Idrar testi pozitif kanda negatif

zumra1438

Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2024
203
31
18
23
Merhaba arkadaşlar benim adet günlerim düzenlidir bu ay yumurtlama günlerini değerlendirdik 8 kadim da adet olmam gerekiyordu 7 kasımda gecikmeden bir gün önce idrar testi yaptım her zaman yaptığım markaydi hoc kuruma cizgisi dahi görmedik bu zamana kadar qma o gün 5 dakika icinde silik cizgi belirdi heyecanlandım açıkçası bugün beklenen adet tarihini 2 gün geçti kan verdim 0.100 çıktı çok şaşırdım bu durumda olan varmi kanda sonradan yükselir mi acaba fotoğraf atıyorum alta

Eklentiler

• Screenshot_20251107_174832_WhatsApp.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 19
  • 20251107_174203.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 20
Hamile kalırsanız tabi yükselir ama 0.100 gibi bir değerle silik çizgi çıkması imkansız. Test kaynaklı bir durum yaşıyorsunuz.

Hamile kalırsanız tabi yükselir ama 0.100 gibi bir değerle silik çizgi çıkması imkansız. Test kaynaklı bir durum yaşıyorsunuz.
2 yıllık evliyim son 6 aydır gebelik düşünüyoruz ve 6 aydır felan sürekli bunu yaptım her ay hiçbirinde kuruma çizgisi dahi olsun 2 saat bile geçse bir çizgi oluşmadı qma bu 5 dakika icinde olunca şaşırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…