• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İKİ KESE GÖRÜNMESİ ve KALP ATIŞI??

ruhuseyyah

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2018
24
10
88
31
Merhaba sevgili anneler, dün beklenen adet günüm geçtikten sonra kan verdim ve betam 1673 geldi. Tabiki o an heyecanla hemen kadın doğuma gittim. Doktor iki kese gördüğünü söyledi. O an ki şaşkınlığımı unutamıyorum. Hala atlatabildiğimi düşünemiyorum. Doktor keselerin çok küçük olduğunu haftaya kontrole gelip bebek var mı yok mu diye bakacağız dedi. Yani anladığım bebek oluşumu olmama durumuda söz konusu.. 2 hafta sonra içinse kalp atışlarını kontrol ederiz dedi. Başına böyle bir durum gelen var mı aramızda. İki kese görüp kalp atışlarını ne zaman duymuştunuz? İiçimde hem korku hem heyecan var. Tecrübeli annelerimizin kıymetli yorumlarını bekliyorum.

Son düzenleme:
Önce kese görünüyor daha sonra bebek ve kalp atışları takip ediliyor kötü bi durum olduğundan değil henüz göremediğinden öyle söylemiş doktorunuz.
Sağlıklı bir gebelik olarak ilerlesin inşallah🥰
4+6 da kese gördüm 6+3 te kalp atışı duydum tabi herkesin süreci farklı kaçıncı haftadasınız tahmini

Önce kese görünüyor daha sonra bebek ve kalp atışları takip ediliyor kötü bi durum olduğundan değil henüz göremediğinden öyle söylemiş doktorunuz.
Sağlıklı bir gebelik olarak ilerlesin inşallah🥰
4+6 da kese gördüm 6+3 te kalp atışı duydum tabi herkesin süreci farklı kaçıncı haftadasınız tahmini
Çok teşekkür ederim. Dünden beri o kadar çok şey okudum ki kafam karıştı SAT: 4 ekimdi dünde 5+3 dü gittiğimde. Aslında ilk gebeliğim değil ama sanki herşey sıfırlandı. Amin inşallah. Rabbim hepimize sağlıkla kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Kimseyi bu yolda koymasın.

Çok teşekkür ederim. Dünden beri o kadar çok şey okudum ki kafam karıştı SAT: 4 ekimdi dünde 5+3 dü gittiğimde. Aslında ilk gebeliğim değil ama sanki herşey sıfırlandı. Amin inşallah. Rabbim hepimize sağlıkla kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Kimseyi bu yolda koymasın.
Daha erken haftaya görünür inşallah ben de ilk başta görünmeyince senin gibi endişelenmiştim 6+3 te hem bebeği hem kalp atişini ilk defa görmüştük

Bende 5+2 de keseyi görmüştüm.
6+2 de kalp atışı bebek gördüm o yüzden telaş yapmayın doktor aslında kötü bi şey dememiş ✨
Sağlıkla gelsinler inşallah

Bende 5+2 de keseyi görmüştüm.
6+2 de kalp atışı bebek gördüm o yüzden telaş yapmayın doktor aslında kötü bi şey dememiş ✨
Sağlıkla gelsinler inşallah
Sanırım güzel mesajlar okumaya ihtiyacım varmış. Çok teşekkür ediyorum o zaman 6+3 gibi gitsem bende inşallah bebisleri görürüm demi Amin amin inşallah 💞🌺🌻🌹

Back
X