Tüp Bebek Merkezleri iki hastane ve kararsızlık

kakarakubara

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2011
844
60
merhabalar geçen sene bir tüp beebek denememiz oldu ve düşükle sonuçlandı şimdi ikinciyi deneme kararı aldık. Ankara'da düşünüyoruz Gürgan Clinic (Timur Gürgan) mi yoksa Hulusi Bülent Zeyneloğlu'mu karar veremiyorum. Daha önce bu ikisinden birinde tüp bebek yaptırmış olanlar bana yardım edebilir mi?

merhabalar geçen sene bir tüp beebek denememiz oldu ve düşükle sonuçlandı şimdi ikinciyi deneme kararı aldık. Ankara'da düşünüyoruz Gürgan Clinic (Timur Gürgan) mi yoksa Hulusi Bülent Zeyneloğlu'mu karar veremiyorum. Daha önce bu ikisinden birinde tüp bebek yaptırmış olanlar bana yardım edebilir mi?
Timur hocaya hiç gıtmedım ama Ilk muayeneden sonra ilgilenmedıgını bılıyrm ben Hulusi bey e gıttım çok da memnun kaldım tavsıye ederım cnm

ben il dışından gelecem nasıl olur bilemiyorum canım peki sonucun nedir senin?
cok kısı var sehır dısından gelen bolu dan karamandan cprumdan gelen cok kısıyle tanıstım sen nerdesın? benm somucum sukur olumlu 9 hftlk oldu ıns hayırlısla dvm eder cok ıyı dusun ıns hakkında hayırlısı olur

cok kısı var sehır dısından gelen bolu dan karamandan cprumdan gelen cok kısıyle tanıstım sen nerdesın? benm somucum sukur olumlu 9 hftlk oldu ıns hayırlısla dvm eder cok ıyı dusun ıns hakkında hayırlısı olur
samsundayım bende dün aradım biz normalde ,lk görüşmeye gidecektik adet olunca gel iki kere yorulma dediler darısı başımıza sende hayırlısıyla kucagına alırsın inşallah

samsundayım bende dün aradım biz normalde ,lk görüşmeye gidecektik adet olunca gel iki kere yorulma dediler darısı başımıza sende hayırlısıyla kucagına alırsın inşallah
ınsallah canım bnm.. bnm ılk tup bebk deneyıöım 10. hfta da son buldu kalbı durdu o yuzden cok da rahat degılım.. hayırlısı artık
dogru demıs hastanedekıler adetın 2. ya da 3. gunu sabah 7 45 de orda ol asagıda gırıste bekleyenlerı gorursun ortadakı masada da kagıt oraya adını yaz 8 30 da hulısı bey gelıyo zaten erken gelırsn ısın erken bıter ınan 3 aydır ınanılamz yogun

X