Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gittiniz mi doktora son durumun6z nedirTeşekkür ederim. 3 folukul gördü şimdilik. Cuma yeniden kontrol. Sizin ne zaman kontrolunuz
Evet dün kontrol edildi. 3 folukul su anda 11 mm civarindalar. Cetrodite başladık dün. Ama bu sabah deli gibi kasıntı yaptı. Pazartesi sabah kontrol muhtemelen Çarşamba da opu olacak. Siz ne durumdasınız?Gittiniz mi doktora son durumun6z nedir
2 folikul var baska gelişmemiş biri 9 m dedi sanırım digeri daha kycuk.cok moralim bozuldu agladım bi kac tane daha gelişir diye umuyodumEvet dün kontrol edildi. 3 folukul su anda 11 mm civarindalar. Cetrodite başladık dün. Ama bu sabah deli gibi kasıntı yaptı. Pazartesi sabah kontrol muhtemelen Çarşamba da opu olacak. Siz ne durumdasınız?
Ben de 3 folukulu duyunca senin gibi çok üzülmüştüm. Önceki ayki muayenelerde 6-7 foluluk görünürken bu ay 1 görünmüştü. Ama tutacak olduktan sonra 1 tanesi yetiyor zaten. Ağlama, moralimizi yüksek tutmak bizim icin çok önemli. Diğeri de yetişir ona merak etme sen. Allah emeklerimizi boşa çıkartmasın2 folikul var baska gelişmemiş biri 9 m dedi sanırım digeri daha kycuk.cok moralim bozuldu agladım bi kac tane daha gelişir diye umuyodum
İğnelerde kacıncı gununuzBen de 3 folukulu duyunca senin gibi çok üzülmüştüm. Önceki ayki muayenelerde 6-7 foluluk görünürken bu ay 1 görünmüştü. Ama tutacak olduktan sonra 1 tanesi yetiyor zaten. Ağlama, moralimizi yüksek tutmak bizim icin çok önemli. Diğeri de yetişir ona merak etme sen. Allah emeklerimizi boşa çıkartmasın
Azartesi kaçıncı gününüz oluyor?Benimde merional 225 suanda pazartesi de cetrodite ada baslayacagiz
Carsamba aksami basladim 6. Gun oluyor sanirimAzartesi kaçıncı gününüz oluyor?
Doktor dozu yükseltmedi mi?6 gunluk iğne sonucu 12 mm, 8 mm, 3.5 mm, 3 mm ,2.5 mm canım cok sıkkın
Dozu yuksek zaten gonal 300 merional 150kullanıyorum.su an işyerindeyim inan o kadar bagıra bagıra aglamak istiyorum kiDoktor dozu yükseltmedi mi?
Benim de tedavinin 10. Günü bugün ama daha en büyüğü 16 mm olmuş. Bugün ayni doz devam yarin kontrole çağırdılar. Bir de 3 folukul vardı 7. Gün bu gün 5 tane olmuş en küçüğü 7 mm. Seninki de benimki gibi geç gelişiyor olabilir. Sıkma canını.
Stres daha çok etkiliyor yapma, kabak çekirdeği avokada ananas tüket bu süreçte.Dozu yuksek zaten gonal 300 merional 150kullanıyorum.su an işyerindeyim inan o kadar bagıra bagıra aglamak istiyorum ki
Amh niz kactıben de yeni yumurta aldırdım. 3 tanecik moraller bozuldu ama hemşire dedi ki sonuçta biz de sadece bir tanecik yumurtadan olduk. nolcağını Allah bilir. sorun amh![]()