İğnelere başladım..bismillah

Bu arada bugün iğneleri bıraktım, toplamda 10 gün kullandım iğne.
Bu gün normalde adetimin 13. günü :)

Kuzum dünkü ölçüm buydu;
GÜN:12
ENDO:7.6(T)
SAĞ OVER:16.5MM+14.4MM+14.2MM+7.7MM+2 AF
SOL OVER:14.4MM+

Bu günkü ;

GÜN:13
ENDO:8.7(T)
SAĞ OVER:20MM+16MM+10MM+12.5MM+10MM
SOL OVER:18MM

Estradiol ise dün 238 idi bu gün 435

Hormonlarım bir yükseliyor bir düşüyor bişi anlamadım :/
Ya o kadar stresliki insan ne dileyecegini bile bilmiyo.ben gecen yıl tup bebek yaptırdım hiç beslenmeme dikkat etmedim yani bu yılki kadar.2 tane blast olmustu.1 tanesi tuttu ama 34.haftada kakasını yutmus yasayamadı.7 ay once yani.amh cok dusuk diye hemen tedavi onerdiler 3 ay gecici menopoz sonrası hormonlarım alt ust oldu.travmayı bile atlamamısken yukumun ne kadar oldugunu bu olumsuz surecler surekli hatırlatıyor.Allahım en kısa zamanda en iyisini en hayırlısını yasatsın inşaallah.bi tane bile kalsa o bitane yavrumuz olsun en saglıklısından.

Son düzenleme:
Ya o kadar stresliki insan ne dileyecegini bile bilmiyo.ben gecen yıl tup bebek yaptırdım hiç beslenmeme dikkat etmedim yani bu yılki kadar.2 tane blast olmustu.1 tanesi tuttu ama 34.haftada kakasını yutmus yasayamadı.7 ay once yani.amh cok dusuk diye hemen tedavi onerdiler 3 ay gecici menopoz sonrası hormonlarım alt ust oldu.travmayı bile atlamamısken yukumun ne kadar oldugunu bu olumsuz surecler surekli hatırlatıyor.Allahım en kısa zamanda en iyisini en hayırlısını yasatsın inşaallah.bi tane bile kalsa o bitane yavrumuz olsun en saglıklısından.

Kuzum inan çok zor... Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Öyle hikyeler dinliyoruz ki burada her biri ayrı yakıyor canımızı. Allah kucağını doldurmayı nasip etsin, tez elden.

Cetroide 5 kutu kullandım.

ENDO:4.2 (T) SIVIQ
SAĞ OVER:11.4MM+9.9MM
SOL OVER:11.1MM

Bu ölçümü yaptıktan sonra başlattılar. Cuma başlamıştım. Sen de yarın başlarsın sanıyorum.

Bnde doktor 30 dan sonra saymadi yeter bukdr diye 😀😀 yariin büyük gün

Back
X