iki küçük çocuk annesi

beyazzambak28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2015
175
141
38
Kızlaar tırlatma üzereyim kızım 2.5 yaşını geçti çok akıllı uslu bir çocukken kardeşi oldu uyku düzeninde yaramazligida tavan yaptı birde sürekli gezmek istiyor oyun istiyor oğlumda 42 günlük ama kolik uyanık kaldığı süre boyunca ağlıyor daha sakin etrafa baktığını görmedim eşim çok destek ama hafta ici ise gidiyor annem desen hasta başkada kimse yok.ev berbat öf. Of:KK43:kızımı kreşe yazdırmaya karar verdim ikisine bir yetmiyorum; (yardimci kadın da denedim kızım onu istemedi oğlan da zaten hep memede.bu böyle uzar gider çok bunaldim iki küçük çocuğu olan bayanlar napiyosun uz bir el atin:KK43:

Kızını kreşe gönder.benim de 18 aylık bir kızım var ve şu an hamileyim.kızım kreşe gidiyor.saat 3 e kadar orda.çok güzel oynuyor,dışarı çıkarıyorlar,arkadaşları vs var ve gelişimi açısından daha iyi...bebeğim doğunca da inş sıkıncı çekmem diye düşünüyorum.yurtdışındayım burda yardımcı vs çok zor.ama inan kreş yardımcı tutmaktan daha mantıklı

Benim 1 cocugum var ama anliyorum sizi sabirli olmaktan baska care yok bugunlerin gececegini dusunup yasadiginiz anin tadini cikarin imkaniniz varsa temizlikci cagirin yemek isi bi konuda halledilir kiziniza da yazik hem 2 yas sendromu hem kiskanclik kucucuk boyuyla yasiyla kendi kapasitesine gore ne zorluklardan geciyo Allah kolaylik versin ne diyim

Bu arada benim kızım 18 aylık olmasına rağmen evde sıkılıyor,seninki 2 buçuk yaşında.kreşe gönder ama kaliteli bir yer olsun.evine de iki üç günde bir temizlikçi gelsin günlük silip süpürsün yeter.sen sabahları oğlunla ilgilen.o uyuyunca kendine vakit ayır.eşin ve kızın gelince de sen kızınla baba oğlunla ilgilensin.kızınla hem oynar hem yemek vs aradan çıkarırsın..inan çok rahatlayacaksın bu şekilde...

Son düzenleme:
Valla al bendende o kadar oğlum 5 yaşını bitirdi anasınıfina gidiyor,kızım 14 aylık gurbetteyim kimsemyok burda .Canavar gibi iki çocuk..kızım doğduğundan beri dünyayı bize dar etti..14 aydır ha düzeldi ha düzelecek diye bekliyorum ama nafile...Allah yardımcımız olsun..Sizin içinde en iyisi krese vermek hem siz rahat edersiniz hemde yavrularıniz..

Tek çocuğum var ama sizi anlıyorum. Benim kızimda 2.5 yaşında ve yetemediğim için yarım gün kreşe gidiyor. Gayet iyi vakit geciriyor kreşte, kahvaltı ve öğle yemegini yiyor. Almaya gittigimde yorgun oluyor 1 saat parka götürüyorum eve gelip uyuyor , uyanana kadar akşam oluyor zaten.
Kreşi düşünün derim sizde, yarım günde olsa kaliteli vakit gecirsin, sosyalleşsin, yorulsun. Sizde minik bebeğinizle ilgilenip biraz dinlenirsiniz o uyuyunca.
Sağlıkla büyütün bebeklerinizi.

Allah yardımcınız olsun
En mantıklı kreş gitmesi hem kendinize hemde oglunuza güzel vakit ayırabilirsiniz.
Hafta sonlarına kızınizla babası vakit ayirsin dislandigini hissetmesin sağlık olsun geçer gider.
yıllar çok çabuk geciyor.

Bir ogretmen olarak soyluyorum kizini bu sekilde krese gonderirsen kizin evden gonderilgini uzaklastirildigini dusunecek ve hersey daha kotu olacak. Yardimci kadin iyi fikir kizinizin sevmesine gerek yok. Yardimciyi ev isleri icin alin siz cocuklarla ilgilenin en azindan bir taraftan kafaniz rahat olsun. Ya da imkaniniz varsa bu sureci bir pedegogla atlatin. Kardes olmasa bile bu iki yas civari zordur. Cocuk tarafindan bakinca onu da anlamak gerekir.
Kızlaar tırlatma üzereyim kızım 2.5 yaşını geçti çok akıllı uslu bir çocukken kardeşi oldu uyku düzeninde yaramazligida tavan yaptı birde sürekli gezmek istiyor oyun istiyor oğlumda 42 günlük ama kolik uyanık kaldığı süre boyunca ağlıyor daha sakin etrafa baktığını görmedim eşim çok destek ama hafta ici ise gidiyor annem desen hasta başkada kimse yok.ev berbat öf. Of:KK43:kızımı kreşe yazdırmaya karar verdim ikisine bir yetmiyorum; (yardimci kadın da denedim kızım onu istemedi oğlan da zaten hep memede.bu böyle uzar gider çok bunaldim iki küçük çocuğu olan bayanlar napiyosun uz bir el atin:KK43:

Bir ogretmen olarak soyluyorum kizini bu sekilde krese gonderirsen kizin evden gonderilgini uzaklastirildigini dusunecek ve hersey daha kotu olacak. Yardimci kadin iyi fikir kizinizin sevmesine gerek yok. Yardimciyi ev isleri icin alin siz cocuklarla ilgilenin en azindan bir taraftan kafaniz rahat olsun. Ya da imkaniniz varsa bu sureci bir pedegogla atlatin. Kardes olmasa bile bu iki yas civari zordur. Cocuk tarafindan bakinca onu da anlamak gerekir.
Canım aynen bu sebeplerden ötürü direniyorum göndermeye kızımı. Bende öğretmenim fakat oğlum kolik sabah 6 da kalıkiyoruz oğlan meme diye ağlıyor kızım kahvaltı temizliğe gelen bayan zaten bizimle işi yok napacagimi şaşırıyorum kızıma çok kizdigimi farkettim ama oda çocuk Evcilik istiyor oyun hamuru sulu boya.aglayan bebekle yapabilmek ne mumkun:KK43:Pedagog şansım malesef yok:KK43:

Allah yardımcınız olsun..büyük ihtimal kıskanıyordur..umarım en kısa zamanda çözümlenir..anneniz falan kısa süreliğinede olsa gelemez mi?

keşke bebek doğmadan önce verseydin kreşe, doktorlar kardeşten sonra verildiğin zaman, büyük dışlanmışlık hissediyomuş ve istenmediğini düşünüyomuş, daha da hırçınlaşabilir

keşke bebek doğmadan önce verseydin kreşe, doktorlar kardeşten sonra verildiğin zaman, büyük dışlanmışlık hissediyomuş ve istenmediğini düşünüyomuş, daha da hırçınlaşabilir
Ah canım hiç sorma güya kendime güvendim bakarım diye ama kızının bebek ligi hep uyur emer sakin geçmişti bilemedim oğlan in kolik olacağını kucakta bile susmazmi bir bebek.yok illa emmeye yapısına. Artık göğüs yaralarimda arttı tukenmislik sendromu bu sanirim :KK43:

Ah canım hiç sorma güya kendime güvendim bakarım diye ama kızının bebek ligi hep uyur emer sakin geçmişti bilemedim oğlan in kolik olacağını kucakta bile susmazmi bir bebek.yok illa emmeye yapısına. Artık göğüs yaralarimda arttı tukenmislik sendromu bu sanirim :KK43:
henüz kırkı daha yeni çıkmış ya, daha yeni yeni düzelir belki. Allah kolaylık versin

Canım aynen bu sebeplerden ötürü direniyorum göndermeye kızımı. Bende öğretmenim fakat oğlum kolik sabah 6 da kalıkiyoruz oğlan meme diye ağlıyor kızım kahvaltı temizliğe gelen bayan zaten bizimle işi yok napacagimi şaşırıyorum kızıma çok kizdigimi farkettim ama oda çocuk Evcilik istiyor oyun uru sulu boya.aglayan bebekle yapabilmek ne mumkun:KK43:Pedagog şansım malesef yok:KK43:
Anladim sozun bittigi yer. Diyecek bisey ya da oneri bulamadim. Kiziniz biraz daha buyuk olsa bebegin bakimina dahil edebilirsiniz oyun oynuyormuscasina ama suan anlar mi bilmem. Burda yine boyle bir konuya bir arkadas cok guzel bir yorum yazmisti.
siz emzirirken mesela kiziniza hadi evcilik oynayalim sen komsuol biz sana gelelim misafirlige filan diye birlikte zaman gecirilebilecegini filan yazmisti cok da guzeldi. Kiziniz anlarsa boyle seyler deneyebilirsiniz. Hem onunla oymamis olur hem bebekle ilgilenmis olursunuz.
Boyle konulari takip ediyorum cunku ben de ikizlerim8 bekliyorum suan Rabbim hayirlisiyla nasib etsin 2 aya sizden farkli olmaycaktir durumum. Allah kolaylik versin sabrinizi artirsin

Allah yardımcınız olsun..büyük ihtimal kıskanıyordur..umarım en kısa zamanda çözümlenir..anneniz falan kısa süreliğinede olsa gelemez mi?
Annem geliyorsa canım onun gelmesi öğlen buluyor e zaten sabahları bütün caresizligim:KK43:bide kızımı çok simartti saolsun kızım hiç oturtmuyor kadını :KK43:

Benim de 29 aylik bir oglum var.. su an krese gidiyor.. bazen vicdan azabi duyuyorum krese gonderdigim icin ama kardes dogduktan sonra yollarsam daha kotu olacagi icin sabrediyorum mecbur..

yalniz dogum yapacagim ve bana esimden baska yardim edecek kimse yok.. kardesten sonra krese yollanan cocuklarin "bebek geldi, beni evden yolladilar" hissi yasadigini duymustum.. hatta dogumla beraber odasinin ayrilmasi bile saglikli degilmis.. ev islerine yardimci degil de, kizinizla sizin yaninizda ilgilenecek gun icinde parka cikarip oyun oynayabilecek bir abla ayarlayabilseniz daha iyi olacak..

Benim 2yaşında ikizlerim var. İlk yıl kabus gibiydi ikiside kolikti. Ama sanırım sizin işiniz daha zor. İlk defa sizin konunuzu okuyunca iyiki ikiz doğmuşlar dedim :)

X