İçte tutmak doğru mu

Imsh3kill

Guru
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
803
303
Merhaba iyi pazarlar,

Son ilişkim 1.5 yıl önce bitti, benim tanışma isteğim üzerine başlayan bi ilişkiydi benden 4 yaş büyüktü olgunluğu bana çok iyi gelmişti fakat ailesi ve maddi problemlerden kaynaklı ruhsal durumu değişikti ve ben bunu kaldıramadım geleceği olmayan bi birliktelikti, bitti. biterken bana söylediği ağır sözler erkeklere güvenimi çok sarstı uzun süre kapadım kendimi sevmeye.. Fakat o kadar yalnız kaldımki sevme sevilme duygusunu hissetmeyeli çok zaman oldu.
Uzun zaman sonra şimdi okulda birisine ilgi duymaya başladım arkadaşım değil fakat en yakın arkadaşlarımın arkadaşı konuşurlarken falan yanlarında oluyorum ama birebir bi diyalogumuz olmadı. ama bazen bakışlarında bişeyler seziyorum okulda gözlerim onu arıyor cafeye girince birbirmizi arıyormuş gibi göz göze geliyoruz. geçen gün linkedin de profilime bakmış. ama elimde net bişey yok tabiki belki yanlışlıkla baktı belki ben bana bakıyormuş gibi hissediyorum. son ilişkimden dolayı erkeklere bi adım atmak istemiyorum. istiyorumki bişeyler hissediyorsa bunu belli etsin çabalasın. ben facebooktan ekleme falan gibi şeyler yapmak istemiyorum o da benden yaşça büyük bunun verdiği olgunlukla bişeyler düşünsün istiyorum off çok mu şey istiyorum....

Beklemekten başka çare yok. İstemediğin şeyleri yapamayacağına göre. Umarım iyi biridir ve yoluna gider hersey.

belki bu da öylesine, gelip geçici bi durumdur acele etmemeniz iyi olmuş olacağı varsa mutlaka gelir bulur sizi

dikkatini cekmissin zaten, bence birak o gelsin, bi muddet bekledikten sonra gelmezse eger, biraz daha dikkatini cekebilirsin bence.

aslında yapı meselesi, belki de sizden bir ışık gormeden harekete geçmeyecek ve böyle kalacak, tabi gidip açılın demiyorum ama bi şekilde onu dusundugunuzu anlamasını sağlayın bence... ondan hoslaniyosunuz ve bu insanın başına her zaman gelecek bişey değil, eskiyi unutun her insan bir değil

aslında erkeğin adım atması kadar normal kadının duygularnı ifade etmesi ama şu zamanda yanlış anlaşılabiliyoruz ve benim tecrübemden dolayı bunu yapmak istemiyorum
Su zamanda yanlis anlasiliyoruz derken? 80lerde falan normal miydi? Kadin nazlidir nazenindir nazlandirilir erkegin pesinden kosmak kadinin dogasiyla bagdasmaz zamandan munezzeh bir sey bu

Su zamanda yanlis anlasiliyoruz derken? 80lerde falan normal miydi? Kadin nazlidir nazenindir nazlandirilir erkegin pesinden kosmak kadinin dogasiyla bagdasmaz zamandan munezzeh bir sey bu

öyle demek istemedim şu zamanda değil de sanırım genelde kızlar açılınca erkekler başka türlü anlayabiliyor önce

aslında yapı meselesi, belki de sizden bir ışık gormeden harekete geçmeyecek ve böyle kalacak, tabi gidip açılın demiyorum ama bi şekilde onu dusundugunuzu anlamasını sağlayın bence... ondan hoslaniyosunuz ve bu insanın başına her zaman gelecek bişey değil, eskiyi unutun her insan bir değil

evet bu duyguyu uzun zamandır hissetmemiştim kaybetmek istemiyorum, bakışlarımla belli etmeye çalışıyorum iyi kötü, olucagı vardır ve olur umarım

X