• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İişkinizde anlaşılabiliyor musunuz?.

öncelikle tebrk ederim ........... olmadıgı için canm :roflol:
evet beni gerçekten anlıyo erkek arkadaşım ama benim onu anlamadıgımı düşünüyo :((
beni anlıyo ama iş uygulamaya gelince orda kalıyo tabi :oklava:

allahima bin sükür cok iyi anlasiyoruz daha aramizda bi problem cikmadi fikir ayriligida yasamadik birbirimize hem ayak uyduruyo hemde uyum sagliyoruz:asigim:

Bazen onun tarafından anlaşılamadığımı düşündüğüm olmuştur tabii
Özellikle söz konusu duygularsa,insan daha da hassaslaşabiliyor.........................................

öncelikle tebrk ederim ........... olmadıgı için canm :roflol:
evet beni gerçekten anlıyo erkek arkadaşım ama benim onu anlamadıgımı düşünüyo :((
beni anlıyo ama iş uygulamaya gelince orda kalıyo tabi :oklava:

aynen canım kötükedihüso ama gercekten ben çok anlayışlıyım bunu oda biliyo ama beni hiç anlamıyo daha doğrusu anlıyo farkında evde çok sıkıldığımın zamanın geçmediğinin ama biyere gidincede burnumdan getirıyoo:oklava:

benimki beni anlamio :( bu da bugunlerde cok canimi sikmaya baslio Hadi bakalim hayirlisi...

ewet anlıo sağolsun o konuda benim problemim yokta sen beni anlamıosun der geneldenaniknanik..aslında ben de anlarım da işime gelmediinden kızarım anlamıyormuş gibilülülülülülü çok mu kötüyüm nekötükedihüso

genelde anlaşırız
ama arada bi anlamak istemediği zamanlar oluyo deli ediyo beni

çok iyi anlaşırız. beni anlamadığı noktaları bağırarak ağlayarak anlatırım konu bir daha açılmaz ve her konuda anlamaya başlar.. kocacım mükemmel bir adam.

anlamadgı zamanlar cok olur snir olurum küplere bınerım üstüne yıne anlamaz.
anlamadı mı anlamıyor işte. :delphin:

hıc anlasamadıgım bır sevgılım vardı hıc hıc anlasamazdım hıc de ayrılmazdım
yok allahasukur oyle degıl artık ılıskılerım,
normal gecımsıızlık bendekısı

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaşadığınız ilişkide birlikte olduğunuz kişinin sizi
gerçekten anladığını düşünüyormusunuz?

tamam ölsemde gam yemem :sm_cool:

noktasız bı soru

kımı zaman anlasamadıgımız oluyo özellıkle bugunlerde

geçıcek ınş kaydirigubbakcemile2

anlar beni anlamadığı zaman söyler,anlatırım ben anlamadığı noktayı.ben de aynı şekilde.anlaşıyoruz allaha şükür.

Anlaşılamamak çok kötü ,insan her konuda bir olmak istiyor ama
gerçekler bazen acı oluyor ilişkilerde............................................

çok büyük fikir ayrılığı olmadığı sürece herkesin bi fikri olması doğal aynı fikirde olmakta şart değil tebi sınırları zorlamadıkçakaydirigubbakcemile4 anlaşıoruss he deoo :D beni rahatsız edicek şekilde deel ama bazen beni dinlemiioo sanki delüükaydirigubbakcemile3

biz anlaşırız....
nedeni de sanırım anlaşılmayı beklemek yerine anlamaya çalışmamız....

Back
X