Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamile olmayı istiyorum o yüzden karistirdim idrarla kanı yaptım bekliyorum sonucunu doğrumu diye paylaşmak isteidmNeden?
Kan daha doğru sonuç verdiği için damlattimİdrar damlatmak daha kolay değil mi
Doğru zaten randevu aldım randevu tarihini beklerken böyle bisey yapayım deidmHayatımda ilk defa duyuyorum böyle bir yöntem... hamilelik şüpheniz varsa ve idrar testi sonucundan tatmin olmadıysanız kan testi yaptırın kesin sonuç veriyor zaten
Kim dedi bunuKan daha doğru sonuç verdiği için damlattim
İğne batırdım parmagimanaptın kendini mi kestin? Te allahım ya daha neler görcez. tabi ki böyle sonuç çıkmaz. çıksa şeker ölçüm cihazı gibi yaparlardı idrar damlatmalı yapmazlardı.
Aferim kızım. 18 yaşında mısın gerçekten?İğne batırdım parmagima
Kan tahlili gibi isteKim dedi bunu
İki gebelik geçirdim ve hayatımda 3 idrar testi yaptım. 3'ü de doğru sonuç verdi. Öyle pahalı testler değillerdi ya da erken gebelik testi. Macera aramaya gerek yok bence. Ama siz bilirsiniz tabii yani ne diyeyim ki daha doğru olduğuna inanıyorsanız devam.Kan daha doğru sonuç verdiği için damlattim
bence erken gebelik testi alsın. yarım bardak kanı doldursun ona batırıp bir daha baksınİki gebelik geçirdim ve hayatımda 3 idrar testi yaptım. 3'ü de doğru sonuç verdi. Öyle pahalı testler değillerdi ya da erken gebelik testi. Macera aramaya gerek yok bence. Ama siz bilirsiniz tabii yani ne diyeyim ki daha doğru olduğuna inanıyorsanız devam.
Merak ettim kız deney gibi bir şey geldi aklıma mesela böyle bir şey duydun ve deli dürttü denemek istedin. Sadece kan damlatmakla olmaz ki. Başka bir teste de idrar damlatıp karşılaştırmak lazım. İçimde bir bilim insanı yatıyor da hep yatıyor sorun oradabence erken gebelik testi alsın. yarım bardak kanı doldursun ona batırıp bir daha baksın
Biyoloji bilimi: Hadi biz kalkalımMerak ettim kız deney gibi bir şey geldi aklıma mesela böyle bir şey duydun ve deli dürttü denemek istedin. Sadece kan damlatmakla olmaz ki. Başka bir teste de idrar damlatıp karşılaştırmak lazım. İçimde bir bilim insanı yatıyor da hep yatıyor sorun orada
Bu yüzden biyolog değilim ya da pozitif herhangi bir ologBiyoloji bilimi: Hadi biz kalkalım
Tıp ağlıyor şu gibi kelimesine, hipokrat ters döndü mezarında garibimKan tahlili gibi iste