merhaba kızlar gecen ay adetime 10 gün kala yoğun kasık bel ve gögüs agrısı yasadım erken gebelik testlerim çok silik çıktı ve bazılarıda negatif çıktı sonrasında günüm geldiğinde adet oldum . Bu ay sadece meraktan birdaha test yaptım döngüme yine 9 gün var yine silik cizgi var basına gelen varmı hicbisey anlamadım
merhaba kızlar gecen ay adetime 10 gün kala yoğun kasık bel ve gögüs agrısı yasadım erken gebelik testlerim çok silik çıktı ve bazılarıda negatif çıktı sonrasında günüm geldiğinde adet oldum . Bu ay sadece meraktan birdaha test yaptım döngüme yine 9 gün var yine silik cizgi var basına gelen varmı hicbisey anlamadım
Bazı erken gebelik testleri bozuk oluyor ya da doğruyu göstermiyor ki zaten 9 gün öncesi çok erken, en erken 6 gün önce gebeliği gosterebilirler o da bir ihtimal...
8 ayrı test yaptım 5 i pozitifti belki kimyasaldır dedim adet oldum sonrasında zaten bu ay tekrar yaptım yine silik çizgi var ve bu testlerin yanılma payı çok az diyorlar iki aydır bozuk testmi denk geliyor anlamadım