icim yaniyor :(

montesorri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
519
101
Merhaba kizlar.daha once buraya konu acmistim o kisiyle ilgili.kendisiyle gorucu usulu tanismistik bir suru olumsuz ozelligi vardi burdaki ve disarindan insanlar hep olumsuz yorum yapti kurtul diye ama o pesimi belirli bir zaman birakmadi.iki bucuk uc ay once benle gorusurken aileni ikna et sabret akisina birak diyen adam bu ama ben ailemi tercih ettim cunki korktum ve bitti dedim.o da bitti dedi ve hic aramadim o da aramadi.onunla ayri sehirlerdeydik onun ne yaptigini bilmiyordum.galiba benle gorusurken baskalarini da tanimak icin gorusmus simdi anliyorum cunki yasinin gectigini dusunen bir adamdi.neyse bu kisi nisanlanmis hatta hazirana dugun tarihi almislar.ben biliyordum olmayacagini hatta ruyamda evlendigini gordum zaten ama kizlar benim icim yaniyor neden boyle oluyor sizce.hani benim bu adamla bir gecmisim yok.bir iki ay telefonda mesajlastik iki kerede gordum biri tanismak icin geldiginde biride istemeye geldiklerinde.sizce neden boyle oluyor.

sizde karsi tarafa bos degilmisiniz demekki...aslinda ayni zamanda bi cok bayanla gorusen bu gurursuz insandan kurtuldugunuza sevinmelisiniz bence

Fark etmeden his beslemiş olabilirsiniz. Ya da aynı anda başkaları ile görüşmüş olması ağrınıza gitmiştir. Ya da ikisi birden.

ben bıraktığıma pişman değilim.hiç bir şey yaşamadan bu kadar içimin acıması tuhaf geliyor.ben onla sevgili değildim ve hergün görüşebilecek imkan yoktu ki bağlandım desem.
neden içim yanar bu kadar onu sordum sadece.

Amaaaaan kusura bakmayin yadirgamiyorum ama allah askina 2 defa gormeyle, 1 ay mesajlasmayla ask mi olur? Kendinizi birilerine kaptirmak bu kadar mi kolay? Bu kadar kolay mi baglanabiliyorsunuz? Birini hayatinizia gwctim kalbinize bu kadar kolay mi kabul ediyorsunuz? Yapmayin bence boyle. Yoksa daha cok uzulursunuz Guclu bi durusunuz olsun. 2 sefer gordugunuz adamlar icin kendinizi heba etmeyin. Kendinizi onemseyin. Gidwn girmis o yoluna bakmis. Sen de bak artik yoluna. Bosver gitsin...

insanlarin duygularini asagilamak ne kolay geliyor ya. bazen bi bakis bile unutulmaz yillarca ,herkesin hassasiyeti farklidir. belki guvenin bosa cikmasidir cektiginiz acinin sebebi, belki baskalariyla da gorusmus olmasidir,belki bi gelecek umdugunuz kisiden gelen hayal kirikligidir,belki bu kadar cabk vazgectigi icin uzgunsunuz... bi cok sebebi olabilir onemli olan uzuntunuzu koruklememeniz.unutmayin, neye cok ehemmiyet verirseniz o gozunuzde buyur

suan yaşamış olduğunuz boşluktan kaynaklanıyor o, yoksa aşk falan değil.

Neden derdim olmasin ders calisiyorum staja gidiyorum.9 tanesl ders ikisi staj .calisiyorum ayrica.anneme kuran ogretiyorum.daha sayimmi.
amma asagiladiniz.bende istemiyorum kafami mesgul etmesini icime sikinti olmasini iste oluyor.neden oluyor cozemiyorum.

Aşk maşk değil, boşluğa düşmüşsün.Haziran'da evlenecek olan ben olabilirdim psikolojisi bu ama zaten adamın başkaları ile görüştüğünü anlamışsın, en kısa zamanda topla kendini.

bu onların kalitesizliği, senle alakası yok. benimde bir tanıdığım sözlü oğluna kız arayıp onu görüşmeye yolluyordu . ay bi defasında üni mezunu dedikleri kız ilkokul, 25 yaşında dedikleri de çocuktan 3 yaş büyük 35 yaşında çıkmıştı :)

Merhaba kizlar.daha once buraya konu acmistim o kisiyle ilgili.kendisiyle gorucu usulu tanismistik bir suru olumsuz ozelligi vardi burdaki ve disarindan insanlar hep olumsuz yorum yapti kurtul diye ama o pesimi belirli bir zaman birakmadi.iki bucuk uc ay once benle gorusurken aileni ikna et sabret akisina birak diyen adam bu ama ben ailemi tercih ettim cunki korktum ve bitti dedim.o da bitti dedi ve hic aramadim o da aramadi.onunla ayri sehirlerdeydik onun ne yaptigini bilmiyordum.galiba benle gorusurken baskalarini da tanimak icin gorusmus simdi anliyorum cunki yasinin gectigini dusunen bir adamdi.neyse bu kisi nisanlanmis hatta hazirana dugun tarihi almislar.ben biliyordum olmayacagini hatta ruyamda evlendigini gordum zaten ama kizlar benim icim yaniyor neden boyle oluyor sizce.hani benim bu adamla bir gecmisim yok.bir iki ay telefonda mesajlastik iki kerede gordum biri tanismak icin geldiginde biride istemeye geldiklerinde.sizce neden boyle oluyor.
aklıma ilk gelen secılmış erkek olmasımı acaba:KK51:
genelde kadınlara secılmıs erkekler daha cazıp gelırmısya
yanı sızden baska bı kadının onu tercıh etmesı ( arada sevgı ask olmasına gerek yok) etkılemıs olabılır zamanla gecer ama takma kafana

Emin olun bu içinizin yanma sebebi ona karşı bişey hissetmeniz değil! Çünkü zaten hissetseydiniz bütün dünya olmaz dese siz gidip onunla evlenirdiniz! Şuan hissettiğiniz durum bir ego sorunu. Yanlış anlamayın bu hepimizde var. Peşimizden Koşan erkekler gururumuzu okşarken, peşimizi bıraktıklarında nedensiz yere üzüntü yaşarız. Bu sanki Başkasına tercih edilmişlik hissi veriyor insana. O içinizin yanması kısa süreli bir durum merak etmeyin. Sizde başkasına çevirin düşüncelerinizi. Insan neleri unutmuyor bi düşünün kimler unutuldu daha önce Buda unutulacak. Hayatınızda yeni birine yer açın. Sevgiyle kalın

Neden derdim olmasin ders calisiyorum staja gidiyorum.9 tanesl ders ikisi staj .calisiyorum ayrica.anneme kuran ogretiyorum.daha sayimmi.
amma asagiladiniz.bende istemiyorum kafami mesgul etmesini icime sikinti olmasini iste oluyor.neden oluyor cozemiyorum.
sizi anlayabiliyorum bence sizden çok çabuk vazgeçmesi ve bu kadar kısa zamanda birini bulup gidip hemen nişanlanması sizin gururunuzu kırmış olabilir çok normal bu. içinizin yanması kesinlikle bundan dolayı, daha bi kaç ay önceye kadar sizinle evlilik adımına giren biri bir kaç ay sonra gidip bambaşka biriyle evlilik yoluna girebiliyorsa bu adam ne istediğini bilmiyor diye düşünürüm ve inanın ne istediğin bilmeyen insandan tehlikelisi yoktur. zamanla geçer bu iç acısı bundan eminim.

X