idrar testinde hayali cizgiiii yardimm lutfennn

Cileklipasta91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
253
62
Selam kizlar sat 15 haziran 15 temmuzda gebelik testi yaptim ama yumurtlamamin ustunden 5 gun gecmisti test yaptim baktim negatif kenara attim ertesi sabah elime gecti tekrar bakiyim dedim bir baktim cokk silikk bir cizgi yamuk yumuk degil bildigimiz cizgi t nin altinda ama coook silik kime gosterdiysemde gordu. Sonrasinda farkli testlerle 4 tane daha gebelik testi yaptim hep negatif . Gec dollenmeden dolayi olabilir mi yumurtlamama gore bir iki gune adet olcam 2 gundurde acayip bir gogus agrisi cekiyorum . Gec dollenme yasayip hamile kalanlar nasil ogrendiniz yardimci olur musunuz

Benimde adetim bir hafta gecikmişti ilk test yaptığımda negatifti iki gün sonra tekrar test yaptım bu sefer silik çizgi çıktı ertesi gün kan testi yaptırıp ogrenmistim doktorum geç döllenme olduğunu söylemişti belki seninki de öyledir canım bi kaç gün bekle kan testi yaptır bence kesin sonucu öğren için rahat etsin

Benimde adetim bir hafta gecikmişti ilk test yaptığımda negatifti iki gün sonra tekrar test yaptım bu sefer silik çizgi çıktı ertesi gün kan testi yaptırıp ogrenmistim doktorum geç döllenme olduğunu söylemişti belki seninki de öyledir canım bi kaç gün bekle kan testi yaptır bence kesin sonucu öğren için rahat etsin
Ben o hayali cizgiden sonra 4 kere test yaptim evde hep negatif cikiyor herhalde kalmadim bu ayda

1 değil,2 değil,3değil tam 4 test yapmışsınız,neredeyse testler dile gelecekmişo_O bir dahaki aya inşallah...

Selam kizlar sat 15 haziran 15 temmuzda gebelik testi yaptim ama yumurtlamamin ustunden 5 gun gecmisti test yaptim baktim negatif kenara attim ertesi sabah elime gecti tekrar bakiyim dedim bir baktim cokk silikk bir cizgi yamuk yumuk degil bildigimiz cizgi t nin altinda ama coook silik kime gosterdiysemde gordu. Sonrasinda farkli testlerle 4 tane daha gebelik testi yaptim hep negatif . Gec dollenmeden dolayi olabilir mi yumurtlamama gore bir iki gune adet olcam 2 gundurde acayip bir gogus agrisi cekiyorum . Gec dollenme yasayip hamile kalanlar nasil ogrendiniz yardimci olur musunuz

canım benim idrarda negatif çıkıp kanda pozitif çıkan çok insan var. hatta burda bir arkadaşta okumuştum idrar testi negatif olmasına rağmen ertesi gün yaptırdığı kan testinde 500lerin üzerinde bhcg çıkmıştı. yakın bir arkadaşımda da idrar testinde çok silik çıkmasına rağmen kan testi 400 üzeriydi.

canım benim idrarda negatif çıkıp kanda pozitif çıkan çok insan var. hatta burda bir arkadaşta okumuştum idrar testi negatif olmasına rağmen ertesi gün yaptırdığı kan testinde 500lerin üzerinde bhcg çıkmıştı. yakın bir arkadaşımda da idrar testinde çok silik çıkmasına rağmen kan testi 400 üzeriydi.
Bende iste cok okudugum icin arada kaldim umidim vardi idrarda gorunce negatifi oda gitti ama sonra okuyunca herzaman cikmiyormus idrarda diye yaziyim dedim.

Arkadaslar sirf bu yorumu yazmak icin uye oldum diyebilirim. Ben adetim gecikmem olmadan 3 gun once normal idrar testlerinden almistim. Yaptim aksam lavaboda unutmustum. 2 saat sonra baktim hayali cizgi gorundu. Tekrar esim gece gitti aldi yine yaptim gorunmedi bu sefer gece uykudan kalktim baktim yine hayali vardi. Sabah gittim kan testi verfim degerim sadece 7.99 du , ertesi gun 24 saat icinde 15 oldu ve suan 7 haftalik hamileyim. Rabbime binlerce kez sukurler olsun ki kalp atislarini da duydum. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun. İnsallah hepiniz bu duyguyu tadarsiniz. Dualarim sizinle.. Asla umudunuzu kaybetmeyin.

Arkadaslar sirf bu yorumu yazmak icin uye oldum diyebilirim. Ben adetim gecikmem olmadan 3 gun once normal idrar testlerinden almistim. Yaptim aksam lavaboda unutmustum. 2 saat sonra baktim hayali cizgi gorundu. Tekrar esim gece gitti aldi yine yaptim gorunmedi bu sefer gece uykudan kalktim baktim yine hayali vardi. Sabah gittim kan testi verfim degerim sadece 7.99 du , ertesi gun 24 saat icinde 15 oldu ve suan 7 haftalik hamileyim. Rabbime binlerce kez sukurler olsun ki kalp atislarini da duydum. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun. İnsallah hepiniz bu duyguyu tadarsiniz. Dualarim sizinle.. Asla umudunuzu kaybetmeyin.
Tesekkurler yorumunuz icin baya bir once acmistim bu konuyu bende 28 eylulde adetimin olmasi gerektigi gun hayali cizgiyle hastaneye gittigimde degeri. 12 cikmisti gec dollenme cok sukur suan 29 haftalik hamileyim hersey olabiliyor ilk gebeligimde degerlerim cok yuksekti ama ne yazikki kaybetmistim tamamen kismet isi sizinde hayirlisi olsun insallah :)

Tesekkurler yorumunuz icin baya bir once acmistim bu konuyu bende 28 eylulde adetimin olmasi gerektigi gun hayali cizgiyle hastaneye gittigimde degeri. 12 cikmisti gec dollenme cok sukur suan 29 haftalik hamileyim hersey olabiliyor ilk gebeligimde degerlerim cok yuksekti ama ne yazikki kaybetmistim tamamen kismet isi sizinde hayirlisi olsun insallah :)

İnsallah Rabbimin izniyle bizde o gunleri goruruz. Hayirlisiyla kucagimiza aliriz ☺️

Tesekkurler yorumunuz icin baya bir once acmistim bu konuyu bende 28 eylulde adetimin olmasi gerektigi gun hayali cizgiyle hastaneye gittigimde degeri. 12 cikmisti gec dollenme cok sukur suan 29 haftalik hamileyim hersey olabiliyor ilk gebeligimde degerlerim cok yuksekti ama ne yazikki kaybetmistim tamamen kismet isi sizinde
canım
Canım mesajımı görürsen lütfen bana cevap yazar mısın ben de iki test yaptım bayanuzun süre geçtikten sonra hayali çizgi çıktı fotoları yükledim bakıp bana cevap verebilir misin sizin de böyle miydi
Benim bir hafta lekelenmem oldu ve bir hafta da bacaklarıma kramp girdi hepsi geçti test yaptım böyle çıktı

Eklentiler

• D50AABA5-C73D-4812-A754-A793E9CFFFEB.jpeg
    D50AABA5-C73D-4812-A754-A793E9CFFFEB.jpeg
    72,8 KB · Görüntüleme: 257
  • 47777E9C-77A2-4E22-B2E4-3BCB7DD218D9.jpeg
    47777E9C-77A2-4E22-B2E4-3BCB7DD218D9.jpeg
    113,4 KB · Görüntüleme: 222
  • AD67F79A-FBAD-494D-9342-3D90D1DCC87C.jpeg
    AD67F79A-FBAD-494D-9342-3D90D1DCC87C.jpeg
    91,6 KB · Görüntüleme: 199
Tesrlerinizi yıllar önce atmışsınız ama sonuç ne olmuştu acaba benim de testim benziyor sizin testlere

Eklentiler

• IMG_20231215_214331.jpg
    IMG_20231215_214331.jpg
    64,3 KB · Görüntüleme: 78
Canım ümitlendirmek istemem ama bence kesinlikle var hamilesin pazartesi kan ver inşallah hamilesindir :)
Benim durum biraz karışık aslında. Benim adetim 14 gün geçti. Ben 4 gün geçtiğinde doktora gittim 22 mm boyunda çatlamamış bir yumurta olduğunu söyledi. 5 aralıkta doktora gitmiştim. 14 ünde yaptım testi. Yani varsa bile 9 yada 10 gün geçmiş oluyor çatlama gününün üzerinden. Biraz dedim ama baya karışık 🤭🤭

X