İdrar testi? Hamile miyim?

Lee_shin_mee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2013
1.930
4.203
133
36
Kızlar merhaba başkalarının konularına musallat olmayayım diye burdan sormak istedim.. olayım şöyle,

22 temmuzda kimyasal gebeliğimin düşügünü yaptım 22 ağustosta regl olmalıydım ama olmadım periyodum değişti diye düşünüyordum. 17 ağustosta yumurta çatlamam oldu diye tahmin ediyodum ona göre tahmini batım da dündü.. 3 gün önce predictor erken gebelik testi aldım sonuç negatif.. dedim hamile değilim heralde.. ama bugünde olmayınca 5 tl lik testlerden yaptım 15 sn içinde kırmızı oldu ve t çizgisi nerdeyse c den bile koyu? Sorum şu bu koyuluk normal mi ve bu kadar kısa sonuç verirmi öbür test yanlışmıydı ki??? Kafamda deli sorular

Son düzenleme:
Birkaç tane farklı marka test daha yapsan? Yada özel yerler 2 saatte veriyor sonucu

Hamilesin hayirli olsun.saglikla kucagina alirsin insallah

Hamilesin garanti de bhcg değerin önemli. Bu değer yeterli yükseklikte ise testin içinde daha idrar ilerlerken kırmızılaşır. Hayırlı olsun

Tekrar idrar testi yapmana gerek yok cok cok koyu çıkmış kesinlikle hamilesin.en yakin zamand hastaneye kan.verip doktora gozukmen lazim

Bence hamilesin, hatta bu kipkirmiziya bakilirsa hamile otesisin :) kan ver hemen

Birkaç tane farklı marka test daha yapsan? Yada özel yerler 2 saatte veriyor sonucu

3 saat içinde alırsın. En yakın büyük boyuttaki bir tıp merkezine ya da hastaneye git.

Benim testim bi saatte cikmisti ozel hast.de

Tekrar idrar testi yapmana gerek yok cok cok koyu çıkmış kesinlikle hamilesin.en yakin zamand hastaneye kan.verip doktora gozukmen lazim

Hepinize çok çok teşekkür ederim özel bi yer buldum şimdi oraya gidicem.. bakalım inşallah hamileysem satıma göre 6 hafta oluyo bhcg yüksekse belki yarın keseyi bile görebiliriz :)) insan heyecan yapıyo aileme bile söylemeden ilk buraya yazmışım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…