İki çocuk arasındaki fark

elifnisa253538

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2024
43
17
3
36
Kızlar merhaba ben ilk çocuğumda evlendiğim ikinci ay korunarak hamile kalınca zor bir hamilelik geçirince çocuğum büyüsün kpss çalışayım atanayım derken uzadı 1. Sınıfa başlayınca atanamadım da ikinciyi yapayım dedim hemen olur düşüncesi ilkden dolayı ama olmadı düşük amh 0.85 tüp bebek dediler hemen 2buçuk 3 sene oldu neredeyse bu ay olmayacak sanırım diye kendimi inandırmış herşeyi bırakmışsın hamile kaldım tamamen rabbimin takdiri kızım zaten çok istiyor çok imreniyordu kardeşi olanlara ama ben mutlu olduğum kadar endişeliyim de nasıl olacak herşeyi unuttum sanki kardeş arası çok fazla anlaşabilecekler mi benim yaşım 36 oldu kafamda deli sorular aynı durumu yaşayan var mı acaba benim içime su serpse

Çocuk istiyor musunuz istemiyor musunuz anlamadım açıkçası
İstiyorum tabi 2 sene çok bekledim olmayınca zaten kaçırdım o treni diye düşünüp olmuyor diye de bırakmıştım korunmaya da başlamıştım Sadece rabbim ol deyince oluyormuş onu anladım şimdi şok oldum böyle olunca da

Arkadasim 38 yasinda dogum yapti. Bebis 7 aylik suan. Ablasi da 9 yasinda.
Valla dogunca bebis , su yolunu buluyor . Zor tabi ama bakiliyor ve buyuyor bir aekilde.

Siz iyi dusunun iyi olsun. Hayirli olsun

Hemen hemen aynı durumdayız.insan olsun istiyor ama bir yandan da endişe ve stres peşimizi bırakmıyor.
Birde etrafımda tek çocuklu olanlar niye yaptın tarzında yorumlarda bulununca acaba mi diyorsun hamile kafisiyla

Ablası size çok yardımcı olur bence mutlu olun yeni mucizeniz için

Yaş 40 bir tane oğlum var 3.5 yaşında kardeşi olsun istedik ama nasip olmadı 23 Ekim'de kürtaj oldum 9.haftada kalbi durdu Herşey nasip işi Allah'ın takdiri güzel düşünün Hocam Rabbim kolaylaştırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…