İğneli Epilasyon İğneli epilasyon lekeleri

stereotyped

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2013
643
122
merhabalar daha önceden iğneli epilasyon günlüğüm adı altında konu açmıştım, tüm yüz ve boyun bölgemi bitiricem fakat hepsine bi anda başlamak istemedim. Boyunla başladım. Bugün 4. Seansa gittim 2-3 adet kalmıştı sadece. Azalma - bitme açısından sorun yok. En son seansa 1 ay önce gittim nerdeyse. Kabuklanma fln haliyle bitti geçti fakat minik minik kızarıklıklar var. Karın bölgemede deneme yaptırdım 1-2 ay önce, ufak bi bölgeye. Ordada geçmek üzere kırmızılıklar ama hepsi geçmedi. Kabuklanma soruluyo genelde. Fakat benim derdim tamamiyle cilt renginin eski haline gelip pürüzsüz olması. Ne kadar sürede cilt kendini toparlıyo? Kolumda mesela 2 haftada bitiyo herşey ama boyun malum hassas.
Tamamiyle kızarıklıklar ne zaman gider? Bu konuyla ilgili bişey yazılmamış pek. Yardımcı olursanız sevinirim.

Kabuklanma mühim değil mühim olan onun nasıl düştüğü aslında. Eğer kremlerle nemlendirip çabucak düşmesini sağlarsanız özellikle hassas ve de açık tenlilerde daha çok belirgin olmak üzere ve daha uzun vadede geçecek izleriniz olur. İlk üç gün bebek pudrası sürmek sonra nemlendirici bepanthol gibi üç gün de onu kullanmak geri kalan günlerde de kendi nemlendiricinizi kullanmak iz bırakmıyor. Ayrıca nemlendirici sürülen günlerde kesinlikle güneş kremi kullanın üzerine. Pudra gunlerinde ben önce güneş kremi sürüyorum nolur nolmaz diye sonra pudra sürüyorum :) gece yatarken de pudrayı bayaa çok sürüyorum iğneli yapıldığı pek belli olmuyor bu uygulamalarla önceden çok geç iyileşirdi izleri

Şuan benimde en büyük sıkıntim bu. Daha öncede bahsetmistim leke den çok renk tonu farkliligi var . bembeyaz ben esmer oldum. Ki güneş kremi medicassol ve nemlendiriciyi eksik etmedim. Bu kaliciysa iğrenç bi haldeyim . yuzumun puruzsuzlugu gitti. Yaslandim 10yas birden. Sizin bu kullandiginiz midnight var sanirim serum o ise yaramadimi hic. Birde yeni ürünleri var ana sayfalarında 180tl civari fiyati var o nasil bilginiz varmi

Bende iğneliden mağdur oldum ve lekeler gitmiyor yapan kadın çok ustaydı ve çok müşterisi vardı ama tövbe bidaha gitmem ne bitirebildik nede iyileştim lazer kesinlikle yaa iğneli çok büyük hasarlar veriyor.s

Şuan benimde en büyük sıkıntim bu. Daha öncede bahsetmistim leke den çok renk tonu farkliligi var . bembeyaz ben esmer oldum. Ki güneş kremi medicassol ve nemlendiriciyi eksik etmedim. Bu kaliciysa iğrenç bi haldeyim . yuzumun puruzsuzlugu gitti. Yaslandim 10yas birden. Sizin bu kullandiginiz midnight var sanirim serum o ise yaramadimi hic. Birde yeni ürünleri var ana sayfalarında 180tl civari fiyati var o nasil bilginiz varmi

yüz için kiehls kullanıyorum ve bende 1 haftada geçip bitiyo, karın bölgem geçmedi, hızlandırıcı bi etken için açmıştım konuyu. 1 aydır kullanıyorum kiehlsi düzenli kullanmaya başlayınca fark ettim ki, çok etkisi var gerçekten.

Bende iğneliden mağdur oldum ve lekeler gitmiyor yapan kadın çok ustaydı ve çok müşterisi vardı ama tövbe bidaha gitmem ne bitirebildik nede iyileştim lazer kesinlikle yaa iğneli çok büyük hasarlar veriyor.s

Hangi bölgeye yapıldı sizde, bide iğne izi mi yoksa kahverengi lekenme mi oldu? Belki sonra geçer, kısa bi zaman önce yaptırdıysanız eğer..

merhabalar daha önceden iğneli epilasyon günlüğüm adı altında konu açmıştım, tüm yüz ve boyun bölgemi bitiricem fakat hepsine bi anda başlamak istemedim. Boyunla başladım. Bugün 4. Seansa gittim 2-3 adet kalmıştı sadece. Azalma - bitme açısından sorun yok. En son seansa 1 ay önce gittim nerdeyse. Kabuklanma fln haliyle bitti geçti fakat minik minik kızarıklıklar var. Karın bölgemede deneme yaptırdım 1-2 ay önce, ufak bi bölgeye. Ordada geçmek üzere kırmızılıklar ama hepsi geçmedi. Kabuklanma soruluyo genelde. Fakat benim derdim tamamiyle cilt renginin eski haline gelip pürüzsüz olması. Ne kadar sürede cilt kendini toparlıyo? Kolumda mesela 2 haftada bitiyo herşey ama boyun malum hassas.
Tamamiyle kızarıklıklar ne zaman gider? Bu konuyla ilgili bişey yazılmamış pek. Yardımcı olursanız sevinirim.
Tekrar merhaba, tüm yüzde kaç seans sonra sonuç aldınız? Ben de lazer mağduruyum, iğneliye başladım daha 1 seans oldu, ama hemen bitmez deniyor. Lazer yaptırmak süreyi uzatıyor mu bir bilginiz var mı?

Evet uzuyor süre, lazer değmemiş bölgede 1-2 seansta azalma gördüm mesela. Boyuna nisanda başladım bitti gibi, artık 5-10 dk çalışıyoruz. Ama ben ilk seanslar haftada 2 kez gittim ve hiç aksatmadan düzenli ordaydım. 6-7 seans olmuştur sanırsam. Tüm yüze başladım şimdi.

Anladım, sizden cesaret alarak karar verdim ben de. Sizin adınıza sevindim çünkü yüzümde ben de çok sıkıntı çektim, çekiyorum. Haftada iki kez derken çıkmayanlar çıkıyordu değil mi? Yoksa iki haftada geri gelmezler iğneli ile yakılanlar. Ben de aksatmadan gitmeyi planlıyorum inşallah.

Anladım, sizden cesaret alarak karar verdim ben de. Sizin adınıza sevindim çünkü yüzümde ben de çok sıkıntı çektim, çekiyorum. Haftada iki kez derken çıkmayanlar çıkıyordu değil mi? Yoksa iki haftada geri gelmezler iğneli ile yakılanlar. Ben de aksatmadan gitmeyi planlıyorum inşallah.

Kılın 3 evresi var. Ana evrede yakılırsa gelmez ama yapanda, kaçıncı evrede olduğunu bilemez. Eğer ilk 2 evredeyse onlar tekrar çıkar. Ama merak etmeyin azalıyo baya, sonra bakıyosunuz bitmiş. Daha tamamiyle bitmedi. 5-10 dakika çalışsakta düzenli gidiyorum, onlarıda bitiriyimde en azından yüze rahat rahat gidiyim.

Bende tüm yüze başladım ilk bir bölgesinde denedim baktım abartacak bir durum olmadı devam edip ilk seansımı tamamladım SABIRLI OLMAK LAZIM BU İŞTE

X