Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler Allah isteyen herkese nasip etsin hepimize sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsinHayirli ugurlu olsun canim ya az once bebegini dusurmeye calisan bi kadinin konusunu okudum delirdim bu iyi geldi bi annenin bebegi olsun diye yaptiklarinibgorunce icim sogudu seni tebrik ederim mujuk
Teşekkürler Allah isteyen herkese nasip etsin hepimize sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin
İnşallah 2.sine 3.süne diyelim ozaman :)Amin canim amin ben aldim ama dogru zamanda banada ikincisini almak nasip olur insalah:)
Biri yaptik mi onune alamicaz anlasilan iki uc ufak bi kres hicte fena olmaz evde dimi:)İnşallah 2.sine 3.süne diyelim ozaman :)
Bencede hamilesiniz :) allah tamamına erdirsinEvet kesinlikle 1 ilk hedef allah kucagimiza saglikla almayi nasip etsinde ilk duam bu. sonrasıda 2-3 olursa tadından yenmez :).
Teşekkürler kan testinde de görürsem sevincim 2 ye katlanicak :) :)Bencede hamilesiniz :) allah tamamına erdirsin
rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah155 çıktı cok şükür herşey yolunda :)
Valla canim ben degerlenden anlamiyom cunku idrar testi yaptirip doktoragttim oda ultrasonda bakti ole ogrendim hamike oldugumu ama senude tebrik ederim sende anne olucakson senn adina cok mutlu oldum155 çıktı cok şükür herşey yolunda :)
ewettttt tebriklerArkadaşlar silik çizgi bumu. Dondurulmuş embriyo transferi 7.gündeyim sizce hamilemiyim?Eki Görüntüle 1527454