icimi rahatlatin lütfen

melinda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2011
1.930
796
Kizlar 27 haftalik hamileyim gectigimiz pazar günü pencereler verniklendi. Ustaya iceriden yapma sadece disardan yap dedigimiz halde icerden de yapmis.
İki gün evde kalmadim yani ikinci gunun gecesi eve dondum. Koku vardı ama yogun degildi. Yeni mobilya kokusu gibi. Psikolojim bozuldu koku var mi diye burnumu ceke ceke bittim artik. Ilk yapilirkenki etkisi geciyor bisey olmaz diyorlar ama kafam cok karisik.
sizce zarari var midir?

Bisey olmaz bence.. ben 4 haftalik hamileyken sacimi iki kez boyatmistim sonradan ogrendim hamile oldugumu sigara falanda iciyordum hamileligi bilmedigim icin cok sukur bisey olmadi.. icini ferah tut kotu olursanda cik evden

Yok o kadar abartmayın...Kokusu kolay kolay geçmiyor zaten.
Ertesi gün de girsen yine kokardı..Sıkıntı olmaz :KK51:

bişey olmaz canım korkma ..eğer asım ve benzeri bir solunum hastalığın yoksa sende herhangi bir alerjik duruma neden olmadıysa sıkıntı yok.. endeişelenme stres daha çok etkiler bebeğini..

merak etmeyin. bir sıkıntı olmamıştır. zaten iki gece sonra gitmişsiniz. ben hamileyken kimyasal labında deney yapıyordum. eterleri alkolleri soludu oğlum:) şimdi bakıyorum, maşallah zeki bir çocuk:)

Öyle genzi yakan cok rahatsiz eden bi koku yok ama kokuyor hala. Iki gün ceryan yaptirdik evde gün boyunca da acikti bugun. Dun gece uyurken de balkon kapisini acip yattim ama zararli etkisi devam ediyor mudur ki?
Aşırı kokmuyorsa sanmıyorum :anneadayı::emir_bebek::nazar:

Bisey olmaz bence.. ben 4 haftalik hamileyken sacimi iki kez boyatmistim sonradan ogrendim hamile oldugumu sigara falanda iciyordum hamileligi bilmedigim icin cok sukur bisey olmadi.. icini ferah tut kotu olursanda cik evden

Kötü olunacak gibi etkili bir koku yok ama yine de tedirginim. Hamile oldugumu bilmeden ben de temizlik yapmistim ilac icmistim bilmeden yaptiginda nasilsa artik bir zarari olmazmis.

bişey olmaz canım korkma ..eğer asım ve benzeri bir solunum hastalığın yoksa sende herhangi bir alerjik duruma neden olmadıysa sıkıntı yok.. endeişelenme stres daha çok etkiler bebeğini..
Rahatsizligim yok şükür bu konu beni cok strese soktu haklısınız. Sormadigim kalmadi yok tatmin olamiyorum sanirim cevaplardan en son buraya da sorayim dedim. Teşekkürler. ..

merak etmeyin. bir sıkıntı olmamıştır. zaten iki gece sonra gitmişsiniz. ben hamileyken kimyasal labında deney yapıyordum. eterleri alkolleri soludu oğlum:) şimdi bakıyorum, maşallah zeki bir çocuk:)
Allah bagislasin. Etkisi gecti ama hafif de olsa koku var psikolojik midir nedir sanki bazen cok kokuyor gibi geliyor sonra geciyor ablam da bikti bugun artik paranoyak oldun diye.

Evhamli anne adayi, bu kadarcik seylerden bişey olmaz o minnoslara Allah'in izniyle. Gerci ben de aşırı evhamli bir hamilelik gecirdim. Ama simdi yataginda misil misil uyuyor çok sukur. Insallah sen de saglikla alirsin kucagina:emir_bebek:

Evhamli anne adayi, bu kadarcik seylerden bişey olmaz o minnoslara Allah'in izniyle. Gerci ben de aşırı evhamli bir hamilelik gecirdim. Ama simdi yataginda misil misil uyuyor çok sukur. Insallah sen de saglikla alirsin kucagina:emir_bebek:
Off cok zormus öyle takintili oldum ki anlatamam diyorlar ki bide sen dogunca gör. Amin insallah o gunleri gorurum. Allah bagislasin sizin evladinizi da...

Rahatsizligim yok şükür bu konu beni cok strese soktu haklısınız. Sormadigim kalmadi yok tatmin olamiyorum sanirim cevaplardan en son buraya da sorayim dedim. Teşekkürler. ..
ben göğüs hastalıkalrı uzmanıyım , bebeğe hiçbir zararı olmaz.. dediğim gibi sadece sende allerji verya solunum problemi yaratabilir ki o tür bir sıkıntı da yaşamamışsın.. için rahat olsun ..

Allah bagislasin. Etkisi gecti ama hafif de olsa koku var psikolojik midir nedir sanki bazen cok kokuyor gibi geliyor sonra geciyor ablam da bikti bugun artik paranoyak oldun diye.
inşallah sağlıla kucağınıza laırsınız yavrunuzu. psikolojikse bile çok normal korumak istiyorsunuz. ama içiniz rahat olsun. inşallah sağlık mutlu ve şanslı bir bebek olur.

Kurduktan sonra bir zararı olacağını sanmam. Çünkü kurarken buharlaşıp havaya karışır. Birde sirkeli suyla silmeyi deneyin.

X