idrar testinde silik cizgi kanda 1.20 bata 5 kala bakarmisiniz

glsmhmt

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
1.712
1.895
Canlarimmmm merhabalarrr simdiii kizlar size bn bastan anlataymmm :)
Bu ay ov. Testi kullandimm ilk defa neyseki ovulasyon testleri kullanmaya basladktan 5 gun snra koyu cizgiyi yakaladim o gun ve bir gun sonraasini degerlendirdimmm kurallara uygun olarak yastik koyip ayaga kalkmamak hemen dusa girmemek vs..
Yumurtlama zamanimi basarili bir sekilde atlattimm yumurtlamadan snra kasik batmasi yasadim sag ve sol kasiktaaa ara araa onu da atlattimm..
Daha sonra bata 5 kala dayanamayip ilk idrarla gebelik testi yaptim ve siligin siligi bir çizgi oluştu neyse ayni gun birde erken gebelik teati yaptim idrarimi 4 saat tutarakk oda silik cikti...
Ve bir gun sonrada gttim kan verdimm ve kanda 1.20 cikti oysaki ne umitlerle beklemistimm emin gibi beklemistim..
Dha sonra kan sonucundan sonra yine 4 saat idrarimi tuttum bir test daha patlattimmm ayni gunnn diyeceksiniz ki kz kafayi teatle bozmua testkolik olmusss aynennn oyle oldummm neyse ki o test te silik ciktiii :))
Dha onraki gun yapmadim ve bugunnn bir test dha yaprim bu da silik ama bu biraz dha belirgin silikti hala anlayabilmis degilim ve bat yarinnn yada persembe iste aimdiii de bekliyorum boyle bisey yasayaniniz yada bilgisi olan varsa cewaplarinizi esirgemeyin benden :)))

Kizlar testlerimin markasida miratech nirmal gebelik testi , miratech erkn. G.testi, predictor early :))

Kanda çıkmayan idrarda çıkmaz ama laboratuvar yanlış sonuç vermiş olabilir.
Başka bir yerde kan testini tekrarlayın.

Oyle bisey soz konusu olabilr mi canimmm labaratuvar yanlis sonuc verir mi kii
Zaten iki seçenek var ya idrar testleri yanlış ya kan testi.
Beta hcg kana geçmeden idrara geçmez.
O yüzden kan testi yanlış olabilir dedim.
Benim idrar testim çok silik çıkmıştı ertesi kan testim 43.3 çıktı.

Zaten iki seçenek var ya idrar testleri yanlış ya kan testi.
Beta hcg kana geçmeden idrara geçmez.
O yüzden kan testi yanlış olabilir dedim.
Benim idrar testim çok silik çıkmıştı ertesi kan testim 43.3 çıktı.
Anladm canm bu sbh yinw yaptim silik cizgielrimi koyulasmaya basladii gunngectikce yine tamncizgi yok ama silik

belki hcg yavaş yavaş yükseliyordur diycem ama çoğu gebelik testi hcg 50'nin üzerinde olduğu zaman görüyor. predictor early ye güvenmiyorum ama diğer marka için birşey diyemem çünkü predictorde bende gebelik yokken silik çizgi çıkmıştı. umarım yavaş yavaş yükseliyodur dayanabilirseniz bat geçtikten sonra kan testinizi tekrarlayın

Canlarimmmm merhabalarrr simdiii kizlar size bn bastan anlataymmm :)
Bu ay ov. Testi kullandimm ilk defa neyseki ovulasyon testleri kullanmaya basladktan 5 gun snra koyu cizgiyi yakaladim o gun ve bir gun sonraasini degerlendirdimmm kurallara uygun olarak yastik koyip ayaga kalkmamak hemen dusa girmemek vs..
Yumurtlama zamanimi basarili bir sekilde atlattimm yumurtlamadan snra kasik batmasi yasadim sag ve sol kasiktaaa ara araa onu da atlattimm..
Daha sonra bata 5 kala dayanamayip ilk idrarla gebelik testi yaptim ve siligin siligi bir çizgi oluştu neyse ayni gun birde erken gebelik teati yaptim idrarimi 4 saat tutarakk oda silik cikti...
Ve bir gun sonrada gttim kan verdimm ve kanda 1.20 cikti oysaki ne umitlerle beklemistimm emin gibi beklemistim..
Dha sonra kan sonucundan sonra yine 4 saat idrarimi tuttum bir test daha patlattimmm ayni gunnn diyeceksiniz ki kz kafayi teatle bozmua testkolik olmusss aynennn oyle oldummm neyse ki o test te silik ciktiii :))
Dha onraki gun yapmadim ve bugunnn bir test dha yaprim bu da silik ama bu biraz dha belirgin silikti hala anlayabilmis degilim ve bat yarinnn yada persembe iste aimdiii de bekliyorum boyle bisey yasayaniniz yada bilgisi olan varsa cewaplarinizi esirgemeyin benden :)))
Eger catlatma ignesi olmadiysan gebelik var gibi cnm umutlanma yinede ama iki gun sonra yine kan testi yaptir

Yokkk canm catlatma filan yaptrmdm bugun adet gunumdu adet olmadimmm yine sabh silik cikti
yanı neden oyle dedım normalde bu hormon sıfır cıkar gebelık yoksa ınsallah kımyasal gebelık degıldır ama var bıseyler ıkı gun sonra testı tekrarla cnm ınsallah gelmiştir melegın

yanı neden oyle dedım normalde bu hormon sıfır cıkar gebelık yoksa ınsallah kımyasal gebelık degıldır ama var bıseyler ıkı gun sonra testı tekrarla cnm ınsallah gelmiştir melegın
Ayyyy allah korusun melegimmm saglikla gelsin :) dun gecede adet olmadim sabah kalktimm hala bisey yokkk ama dun gece boyle adet agrisi gbi kasiklarim belim nasil agriyor ya

Ayyyy allah korusun melegimmm saglikla gelsin :) dun gecede adet olmadim sabah kalktimm hala bisey yokkk ama dun gece boyle adet agrisi gbi kasiklarim belim nasil agriyor ya
Canım naptın testi tekrarladın mı bende adetime 6 gün kala idrar testi yaptm silik çıktı dün 5 gün vardı daha kan verdim 1.20 çıktı aynı durumdayız yani neden öle oldu bnde anlam veremedim sen bana haber ver sonucu mutlaka çok merak ediyorun

Ben adetime 4 gün kala evde test yaptım benim de çok silik çıkmıştı. aynı gün kan tahlilinde 55.7 çıktı. Adetim 3 gün geçince 938 çıktı. Kasık ve bel ağrısı, adetim gelecek gibi ağrı bende de oluyor. Bebeğin tutunma evresinde olurmuş. Bence hamilesin :)

hanımlar bende soru sorayım sizlere
12 şubat adet oldum 12 martta olmam gerekiyordu idrar testi yaptım silik çıktı 17 martta kan verdim negatif 18 ve 19 da kanla karışık uzayan akıntım oldu yumurtlama olduysa 2 nisan da adet olmam gerekiyordu yine olmadım ilk kez oldum böyle şaşırdım ne yapacağımi

hanımlar bende soru sorayım sizlere
12 şubat adet oldum 12 martta olmam gerekiyordu idrar testi yaptım silik çıktı 17 martta kan verdim negatif 18 ve 19 da kanla karışık uzayan akıntım oldu yumurtlama olduysa 2 nisan da adet olmam gerekiyordu yine olmadım ilk kez oldum böyle şaşırdım ne yapacağımi
Tekrar test yap canım hamile olabilirsin

Merhabalar kızlar bana yardımcı olabilir misiniz lütfen mart 15 son adet tarihim ve 21 den 29 a kadar otomatik hesaplıyıcıdayumurtlama dönemi ve ben bu aralarda her gün ilişki yaşadım eşimle bugün kan testi yaptırdım 0.46 çıktı çok erken biliyorum ama dayanamadım ama miğde bulantıları varkasıklarımda yumurtlamada olduğu gibi yanmalar ve ağrılar hala mevcut göğüslerim karıncalanma gibi ve ağrımaya başladı.. Yüzüm sivilcelenmeye başladı 26 günde biradet görüyorum 9 10 nisan gibi olmam lazım sizce birdaha ne zaman test yaptırsam acaba.. Böyle şeyler yasayıp kan deperi yükselen varmı

Arkadaşlar testime bi bakabilir misiniz?
Son adet tarihim 24 Mart. 30 martta hsg çektirdim. Ayrıca dostinex kullandım. Bugün predictor early Alıp test Yaptım. Fotoğrafına sizde bakabilir misiniz? Şimdi gidip kan verdim. Bu 1 saat Geçmez şimdi bana...

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    57,6 KB · Görüntüleme: 279
X