- 11 Ağustos 2016
- 1.524
- 1.501
- 133
- Konu Sahibi Lee_shin_mee
-
Ben de hamile olduğunu düşündüğüm için öyle diyorum nasıl yerinde durabiliyorsun diye. Telefonda bilgi vermezler miYarın tatile çıkıcam o yüzden en kısa sürede sonuç verecek yeri bulmaya çalışıyorum :)
Ben de hamile olduğunu düşündüğüm için öyle diyorum nasıl yerinde durabiliyorsun diye. Telefonda bilgi vermezler mi
Hayırlısı olsun canım Allah tamamina erdirdin insallah saglıklı sihhatli gelsin dünyaya insallahAldım sonucumu canım beta hcg 12994 çıktı.. yarın öğlen doktora gidicem
İkizse bize de haber ver :) :)Aldım sonucumu canım beta hcg 12994 çıktı.. yarın öğlen doktora gidicem
Woww supeer bir deger zaten cizgilerin koyulgundan belliydi. Tebrik ederim Allah saglicakla kucagina almayida nasip etsin insallah.Aldım sonucumu canım beta hcg 12994 çıktı.. yarın öğlen doktora gidicem
Hamilelik takvimin var ama :)Woww supeer bir deger zaten cizgilerin koyulgundan belliydi. Tebrik ederim Allah saglicakla kucagina almayida nasip etsin insallah.
Da 10 gunluk gecikmem var yazmissin. 3 gun once predictor erken gebelik testi yaptim demissin, negatif cikmis cok sasirtici geldi bana. O test normalde battan 6 gun onceye kadar gostermiyormu ya. 3 gunde 0 dan 12 bini bulmadiya bu deger:))
Kafam takildi sasirdim kaldim vallaha enteresan. Yok yani yanlis anlama bende bugun predictor erken test aldim negatif ciktida ondan diyorum. Aceba benimkide mi bozuktu bir umut)
Totem yapmistim. Gebelik olursa kaldirmicaktim. Gerci benim bata 3 gun var ve bu ay catlatma ignesi kullandim karisik durumlar. Ama daha once bir kac yerde daha duydum bu predictorun yanilttigini. Oyuzden konu sahibine detayli yazdim. Umut fakirin ekmegidir :))Hamilelik takvimin var ama :)
Hayırlısı olsun canım Allah tamamina erdirdin insallah saglıklı sihhatli gelsin dünyaya insallah
İkizse bize de haber ver :) :)
Woww supeer bir deger zaten cizgilerin koyulgundan belliydi. Tebrik ederim Allah saglicakla kucagina almayida nasip etsin insallah.
Da 10 gunluk gecikmem var yazmissin. 3 gun once predictor erken gebelik testi yaptim demissin, negatif cikmis cok sasirtici geldi bana. O test normalde battan 6 gun onceye kadar gostermiyormu ya. 3 gunde 0 dan 12 bini bulmadiya bu deger:))
Kafam takildi sasirdim kaldim vallaha enteresan. Yok yani yanlis anlama bende bugun predictor erken test aldim negatif ciktida ondan diyorum. Aceba benimkide mi bozuktu bir umut)
Anladim canim da 12 binlik deger de az cok idrar fark etmez sonucta. Birde erken gebelik testi silikde olsa cikardi. Ay yada bilmiyorum ben kendimi heveslendiriyorum. Tekrar tebrik ederim hayirlisi olsun insallah cnm :))İnşallah cümlemiz canımm :))
Yarın 12.30da gidicem inşallah... dua edin de kötü bişey olmasın noluurrr...
Valla canım bana hem bu 5 tllik testler daha güvenilir diyolardı da merak işte aldım.. ama ben sanırım onu yapmayı beceremedim çünkü testin emici bölgesi sıkışmıştı orayı açamadım dolayısıyla açılmıyo ve o taraklı kısma idrar geliyo sandımsonra açmayı başarınca yeni gelen azcık idrarımla yaptım testi ondan çıkmamış da olabilir bilemiyorum
Anladim canim da 12 binlik deger de az cok idrar fark etmez sonucta. Birde erken gebelik testi silikde olsa cikardi. Ay yada bilmiyorum ben kendimi heveslendiriyorum. Tekrar tebrik ederim hayirlisi olsun insallah cnm :))
Amin canim sagolasin insallahİnşallah tez zamanda hayırlı ve sağlıklı bir gebeliğin haberini alırsın canım :))
1 milyon bile çıkabilirdi. Şahane tebrik ederim... Hadi bakalım süreç başlasın darısı banaAldım sonucumu canım beta hcg 12994 çıktı.. yarın öğlen doktora gidicem
İnsallah tutmustur canim gecikme yapabilir benim gibi umutlanma hemen bir hafta gecikmisti benim igneden sonra adetm ama bir sonraki ay kendilignden hamile kaldim hic birsey yapmadanTotem yapmistim. Gebelik olursa kaldirmicaktim. Gerci benim bata 3 gun var ve bu ay catlatma ignesi kullandim karisik durumlar. Ama daha once bir kac yerde daha duydum bu predictorun yanilttigini. Oyuzden konu sahibine detayli yazdim. Umut fakirin ekmegidir :))
bayaa 3 aylıkken falan öbürü yok oldu.. ikizlerden biri diğerini yok edebiliyomuş bazen.. bizde çok şaşırmıştık
Aynen bende şaşkınlık içindeyim
Amin canım cümlemizin
Hayirli olsun canim teste bakilirsa iyi bir deger ozel hastanelerde 1 saatte aliyosun sonucu. Dikkat et kendine tatilde bebişe iyi bak :)
1 milyon bile çıkabilirdi. Şahane tebrik ederim... Hadi bakalım süreç başlasın darısı bana
benim arkadaşımın kardeşleri ikiz. Ama ikiz oldukları anne 5 aylık hamileyken ortaya çıktı :) olabiliyor yani değişik hikayeler
ne kadarlıkmış canım bebiş? hayırlı olsun tekrardanKızlar doktora göründüm çok şükür bir problem yok. Hepinize çok teşekkür ederim desteğiniz için. Rabbim hamilelere hayırlı sağlıklı kolayca doğum yapmayı hamile kalmayı bekleyen kardeşlerime de tez zamanda hayırlı sağlıklı bir gebeliğin haberini almayı nasip etsin inşallah :) :) dualarım sizinle
ne kadarlıkmış canım bebiş? hayırlı olsun tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?