ıftarda lahmacun yanına ne gider acil biraz

milakajunino

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2012
480
318
Kızlar akşam misafirim geliyor iftara menu lahmacun mercimek çorba salata ezme birde tavada arada kaldım Halep tamamı patlıcan kebab imi yapayım kocam sulu yemek olsun diyor ama pek iyi değilim .Halep tava bilmeyenler için kıyma biber domates tarası bekliyorum kızlar tesekkurler

Gecen limoncu açtı yanlış yere diye taşınmıştı konu bdv de yasak diye biliyordum

Bencede zeytinyağlı yada sulu bi yemek yapin

Patlican kebabi daha ii olur sanki..ama herkes patlican kebabi sevmeyebilir..eger gelenlerin sevdiginden eminseniz yapabilirsiniz..

Kızlar akşam misafirim geliyor iftara menu lahmacun mercimek çorba salata ezme birde tavada arada kaldım Halep tamamı patlıcan kebab imi yapayım kocam sulu yemek olsun diyor ama pek iyi değilim .Halep tava bilmeyenler için kıyma biber domates tarası bekliyorum kızlar tesekkurler
bence çorba salata olmalı çok ağır bir şey olursa lahmacun yenmez ki

Cacık. Bol yeşilik mezeler.
Zeytinyağlı fasulye veya kabak yemeği bulgur.
yada fırında tavuk patates.

Lahmacun varmış zaten neden birde kebap düşünüyosun ki onun yerine zeytinyağlı dolma yapabilirsin iftar sofrasına hem zengin görünüm verir :KK66:

Burda ne Emine Beder var ne Oktay usta nede Volkan Sef...
Yemek konulari cok aciliyo o yuzden soyleme geregi duydum.
Bence menunuz cok agir olmus o kadar uzun sure ac kaldiktan sonra bunlari yiyebiliyor musunuz?
Sulu yemek ve zeytinyagli ekleyin bence.

X