Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya o kadar stresliki insan ne dileyecegini bile bilmiyo.ben gecen yıl tup bebek yaptırdım hiç beslenmeme dikkat etmedim yani bu yılki kadar.2 tane blast olmustu.1 tanesi tuttu ama 34.haftada kakasını yutmus yasayamadı.7 ay once yani.amh cok dusuk diye hemen tedavi onerdiler 3 ay gecici menopoz sonrası hormonlarım alt ust oldu.travmayı bile atlamamısken yukumun ne kadar oldugunu bu olumsuz surecler surekli hatırlatıyor.Allahım en kısa zamanda en iyisini en hayırlısını yasatsın inşaallah.bi tane bile kalsa o bitane yavrumuz olsun en saglıklısından.Kuzum dünkü ölçüm buydu;
GÜN:12
ENDO:7.6(T)
SAĞ OVER:16.5MM+14.4MM+14.2MM+7.7MM+2 AF
SOL OVER:14.4MM+
Bu günkü ;
GÜN:13
ENDO:8.7(T)
SAĞ OVER:20MM+16MM+10MM+12.5MM+10MM
SOL OVER:18MM
Estradiol ise dün 238 idi bu gün 435
Hormonlarım bir yükseliyor bir düşüyor bişi anlamadım :/
Bu arada bugün iğneleri bıraktım, toplamda 10 gün kullandım iğne.
Bu gün normalde adetimin 13. günü :)
Cetroide i yumurtalar kac mm iken basladınBu arada bugün iğneleri bıraktım, toplamda 10 gün kullandım iğne.
Bu gün normalde adetimin 13. günü :)
Ya o kadar stresliki insan ne dileyecegini bile bilmiyo.ben gecen yıl tup bebek yaptırdım hiç beslenmeme dikkat etmedim yani bu yılki kadar.2 tane blast olmustu.1 tanesi tuttu ama 34.haftada kakasını yutmus yasayamadı.7 ay once yani.amh cok dusuk diye hemen tedavi onerdiler 3 ay gecici menopoz sonrası hormonlarım alt ust oldu.travmayı bile atlamamısken yukumun ne kadar oldugunu bu olumsuz surecler surekli hatırlatıyor.Allahım en kısa zamanda en iyisini en hayırlısını yasatsın inşaallah.bi tane bile kalsa o bitane yavrumuz olsun en saglıklısından.
Hakkımızda hayırlısı:)Aynı gün opu olcaz![]()
Kaç yumurtan vardıHakkımızda hayırlısı:)
Masallah size..simdi cıktım 1 tane 10 mm 1 tane 16 mm var belki 1 toplanacak belki döllenecekBnde doktor 30 dan sonra saymadi yeter bukdr diyeyariin büyük gün
Yengem sadece bir yumurtayla hamile kaldı. Birtane birtanedir kalite prblm ins kaliteli olur ben kaliteden yana çok sıkıntı cektimMasallah size..simdi cıktım 1 tane 10 mm 1 tane 16 mm var belki 1 toplanacak belki döllenecek
NE zaman opu Cuma mi? Bakarsın yetişir diğeri de okuya kadar.Masallah size..simdi cıktım 1 tane 10 mm 1 tane 16 mm var belki 1 toplanacak belki döllenecek
İnşaallahYengem sadece bir yumurtayla hamile kaldı. Birtane birtanedir kalite prblm ins kaliteli olur ben kaliteden yana çok sıkıntı cektim
Kaç yumurtan vardı
Lazım olan enfazla dört zaten yeterki dollensinler. Benimkiler uçtu lar çöpe gtmelerinden korkuyorumBen et netice net bilmiyorum 4 veya 5 sanırım yarin öğreneceğiz :)
Çatlama ignebi vurdular dimiBen et netice net bilmiyorum 4 veya 5 sanırım yarin öğreneceğiz :)
Evet dün akşam vuruldumÇatlama ignebi vurdular dimi
Ya sinirliyim cok 16 mm için belki erken catlar bu dedi cetroide i dun vur dememişti.ctsi için opu bi ihtimal amaNE zaman opu Cuma mi? Bakarsın yetişir diğeri de okuya kadar.
Cetroide ne zaman başladın?Ya sinirliyim cok 16 mm için belki erken catlar bu dedi cetroide i dun vur dememişti.ctsi için opu bi ihtimal ama
Doktor bugun basla dedi ama gec kaldık benceCetroide ne zaman başladın?