- 20 Aralık 2014
- 1.708
- 430
igora mix ton 0.55 sarı yoğunlaştırıcıyı kullanan var mı? dore yansımalı renkleri seviyorum aslında ben ama market boyalarındaki doreler hep bakıra kaçıyor turuncumsu oluyor yani ve kuaförler de bir türlü beceremiyorlar alıp boyanın içine bakır katıyorlar sıcak sarı denildiğinde.. acaba ben bu mix tondan alıp boyamın içine birazcık katsam nasıl olur sizce biraz da turuncu azaltıcı eklerim.. deneyen var mı aramızda bu 0.55 sarı yoğunlaştırıcıyı?
bu renk mesela çok tatlı bir açık kumral tamam aralarda sarı ışıltısı var ama ben kuaföre bunu gösterdiğimde bakırlık var bunda demişti ne alaka ya.. sıcak sarı ya da kumral = bakır+sarı ya da kumral demek değildir arkadaşlar.. ne dersiniz 0.55 ile olur mu bu iş? alta birkaç resim daha ekliyorum sıcak sarıları anlatabilmek için..
bu renk mesela çok tatlı bir açık kumral tamam aralarda sarı ışıltısı var ama ben kuaföre bunu gösterdiğimde bakırlık var bunda demişti ne alaka ya.. sıcak sarı ya da kumral = bakır+sarı ya da kumral demek değildir arkadaşlar.. ne dersiniz 0.55 ile olur mu bu iş? alta birkaç resim daha ekliyorum sıcak sarıları anlatabilmek için..