İdararla yapılan gebelik testine kan damlatınca sonuç doğrumu cıkar

Hayatımda ilk defa duyuyorum böyle bir yöntem... hamilelik şüpheniz varsa ve idrar testi sonucundan tatmin olmadıysanız kan testi yaptırın kesin sonuç veriyor zaten

Kan daha doğru sonuç verdiği için damlattim
İki gebelik geçirdim ve hayatımda 3 idrar testi yaptım. 3'ü de doğru sonuç verdi. Öyle pahalı testler değillerdi ya da erken gebelik testi. Macera aramaya gerek yok bence. Ama siz bilirsiniz tabii yani ne diyeyim ki daha doğru olduğuna inanıyorsanız devam.

Sağlamasını yaptınız mı onu da sorsaydık. Yani şey gibi birine idrar damlatıp ötekine kan damlatmak ve sonuçları karşılaştırmak. Burada da negatif görünüyor. Zaten kandaki değeri nasıl ölçsün bu ya 🫠

İki gebelik geçirdim ve hayatımda 3 idrar testi yaptım. 3'ü de doğru sonuç verdi. Öyle pahalı testler değillerdi ya da erken gebelik testi. Macera aramaya gerek yok bence. Ama siz bilirsiniz tabii yani ne diyeyim ki daha doğru olduğuna inanıyorsanız devam.
bence erken gebelik testi alsın. yarım bardak kanı doldursun ona batırıp bir daha baksın :bicak:

bence erken gebelik testi alsın. yarım bardak kanı doldursun ona batırıp bir daha baksın :bicak:
Merak ettim kız deney gibi bir şey geldi aklıma 😅 mesela böyle bir şey duydun ve deli dürttü denemek istedin. Sadece kan damlatmakla olmaz ki. Başka bir teste de idrar damlatıp karşılaştırmak lazım. İçimde bir bilim insanı yatıyor da hep yatıyor sorun orada🤦🏻‍♀️

Merak ettim kız deney gibi bir şey geldi aklıma 😅 mesela böyle bir şey duydun ve deli dürttü denemek istedin. Sadece kan damlatmakla olmaz ki. Başka bir teste de idrar damlatıp karşılaştırmak lazım. İçimde bir bilim insanı yatıyor da hep yatıyor sorun orada🤦🏻‍♀️
Biyoloji bilimi: Hadi biz kalkalım

İdrar testinde idrar kan testinde kan verilir neden böyle saçma bir şey yaptınız ki kan kesin sonuçtur gidip sağlık ocağından bthcg için test verin kendinizi falan kesmeyin

X