İÇİM YANDI :'(

Sui7

güzel günler gelsin istiyorum haketmesem de tanrım
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2012
527
316
Yakın bir arkadaşımın arkadaşı vefat etmiş. Kız daha 19 yaşında üniversite 2.sınıfta.
Kulağında kulaklıkla bisiklet kullanırken hızla gelen minibüsün kornasını duymamış çarpma sonucu iç kanamadan vefat etmiş.
O kadar üzüldüm içim yandı resmen. Netten habere bakayım dedim, üstüste kaza haberleri, kadın cinayeti yine. Hepsine ayrı ayrı üzüldüm.
Lütfen dikkat edin arkadaşlar , böyle trafik kazası geçirenleri çok duydum. Kulaklık iki kulağa birden takınca insanı hem dıl dünyadan soyutluyor hem de korna sesini duymak zorlaşıyor.
Allah rahmet eylesin gencecik kız :KK43:

Yazımı okuyan arkadaşlar bi fatihayı eksik etmeyin :KK43:

Kütahya da mı oldu olay?
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...

ALLAH mekanini cennet eylesin.. zamani gelmis bahaneside boyle olmus.. insan ne zaman olecegni bilemiyor ALLAH herkese hayirli olum nasip etsin..

haberi bile yapıldı ama hala yapıyorlar kulaklık çok tehlikeli hal almaya başladı, haberde kadın kulağının dibinde bağırıyor kıza dünyadan bi haber duymuyor , birileri okur da ders alır diyorum kıza da Allah rahmet eğle sin.

Rabbim rahmet eylesin. lütfen iki kulağınızı kapatmayın, kaldırımda bile yürüyorsanız mutlaka tek kulaklık ile dinleyin müziği.. çok üzücü çok.

Hadi kulaklik cok tehlikeli de bu pislik minibus şoförü duraymis ölür muymus? Carpmasaymis ölür muymus? Nefret ediyorum boyle minibus soforlerinden, resmen yayalarla yaris yapiyorlar. Onunden gecerken hareket ediyorlar. Durmadan indiriyorlar. Yazik yazik olan o gencecik kiza oldu.
Allahim rahmet eylesin, ailesine sabir versin

Hadi kulaklik cok tehlikeli de bu pislik minibus şoförü duraymis ölür muymus? Carpmasaymis ölür muymus? Nefret ediyorum boyle minibus soforlerinden, resmen yayalarla yaris yapiyorlar. Onunden gecerken hareket ediyorlar. Durmadan indiriyorlar. Yazik yazik olan o gencecik kiza oldu.
Allahim rahmet eylesin, ailesine sabir versin
Öyle:KK43: ben de minibüslerden az çekmedim. İnerken bile korkuyorum hemen kalkıyorlar. Koştur koştur iniyorum minibüsten.

Allah rahmet eylesin ..

trafik canavarı dolu ortalık ..

Rabbim kazadan beladan korusun ..

Bu yıl 4 cenazemiz oldu. Artik kaza,ölüm duyunca dayanamıyorum. Allah rahmet etsin çok üzüldüm.

Benim de arkadaşım kulaklık sebebiyle vefat etti. Böyle küçük görünen ayrıntılar insanın hayatını sonlandırabiliyor. Tedbir bizden takdir Allah'tan.. Mekanı cennet olsun inşallah

X