• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

IftariyLa, sahuruyLa... <<<On bir ayin SULTANI >>>

selam kızlar. çok güzel düşünülmüş bu topik tam ihtiyacımız olan bi konu. bütün ramazan boyunca ne yapalım diye düşünüyoruz. zaten hava çok sıcak bişiler bulmak çok zor oluyor. hadi bakalım hayırlı olsun topigimiz.

hoşgeldin onbir ayın sultanı hoşgeldin...

herkesin ramazan'ı şerifi mübarek olsun...
Selam smt, sen de hos geldin aramiza :)

Bir baska guzeldir, simdi simalar ,
Bir baska acilir, yuce semalar,
Bir baska yukselir, hamd-u senalar,
Hos geldin ey ON BIR AYIN SULTANI ...

Bir baska uzanir, yoksula eller
Sevkate ram olur, en kati diller...
Gecerlidir simdi butun dilekler,
Hos geldin ey ON BIR AYIN SULTANI...

.......................................................................Alintidir :)

şekerparem tekrardan topiğin hayırlı olsun :) bakalım nasıl bir ramazan geçireceğiz :44: bu ramazan benim için çok zor olacak ama Allah sabrını verir inşallah

şekerparem tekrardan topiğin hayırlı olsun :) bakalım nasıl bir ramazan geçireceğiz :44: bu ramazan benim için çok zor olacak ama Allah sabrını verir inşallah
insaALLAH canim, tekrardan sagol. ben senin isini anlayamadim yav. ama butun gunu bi dakka bile oturmaya vaktinin olmadigini anladim :50: ALLAH yardimcin olsun

ben PASTANE POGACAmin hamurunu yaptim,biraktim mayalansin...
bir de esime sorucam baska ne ister diye,ayyy cook heyecanliyimmm,....tuylerim diken diken.NE GUZEL AY,ALLAHIM sana sonsuz hamd olsun,
Çokk şukurler olsun bıtanem Allahı bu günleri gösterdi bıze:)

Bu ramazan baska olcak benim için cünkü esimle ilk ramazanimiz :16:

Hosgeldi sefalar getirdi on birin ayin sultani...

Her ne kadar zor olsada yurtdisinda, ramazan havasina girildi burda da, sahurdu iftardi.. cokkkkkkkkkk seviyorum Ramazan ayini!

Rabbim hepimizede hayirli Ramazanlar yasatsin insallah.
amın insallah canım amın:))

Selam kizlar, marifetli hanimlar. cok ozur dilerim, bu gun gec geldim. tam bilgisayarin basina gecmisdim ki babam geldi ve kendi oturdu. tam 2 saat satranc oynadi. tanimadigim yeni yuzler var ama sohbetlerinizi okudum. masaALLAH hemen kurmussunuz guzel samimi sohbet ortamini :54::54::54::54:
evet ya çok sevdik bırbırımızı :)

cok heyecanliyim yarin icin. benim sahur ortagin annemdir. simdiden sabahlari nasil yiyecegini dusunuyor.
sahur menum : ya sucuk ya sosis(sahurdaki istahima bakicam)
peynir... kaymak, ekmek tabi.yumurta fln yemicem. sabah sabah midem kaldirmaz. canlarim, bu arada. topigimiz resimlidir. her kes menusunun resmini koysun lutfen. sahur muhum degil ama iftar olursa memnun oluruz. oyle olunca insan iftara daha bi guzel menu cikarir. yemegini insanlarin huzuruna cikarma heyecani bi baskadir bence :31:
kız ben resim nerden bulacam kı gumralım:(

hoşgeldin güzelim nasılsın canım yenı nısanlı:))

bayanlar bugün çok yoruldum alışverişten geldim her seyı yerlestırdım,yarına kalmasın dıye utumu yaptım
çamasırlar yıkandı astım ,evı temızledim ,banyo yaptım,çocukları yıkadım,yemek yaptım ayyy öldüm ya sahura da su böreği,sucuklu yumurta yapacağım boreği kayınvalıdem yaptı esim az da olsa krep yap dıyor aasına çıkolata sureceğim diyor susarsın dıyorum laf dinlemeıyor neyse kendi bılır herkese hayırlı ramazanlar ve sahurlar yarın görüşmek uzere kızlarrrr acaba yarın bu kadar uzun uzun yazarmıyız merak ediyorum:)))susuzluktan ve halsizlikten neyse Allah kerimdir iiyii gecelerrrr:))):5:

merhaba arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar...
ben de ilk defa ailemden ayrı geçiriyorum ramazanı, yaz okuluna kalınca böyle oldu yurtta tek başıma geçireceğim sık sık buraya uğrarım ama:1:
öğrenci olaraktan ilk sahurumda makarna yapıcam tabiki sonraki gecelerde menüyü değiştiririm:52:

selam kizlar, bizde sabah namazi girdi.ilk orucumu tutdum :) haydi hayirli ola :) kahvaltida sucuk yedim bir dilim. sonra balla tere yagi :) bunlarin da ne resmi dimi ;)

Daha kirk dakika var ama ben doydum
3 dilim ekmek yedim 1.5 litrede su
Hala daha icebilirim
Umarim kolay gecer
Allahim calisanlarin yardimcisiolsun

peynir(beyaz,kasar)
zeytin
bal
yag
domates
smetan
haslanmis yumurta
pogaca
ekmek
cay

$Photo0849.webp

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar...
ben de ilk defa ailemden ayrı geçiriyorum ramazanı, yaz okuluna kalınca böyle oldu yurtta tek başıma geçireceğim sık sık buraya uğrarım ama:1:
öğrenci olaraktan ilk sahurumda makarna yapıcam tabiki sonraki gecelerde menüyü değiştiririm:52:
ne guzel rumuzun var :) ALLAH kolaylik versin. yaz okulu derken?
davulcu geçiyor içimde bi heyecan var yaa :52:
ne guzel yaaa, bizde niye davulcu yokkk :43: kesin aksam top da patlar sizde :84: masaALLAH :16:
Daha kirk dakika var ama ben doydum
3 dilim ekmek yedim 1.5 litrede su
Hala daha icebilirim
Umarim kolay gecer
Allahim calisanlarin yardimcisiolsun
bizde su bitmisdi damacanada. su icemedim. ama yarin insaALLAH o kadar icicem ki. bir de markette sut yoktu. onu da bu gun alicam.

Back
X