İğnelere başladım..bismillah

Saraçoglunun videosu var tüp bebek yaptiran ve hamile kalmak isteyenlere yiyecekleri ve yemeyecekleri şeyleri anlatmiş. Onu izleyin. Ben birebir uyguladim Inşallah sonucunuz guzel olur.

Hanımlar umudunuzu yitirmeyin benim de amh.0.39 3 tanecik yumurta toplandı çoook canım sıkıldı.3 tane diye okuyorum çoğu kişinin 10 tane 7 tane vs benim 3. Ama dün aradılar 2 tanesi de 1.kalitede dondurulmuş. Bin şükür ki çok umutsuzdum. Bu aşamaya gelemeyiz başa döneriz diye aklıma getirmek bile istemiyordum ama buna şükür.

Canim 3 - 10 fark etmez onemli olan kaliteli olmalari bak benden 24 tane yumurta topladilar sadece 2 tanesi donduruldu herseyin hayırlısı olsun hakkimizda umudumuzu hicbir zman yitirmeyelim

Simdi konustum 1 tanesi döllenmiş Allahım inşaallah sağlıklıdır oda.sen nasılsın
Gözün aydın kuzum. Kayınvlide salmadı hala ondayım. Yataktan kaldırmıyorlar. Ağrım sancım vs yok şükür. Belirti de yok. Ama erken sanırım belirtiler için. Ben hamile kaldığımda göğüs hassasiyetim ve şişliğim çok yüksek oluyor. İlerleyen günlerde olmazsa tutmamış demektir. Senin transfer ne zaman?

Biz havuz yapcaz sanırım.7 ay önce dogum yaptıgım için sezeryanın iyilemesi beklenecek ve daha cok embriyo olusması.inşaallah 1 tane toplanan da saglıklıdır

Bende ignelere basladim pazartesi gunu transferim var cok heycanliyim insallah bu sefer pozitifleri goruruz

3.gün 2.kalite 5-6 hücreli ' umudunu kaybetme' embryom donduruldu.hakkımızda hayırlısı
Konun dikkatimi çekti yazmak istedim,nerde tedavi görüyorsunuz? Dozlariniz çok yüksek değil mi? Benim de rezervim az daha önce hep 375 doz kullanıldı ama döllenme bir veya iki oluyordu üstelik onlarda orta kalite oluyordu son tedavimde 237.5 gonal f kullandım sayı olarak diğer tedavilerimle aynı toplandı ama döllenme oranı ve kalite çok daha iyi oldu bence siz de dontorunuzla konuşun çok yüksek doz bizim gibi hastalarda ise yaramiyor

Antalya memorial da tedavi gordum.3 aylık gecici menopoz sonrasında yuksek doz yapmamız lazım dedi ama benim de soru işaretlerim var tabi

Antalya memorial da tedavi gordum.3 aylık gecici menopoz sonrasında yuksek doz yapmamız lazım dedi ama benim de soru işaretlerim var tabi
O zaman doktorunuza güvenin size farklı bir tedavi uygulanmış.İmkaniniz varsa İstanbul'da şişli memorialde deneseniz, ben şunu gordum zor vakkalarin İstanbul'da tedavi olması gerekiyor labaratuvar koşulları çok daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…