arkadaşlar merhaba.eşimle 1.5 yıllık evliyiz.bir çok sorunlar atlattık ve yaklaşık 6 ay kadar önce ayrılığın eşiğinden döndük.şimdi yine sorunlarımız var ama beraberiz.1 sene kadar önce yaklaşık 4 aylık evliyken aramızda bir soğukluk olmuştu. o dönemde telefonunda eski kız arkadaşının nosunu aradığını gördüm. bilmiyomuş gibi davrandım ve çok kırıldım ama yinede gururuma yedirip bişey diyemedim. o olaydan sonra ara ara tlfnunu ve emailini kontrol ediyorum. 3 ay kadar önce kıza msj atmış.bu kızla biz tanışmadan önce 3-4 senelik bir arkadaşlıkları olmuş.önceleri dost gibilermiş.derdini paylaşmış falan. kız eşimin ailesinin yazlığının olduğu şehirde.kızın buna hep ilgisi varmış ama bu onu dost gibi görmüş.sadece bu sürenin sonuna doğru birkaç ay sevgili olmuşlar.ama uzak ve yine dost gibi bi ilişki sonra ayrılmışlar biz tanıştık. 4 sene çıktık evlendik falan.3 ay kadar önce bu kıza beni unuttunmu hala iyi bi arkadaşınmıyım aklının bi köşesindemiyim yazmış.kızda rehberinin silindiğini ve kim olduğunu sormuş. buda ben cevabımı aldım seni zamanında çok üzdüm beni affet sen benim için özelsin her ne kadar karşılık veremesem ve veremeyecek olsamda diye bir şeyler yazmış. bunları gördüm ve çıldırdım.ağlama krizlerine girdim. ama yinede ne bunlar diye soramadım. ama o gün bugündür içim içimi yiyor. bugünde emailinde kıza çektiği mesajları buldum. text olarak mailine kaydetmiş.onu öpmeyi sarılmayı özlediğini,kendini zaman zaman onunla hayal ettiğini yazmış.beni özlüyomusun nefret mi ediyosun söyle rahatsız etmemem gerektiğini söyle duygularını dök beni affet demiş. keşke eski günlerin anısına beni evinize çağırdığında( bu ne zaman bilmiyorum) gelseydim amacım rahatsız etmek değil sadece sevdiğim değer verdiğim insanlar tarafından sevilmek istiyorum özlemimi dile getirmek istiyorum demiş.
şimdi çıldırmak üzereyim. bu aldatmak değil de nedir? belki görüştü o kızla yada kız görüşelim dese görüsecek.aramız her soğuk olduğunda bu kıza msj atıyor. arasında bişey olmasa bile onu özlediğini onu öpmeyi özlediğini yazmış.bugüne kadar sustum ama bu fazla artık.aldatıldığımı hissediyorum en azından duygusal olarak.şimdi napıyım ben söyleyin akşam gelince bu msjları gözüne sokup açıklamamı bekliyim napıyım yani? Allah rızası için cvp verin...
şimdi çıldırmak üzereyim. bu aldatmak değil de nedir? belki görüştü o kızla yada kız görüşelim dese görüsecek.aramız her soğuk olduğunda bu kıza msj atıyor. arasında bişey olmasa bile onu özlediğini onu öpmeyi özlediğini yazmış.bugüne kadar sustum ama bu fazla artık.aldatıldığımı hissediyorum en azından duygusal olarak.şimdi napıyım ben söyleyin akşam gelince bu msjları gözüne sokup açıklamamı bekliyim napıyım yani? Allah rızası için cvp verin...