İğrenç insan (insan dediysem lafın gelisi)

meryemd

Kudüs Lenaa
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2013
4.526
2.100
Bugün sokakta (hayvan oğlu hayvanın) biri daha on yaşında bile olduğunu dusunmedigim oğlunu elindeki sopa ile hayvanca dövdü. Oğlunun sakagi mosmor halde ve bir ben bir de başka bir kadin haric kimse de tepki vermedi. Işin bundan daha acı yani ise adam Cübbeli sarıkli; sanırsın dindar,sanırsın Allah korkusu var! Sünnet diye elinde tuttuğu o sopa ile dövdü çocuğu bir de dayak cennetten çıkma diyor
Gel de böyle bir dünyada hiç bir şey yokmuş gibi mutlu ol gel de psikokojin bozulmasin

Bir de yolda yavru bir kedi buldum eve getirdim sahiplendirecektim annem de bir şey demedi ama eve gelen iğrenç dedikoducu komşu kadin bir pire pislik hastalık bir sürü seylerle doldurdu annem bana kızdı bağırdı çağırdı tansiyonu çıktı Hayır bir de evde zaten bir kedi var ne zararını gördün sonra ben yikamama rağmen bahçeye bırakmak zorunda kaldım şimdi vicdan azabı çekiyorum

O pislik adamı polise bildirebilirdim ama inanin ki bir şey yapılmayacaktı çocuğa bir fayda olmayacakti o yüzden bir şey yapmadım o konuda

Arkadaslar ben anksiyete hastasiyim bu hastalığa ilk atagim da böyle bunlara benzer bir konudan olmuştu ben duyarsız kalamiyorum böyle şeylere ve sanki ben yaşamisim gibi etkisine kalıyorum böyle iğrenç insanlar çok fazla bu nedenle ben bu hayatı sevmiyorum yaşamak da istemiyorum aslında

Çok karışık kusuruma bakmayın çok çok doluyum

Imam hatipte ogretmenlik yapmistim bir sure Meslek hocalarinin namazi dayakla ogrettigini gordugumde yasamistim sizin yasadiklarinizi
Biri ne kadar Cok dindarim diyorsa o kadar uzak aslinda. Dayaga mudahalede yok Turkiyede.. Cikiyor diyemeyizde nasil doversin
Benim cocugum der herkeste hak verir malesef
Dusunmemeye calis ne diyim

Imam hatipte ogretmenlik yapmistim bir sure Meslek hocalarinin namazi dayakla ogrettigini gordugumde yasamistim sizin yasadiklarinizi
Biri ne kadar Cok dindarim diyorsa o kadar uzak aslinda. Dayaga mudahalede yok Turkiyede.. Cikiyor diyemeyizde nasil doversin
Benim cocugum der herkeste hak verir malesef
Dusunmemeye calis ne diyim
Ama çocuğun o gözlerindeki o korku aynı zamanda ona muhtaç olduğunu bilmek
Ya bilmiyorum bir de utanmadan dayak cennetten çıkma diyor
Ya abartmiyorum mosmor oldu çocuğun yüzyüzü
Benim çocuğum diye birşey yok yasa var diyoruz git şikayet et diyor umrunda değil
Din falan hepsinden bir haber allah korkusu olduğuna falan da inanmiyorum
Acı çekiyorum resmen

adam henüz evrimini tamamlamamış ve tamamlamayacak olan bir maymun (maymunlara da hakaret ettim ama )
adam dediğim içinde özür dilerim
ahlak yoksunu ya

Dayak sünnet ya da cennetten çıkma değil çocuğa çok üzüldüm o adama da allah akıl fikir versin bi çocuklara dayanamıyorum bi de hayvanlara özellikle kedilere bende sizin gibiyim hemen gözlerim doluyo :KK43:

Dayak sünnet ya da cennetten çıkma değil çocuğa çok üzüldüm o adama da allah akıl fikir versin bi çocuklara dayanamıyorum bi de hayvanlara özellikle kedilere bende sizin gibiyim hemen gözlerim doluyo :KK43:
Kedi görünce pislik görmüş gibi davranan o iğrenç kadınlar yüzünden şu an o yavru yanımda değil bahçede
İnsanlar çok bencil çok merhametsiz

Birsey yapılmayacağını ne bildin yüksek ihtimal ailenin elinden alınırdı, alınmasa bile sen denemiş olurdun en azından
Alinsa ne olacak daha iyi mi olacak sanki yuva midir yurt mudur oralar çok mu iyi
Üstelik elinden alinmasa evde çocuğa dış bileyip daha da kötü yapabilirdi

dayak cennetten çıkma deyip o sopayla adama bir kaç kişi girişseydi keşke!
pislik herif.
böyle insanlar yüzünden ortalık psikopat doluyor işte.
ilerde o çocuk da birilerine şiddet gösterecek.
Çocuğu n gözlerinin içi korku doluydu
O kadar adam? Vardı etrafta sadece iki kadın karşı çıktık tepki verdik
Bir şey diyemiyorum bu hayat bu insanlar çok iğrenç

Bir cocugu dovmeyi hic bisey aklayamaz. Din icin dövsen bile o cocuk dinden sogur.
Boyle insanlarin Allah cezasini versin! Icim acidi ne durumda nasil cocuklar var ya.

Alinsa ne olacak daha iyi mi olacak sanki yuva midir yurt mudur oralar çok mu iyi
Üstelik elinden alinmasa evde çocuğa dış bileyip daha da kötü yapabilirdi

Orasını bilemezsin çok güzel yurtlar da var, iyi yurt kötü yurt bir olasılık derdik ama şu an hiç seçeneği yok o çocuğun, özetle gideceği yer iyidir kötüdür emin değiliz ama bugün uyuyacağı yer berbat hemfikiriz

Sonra o çocuk büyüyecek karısını dövecek, karısı hırsını çocuktan alacak, çocuk büyüyecek evlenince o da karısını dövecek.... Nesiller boyu ruh hastalığı

Somut bişey yapmadıktan sonra pis adam kaka adam sarıklı adam demenin bir anlamı var mı
Evet var size göre oyle yaparsınız bana göre de böyle
Türkiye de yaşıyoruz ne iyi yurdu annem var babam var ama ben yuttayim bu psikoloji bile ne kadar kötü
Ben oradaki kadın ile istisare yaptım ve bu kararı verdim
Adama da sözlü olarak tepkimi verdim
Pis adam da derim kaka adam da derim bu beni ilgilendirir

Bugün sokakta (hayvan oğlu hayvanın) biri daha on yaşında bile olduğunu dusunmedigim oğlunu elindeki sopa ile hayvanca dövdü. Oğlunun sakagi mosmor halde ve bir ben bir de başka bir kadin haric kimse de tepki vermedi. Işin bundan daha acı yani ise adam Cübbeli sarıkli; sanırsın dindar,sanırsın Allah korkusu var! Sünnet diye elinde tuttuğu o sopa ile dövdü çocuğu bir de dayak cennetten çıkma diyor
Gel de böyle bir dünyada hiç bir şey yokmuş gibi mutlu ol gel de psikokojin bozulmasin

Bir de yolda yavru bir kedi buldum eve getirdim sahiplendirecektim annem de bir şey demedi ama eve gelen iğrenç dedikoducu komşu kadin bir pire pislik hastalık bir sürü seylerle doldurdu annem bana kızdı bağırdı çağırdı tansiyonu çıktı Hayır bir de evde zaten bir kedi var ne zararını gördün sonra ben yikamama rağmen bahçeye bırakmak zorunda kaldım şimdi vicdan azabı çekiyorum

O pislik adamı polise bildirebilirdim ama inanin ki bir şey yapılmayacaktı çocuğa bir fayda olmayacakti o yüzden bir şey yapmadım o konuda

Arkadaslar ben anksiyete hastasiyim bu hastalığa ilk atagim da böyle bunlara benzer bir konudan olmuştu ben duyarsız kalamiyorum böyle şeylere ve sanki ben yaşamisim gibi etkisine kalıyorum böyle iğrenç insanlar çok fazla bu nedenle ben bu hayatı sevmiyorum yaşamak da istemiyorum aslında

Çok karışık kusuruma bakmayın çok çok doluyum
canım duyarlı olmak güzel birşey . insanların tepkisizliği konusunda çok haklısın bende bu durumdan dlayı uzunca bir süre korkarak eve geldim.insanlar hem duyarsız hemde söylediğin gibi polise şikayet edince de bir şekilde seni haksız çıkartıyorlar. böyle bir memlekette yaşıyoruz. yazık

Bu kadar üzüldüğün şeyler için daha sıkı mücadele etmelisin bence, yerinde olsam çocuk için ihbarda bulunur kediyi de tillahı gelse bırakmazdım annen iki söylenir susardı çünkü kediye yabancı değil ilk kedi de değil

X