Tesekkurler yorumunuz icin baya bir once acmistim bu konuyu bende 28 eylulde adetimin olmasi gerektigi gun hayali cizgiyle hastaneye gittigimde degeri. 12 cikmisti gec dollenme cok sukur suan 29 haftalik hamileyim hersey olabiliyor ilk gebeligimde degerlerim cok yuksekti ama ne yazikki kaybetmistim tamamen kismet isi sizinde
Arkadaslar sirf bu yorumu yazmak icin uye oldum diyebilirim. Ben adetim gecikmem olmadan 3 gun once normal idrar testlerinden almistim. Yaptim aksam lavaboda unutmustum. 2 saat sonra baktim hayali cizgi gorundu. Tekrar esim gece gitti aldi yine yaptim gorunmedi bu sefer gece uykudan kalktim baktim yine hayali vardi. Sabah gittim kan testi verfim degerim sadece 7.99 du , ertesi gun 24 saat icinde 15 oldu ve suan 7 haftalik hamileyim. Rabbime binlerce kez sukurler olsun ki kalp atislarini da duydum. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun. İnsallah hepiniz bu duyguyu tadarsiniz. Dualarim sizinle.. Asla umudunuzu kaybetmeyin.
canım
Arkadaslar sirf bu yorumu yazmak icin uye oldum diyebilirim. Ben adetim gecikmem olmadan 3 gun once normal idrar testlerinden almistim. Yaptim aksam lavaboda unutmustum. 2 saat sonra baktim hayali cizgi gorundu. Tekrar esim gece gitti aldi yine yaptim gorunmedi bu sefer gece uykudan kalktim baktim yine hayali vardi. Sabah gittim kan testi verfim degerim sadece 7.99 du , ertesi gun 24 saat icinde 15 oldu ve suan 7 haftalik hamileyim. Rabbime binlerce kez sukurler olsun ki kalp atislarini da duydum. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun. İnsallah hepiniz bu duyguyu tadarsiniz. Dualarim sizinle.. Asla umudunuzu kaybetmeyin.
Canım mesajımı görürsen lütfen bana cevap yazar mısın ben de iki test yaptım bayanuzun süre geçtikten sonra hayali çizgi çıktı fotoları yükledim bakıp bana cevap verebilir misin sizin de böyle miydi
Benim bir hafta lekelenmem oldu ve bir hafta da bacaklarıma kramp girdi hepsi geçti test yaptım böyle çıktı