idrarla gebelik testi

kalkanli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2015
1
0
33
Merhaba arkadaşlar ben gebe olmaktan şuan için korkuyorum ve size bisey danışmak istedim ben bi ilişki yaşadım tam anlamıyla olmasada yani cinsel birleşme olmadan surtunme yoluyla boyle bi gebelik söz konusu değil biliyorum ama korkuyorum ocağın 15gibiydi bu ilişki regl dönemim de her ayin sonu 31 veya diğer ayin 1i normal regl oldum galiba ama hic sancim olmadı ağrısız oldu sonra gebelik testi yaptım negatif çıktı yani yaklaşık haftada bir gebelik testi yaptım farklı zamanlar da sabah falan sonra mart dönemim de yine regl kanamam oldu agrim da oldu ama sadece bir gün sürdü ve internette o kadar çok şey varmı yerleşme kanaması falan diye iste benim miden çok bulanıyor kan verdım bisey çıkmadı ama beta testi değil annem hemşire olduğu için yapamiyorum korkumdan ama 5 defa test yaptım ve hepsi negatif çıktı yani eğer gebe olsaydım 2 ay olurdu nerdeyse ama hic pozitif çıkmadı ama hala korkuyorum testte çıkmama gibi bu durum olabilir mi diye o kadar test sonuçta yanlış değildir diyorum ama bulantim şişkinlik hissim yaniltiyor yardımcı olursanız sevinirim

2 kez adet olmuşsun testlerin hepsi negatif çıkmış bence kendini fazla sıkıyorsun hamilelik yoktur. olsaydı çoktan çıkardı testlerde fazla düşünüp normal adet döngünü de etkilersin daha çok strese girersin.

Psikolojik bir durum,hamile değilseniz,kendinize böyle eziyet etmek yerine bundan sonra biraz daha dikkatli olursanız bi sıkıntı yaşamazsanız bence :KK66:

X