Idrar Testi Silik Çıkanlar yada Bir Anlam Veremeyip Yorum Arayanlara

POWERHACK

Powerhack
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
14.662
13.280
Evet kızlar Yeni Sayfam ve eminim arkadaslara yardimci olur.
Test yaptiniz ama emin degilsiniz.
Testin Fotosunu Atın Bizde yorum yapalım Kafanızdaki Soru isaretlerini ortadan Kaldiralim :)

Kislar benim 2gun once yaptigim test birini sabah birini aksam yaptim silik cikti adet te olmadim sizce hamile olabilir miyim

Evet canim cok ugrastim duzenleyemedm malesef evet 5dk da cikti bugun yapmadim yarin denicem insallah hamileyimdirr

imsallah bebrgim eger ki silik te olsa çizgi cikti ise vardir kanda betahcg ye baktirirsin regl den once ise bekle biraz daha artsin eger ki regl gecikmisse hemen kan ver tatlim

Ben yapamiyorum galiba kirptim resmi dediginiz gibi gene yapamiyorum nerde yanlis yapiyorum bi ben yukleyemedim foto galiba

imsallah bebrgim eger ki silik te olsa çizgi cikti ise vardir kanda betahcg ye baktirirsin regl den once ise bekle biraz daha artsin eger ki regl gecikmisse hemen kan ver tatlim
Adetim duzensiz ama bugun de olmassam hic bu kadar gec olmamisti yarin sabah test yapicam cikarsa kan vericem insallah cok tesekkurler bu arada ama tel yeni oldugu icin mi ne yukleyemiyorum ya

X