ben evlilik öncesi çiftlerin bu kadar birbirini sıkmasını doğru bulmuyorum. her hafta sonu onda kalıyorum demişsin tamam herkes sevdiğiyle vakit geçirip, baş başa kalmak ister ama hem senin hem de erkek arkadaşının kendisine ait özel zamanı olması gerekiyor bence. şimdi sen her haftasonu oradaysan bu çocuk arkadaşlarıyla nasıl vakit geçirecek ya da oyun gibi kendi hobilerine ne ara vakit ayıracak? mesela haftasonu bir gün kalıp bir gün kalmamayı denesen nasıl olur?
şuradan yola çıkıyorum tanıdığım bir çift vardı. kız sürekli çocuğun evinde kalıyordu ve herşeyine karışıyordu arkadaşlarıyla maça gitmesine, bir şey izlemesine falan yani hep onla ilgilensin istiyordu. çocuk dayanamadı ve biz zaten evlenince bunları yapıcaz hep yanyana olucaz ama bırak şu öğrenciliğimizde, gençliğimizde biraz kendimize vakit ayıralım, birbirimizi özleyelim dedi en son. kız da çok alınmıştı bir süre ayrıldılar bu yüzden sonra tekrar bir araya geldiler bu sefer kız daha rahat bırakmaya başladı çocuğu eskisi gibi sık gitmiyordu evine, daha az karışıyordu yani çocuğun özel hayatına. inan ilişkileri o kadar rayına oturdu ki neredeyse bütün problemleri sona erdi. hatta evlenecekler bu yaz :)