazmış, o zaman annesi izin vermezse namaz da kılmasın!!!

konu sahibi, öncelikle "günahkarım" diye kendine eziyet etmeye bir son ver
bak, üzülmüşsün, bunu hata olarak görmüşsün, elinden geldiğince telafi etmeye çalışıyorsun
Allah büyüktür, her tövbeyi de yakarışı da görür, duyar, kabul eder

Geçmişe takılı kalma sevdin istedin oldu güxellikleri ile an sadece

Kapanmak istiyorsan senin kararın insanlar tabi konuşur sürekli.

Ama şu ayrıntı var ileri de evlenmek için kapanmış her şeyi yaşamış şimdi numaradan kapanmış sözleri bile olabilir.

Milleti boş ver yapmak istediğine odaklan

X