İçimdeki şüpheyi yenemiyorum...

duslerindeozgur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2016
85
44
27
Merhabalar,

Sözlüyüm bir buçuk yıllık bir ilişkim var şimdiye kadar bir tek ciddi kavgamız yok bunları kısa kesiyorum.

Sözlüm geçen hafta bana bir itirafta bulundu benden önce 2 yıl ilişki yaşadığı kişi 3 ay önce buna naber nasılsın gibi bir mesaj atmış. Buda direk aramış kızı işte beni rahatsız etme bir daha falan diye küfürde ederek sert konuşmuşmuuş. Neden bana o zaman söylemedin yada direk bana yönlendirmedin yada herşeyi geçtim neden cevap verdin dedim. Huzursuzluk çıksın istemedim dedi biliyorum üzülecektin dedi dedi de dedi. O zaman ablasına da anlatmış ablası da numarasını ver ben konuşucam o kızla rahatsız edemez o seni gibi tepkiler vermiş. (ailecek o kızı pek sevmezlermiş bu arada )

Neyse tabi bunu bana anlatınca baya kıskandım ve sinirlendim. O kadar zaman geçmiş ve bu çocuğun bir ilişkisi olduğu ortada neden yazar ki insan?

Bana anlattıktan sonra telefonunu fotoğraf çekme bahanesi ile açmaya çalıştım şifre vardı ne diye sordum başka laflar kattı ortaya kaldı. Şifre sürekli vardır bende de var ama şimdiye kadar hiç öyle telefonunu kurcalama ihtiyacı duymadım öyle bir güvensizlik söz konusu olmadı aramızda.

Bir kaç gün hiç lafını etmeden takip ettim bir şekilde ona sormadan öğrendim şifresini ve dün yine hiç farkettirmeden kurcaladım yani tam anlamıyla herşeyine baktım mesleğimden dolayı uygulamalara aşinayımdır bütün yapılabilecek çakallıkları bilirim bişey bulamadım. Ama yinede içimde sürekli bir huzursuzluk var benmi çok büyütüyorum kaybetme korkusumu yaşıyorum yoksa cidden birşeylermi hissediyorum bilemiyorum. Buraya yazıp benim göremediğim bir şey varsa sizlerle görmek istedim.
 

captain price

erkek değilim ben
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2015
26.503
91.061
şimdi söylemek istemiş olabilir. normaldir. ama kız sadece naber yazmış arayıp küfretmeye ne gerek var? ablasının ver ben arıycam demesine ne gerek var? gören de gece gündüz aradı rahatsız etti sanır. ben olsam bu kısma dah çok takılırdım. eski sevgili de olsa karşısında bi insan var, naber mesajına karşılık küfür insanlığa sığmaz.
 

gelinn

Aşk...
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2011
2.986
2.107
Araması saçma olmuş ama yapmış bir hata içinde tutamamış sana söylemiş. Telefonu kurcaladığında bir şey çıkmadıysa kendini harap etme istese onunla olurdu. Üstelik kız açık kapı da bırakmış. Keyfine bak adamı da söylediğine pişman etme. Bi daha olursa saklar senden başkasından duyarsın daha çok üzülürsün.
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 2128 gün geçti.

VEdeBU

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
ÜZGÜN
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
6.091
11.007
Niye küfür ediyor arama desin bu abartı
Düşündüğü gibide olmuş dert etmişsiniz
Muhalefet erkek kız kardeşi çok itici görümce
Ablaya neden söylüyor destek arar gibi birde abla neden arıyor cık olmamış
Şüpheniz yersiz gibi ama genede takip edin offf ama şüphe ile de yaşanmaz ki
 

duslerindeozgur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2016
85
44
27
Şifre olabilir ama eşler birbirinin şifrelerini bilmeli.Benim biraz midem bulandı.

Muhtemelen bu kızla konuştu birkaç kez sonra kız buna musallat olmaya başladı.

Bu da tırstı şimdi olurda sana ulaşırsa diye yol yapıyor gibi geldi bana.

Şifresini daha önce defalarca sordum söyledi birini aramak yazmak yada fotoğraf falan çekmek için defalarca kullandım telefonunu ama o kadar önemsemedim aklımda kalmadı o yüzden ama şu saatten sonra unutacağımı pek sanmıyorum artık
 

kendinehas

Kadrolu Cadı
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
11.175
31.429
Hatır sormak için aramamış ya da hatır sorulmalı konuşmalar geçmemiş ki tepkisi SÖZDE sert olmuş.
Kız size anlatır diye de korkmuş.
 

duslerindeozgur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2016
85
44
27
Hepiniz aramasına ve küfürüne takılmışsınız o yüzden hepinize cevap olarak yazıyorum. Evet bende ona takıldım o yüzden özellikle belirttim. Siz size naber diyen birine küfür edermisiniz bende etmem. Ona karşı en büyük tepkimde zaten aramasıydı bir insan neden hemen arar. Ben kendimi yerine koydum ya özlemişimdir. Messajıda bahane olmuştur o yüzden ararım
 

jasmina

Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Pro Üye
12 Nisan 2007
811
813
Vardır duymanızı istemediği geçmişten birşey belkide ama geçmişte kalmış adı üzerinde. abartmayın birşey yok bence.
 

zafya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2012
3.719
1.492
şimdi söylemek istemiş olabilir. normaldir. ama kız sadece naber yazmış arayıp küfretmeye ne gerek var? ablasının ver ben arıycam demesine ne gerek var? gören de gece gündüz aradı rahatsız etti sanır. ben olsam bu kısma dah çok takılırdım. eski sevgili de olsa karşısında bi insan var, naber mesajına karşılık küfür insanlığa sığmaz.

arkadasa katılıyorum.