Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kislar benim 2gun once yaptigim test birini sabah birini aksam yaptim silik cikti adet te olmadim sizce hamile olabilir miyim
POWERHACK hayırlı olsun canım yeni topiğin
Ben yeni uye oldum yukleyemedim telden girdigim icin mi bilniyorum foto boyutu buyuk galiba kucultemedim debebegim foto gözükmüyor bir daha yuklermisin ?
Ben yeni uye oldum yukleyemedim telden girdigim icin mi bilniyorum foto boyutu buyuk galiba kucultemedim de
elifcim yardımsever kuzum benımm hadı yorumcular toplaşalım
çok ıyı dusunmussunnnnnn canımabla baktim herkez testlerine yorum ariyor dedim bir topikte toplanalim bari bizler yorum yapalim die :)
bizim gibi tecrubeli anne adaylari
diger anne aday adaylarina destek olalim :)
Canimbaktimda galiba 1mb olmasi gerekiomus en fazla benim foto 1.50 civari galiba o yuzden yukleyemiyorumAnladim canim olabilir ama telden herkez yukluyor bende kolaylikla yukleyebiliyorum telden
Canimbaktimda galiba 1mb olmasi gerekiomus en fazla benim foto 1.50 civari galiba o yuzden yukleyemiyorum
Evet canim cok ugrastim duzenleyemedm malesef evet 5dk da cikti bugun yapmadim yarin denicem insallah hamileyimdirrCanim resmi duzenlesende sanirim duzelmez peki ne oldu testte ilk 10 dk onemli :)
kırp altından ustunden cnmCanimbaktimda galiba 1mb olmasi gerekiomus en fazla benim foto 1.50 civari galiba o yuzden yukleyemiyorum
Evet canim cok ugrastim duzenleyemedm malesef evet 5dk da cikti bugun yapmadim yarin denicem insallah hamileyimdirr
Adetim duzensiz ama bugun de olmassam hic bu kadar gec olmamisti yarin sabah test yapicam cikarsa kan vericem insallah cok tesekkurler bu arada ama tel yeni oldugu icin mi ne yukleyemiyorum yaimsallah bebrgim eger ki silik te olsa çizgi cikti ise vardir kanda betahcg ye baktirirsin regl den once ise bekle biraz daha artsin eger ki regl gecikmisse hemen kan ver tatlim
Evet kızlar Yeni Sayfam ve eminim arkadaslara yardimci olur.
Test yaptiniz ama emin degilsiniz.
Testin Fotosunu Atın Bizde yorum yapalım Kafanızdaki Soru isaretlerini ortadan Kaldiralim :)