İdrar testi? Hamile miyim?

Aldım sonucumu canım beta hcg 12994 çıktı.. yarın öğlen doktora gidicem
Woww supeer bir deger zaten cizgilerin koyulgundan belliydi. Tebrik ederim Allah saglicakla kucagina almayida nasip etsin insallah.

Da 10 gunluk gecikmem var yazmissin. 3 gun once predictor erken gebelik testi yaptim demissin, negatif cikmis cok sasirtici geldi bana. O test normalde battan 6 gun onceye kadar gostermiyormu ya. 3 gunde 0 dan 12 bini bulmadiya bu deger:))
Kafam takildi sasirdim kaldim vallaha enteresan. Yok yani yanlis anlama bende bugun predictor erken test aldim negatif ciktida ondan diyorum. Aceba benimkide mi bozuktu bir umut )

Hamilelik takvimin var ama :)

Hamilelik takvimin var ama :)
Totem yapmistim. Gebelik olursa kaldirmicaktim. Gerci benim bata 3 gun var ve bu ay catlatma ignesi kullandim karisik durumlar. Ama daha once bir kac yerde daha duydum bu predictorun yanilttigini. Oyuzden konu sahibine detayli yazdim. Umut fakirin ekmegidir :))

Hayırlısı olsun canım Allah tamamina erdirdin insallah saglıklı sihhatli gelsin dünyaya insallah

İnşallah cümlemiz canımm :))
İkizse bize de haber ver :) :)

Yarın 12.30da gidicem inşallah... dua edin de kötü bişey olmasın noluurrr...

Valla canım bana hem bu 5 tllik testler daha güvenilir diyolardı da merak işte aldım.. ama ben sanırım onu yapmayı beceremedim çünkü testin emici bölgesi sıkışmıştı orayı açamadım dolayısıyla açılmıyo ve o taraklı kısma idrar geliyo sandım sonra açmayı başarınca yeni gelen azcık idrarımla yaptım testi ondan çıkmamış da olabilir bilemiyorum

Anladim canim da 12 binlik deger de az cok idrar fark etmez sonucta. Birde erken gebelik testi silikde olsa cikardi. Ay yada bilmiyorum ben kendimi heveslendiriyorum. Tekrar tebrik ederim hayirlisi olsun insallah cnm :))

Anladim canim da 12 binlik deger de az cok idrar fark etmez sonucta. Birde erken gebelik testi silikde olsa cikardi. Ay yada bilmiyorum ben kendimi heveslendiriyorum. Tekrar tebrik ederim hayirlisi olsun insallah cnm :))

İnşallah tez zamanda hayırlı ve sağlıklı bir gebeliğin haberini alırsın canım :))

Hayirli olsun canim teste bakilirsa iyi bir deger ozel hastanelerde 1 saatte aliyosun sonucu. Dikkat et kendine tatilde bebişe iyi bak :)

İnsallah tutmustur canim gecikme yapabilir benim gibi umutlanma hemen bir hafta gecikmisti benim igneden sonra adetm ama bir sonraki ay kendilignden hamile kaldim hic birsey yapmadan

bayaa 3 aylıkken falan öbürü yok oldu.. ikizlerden biri diğerini yok edebiliyomuş bazen.. bizde çok şaşırmıştık

Aynen bende şaşkınlık içindeyim

Amin canım cümlemizin

benim arkadaşımın kardeşleri ikiz. Ama ikiz oldukları anne 5 aylık hamileyken ortaya çıktı :) olabiliyor yani değişik hikayeler

Hayirli olsun canim teste bakilirsa iyi bir deger ozel hastanelerde 1 saatte aliyosun sonucu. Dikkat et kendine tatilde bebişe iyi bak :)

Evet canım inşallah öyledir bakalım bugün öğlen göreceğiz :) artık keseyi bebişi görmeden sevinemiyorum gözüm korktu :)

1 milyon bile çıkabilirdi. Şahane tebrik ederim... Hadi bakalım süreç başlasın darısı bana

Ben bi an mol gebelikten korktum ama sanırım onda daha uçuk rakamlar çıkıyomuş. İnan hepimize dua ediyorum inşallah tez zamanda hayırlı sağlıklı bir gebeliğin haberini alırsın canım :)

benim arkadaşımın kardeşleri ikiz. Ama ikiz oldukları anne 5 aylık hamileyken ortaya çıktı :) olabiliyor yani değişik hikayeler

Bende merakla bekliyorum bakalım :)))

Kızlar doktora göründüm çok şükür bir problem yok. Hepinize çok teşekkür ederim desteğiniz için. Rabbim hamilelere hayırlı sağlıklı kolayca doğum yapmayı hamile kalmayı bekleyen kardeşlerime de tez zamanda hayırlı sağlıklı bir gebeliğin haberini almayı nasip etsin inşallah :) :) dualarım sizinle

ne kadarlıkmış canım bebiş? hayırlı olsun tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…