İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Ay ben ortada fol yok yumurta yok nasıl hayaller kuruyorum ya

Fazla kaptırmıyım kendmi

aaa hayal kurmadan olur muu canım sonuçta bi kere yaşıycan bişi tabi her hayal ettin olmaz belki ama sonuçtaa bi kız için önemlii bunlarr ben çok düşünürdüm nasıl olcak diyee hep istedim şeyler oldu hem de en güzel şekilde inş seninde olur canımmm

İnşallah tatlım ya inşallah

Hayal etmeden olmaz tabi

Nişanın istemen falan nasıl oldu

Evde mi yaptınız salonda mı ? nişan arası ne kadar oldu mesela ?

İnşallah tatlım ya inşallah

Hayal etmeden olmaz tabi

Nişanın istemen falan nasıl oldu

Evde mi yaptınız salonda mı ? nişan arası ne kadar oldu mesela ?

bizimki ilk bi tanışmaya geldilr nisanda istemeye geldiler o zaman söz yüzüğü takıldı ama görmen lazım 20 kişi falan geldiler istemeye sonra haziran gibi nişan yapcaktık sözlüyken bi akrabalarının düğününe gittik hep beraber kayınpedrim ve dayısı demişler ki biz nişanı boşverelim ramazandan sonra düğünü yapalım eğer kabul ederlerse demişler bana sordular bende konuştum bizimkilerde onay verdi nişanı iptal ettik düğün hazırlığına başladık eylülde düğünümüz oldu işte bize kalsa biz nişan yapıp okulun bitmesini bekliycektik ama bi anda aynı evin içinde bulduk kendimizi

Ay ne güzelmiş o öneri nişanlanmadan evlenen tek kızsın seenn

Okuyor mu seninki ne okuyo :44:

yani güzel ama zor bayanları memnun etmek zor

Zor olmaz mı o mu bu mu seçmek ölümdür ayy ben çok mu safım acaba bi yüzük bi de set isterim başka da bişi istemem herhalde hani bi sürü şey aldırıyolar ya seti bile belkiii zooor hiç sevmeeem

Sen bliyosundur neleer neleer aldıran gelinler vardır

of ne diyosun canım ya altın yüzünden ayrılanlar bile oluyor bende öle set çok anlamsız oluyo genelde kulanılmıyor satsan yarıdan fazlası zarar bizim mağzada bi set vardı çok sık dedimki o gün takayım geri koyun istemem ben set dedim daha düğünden çıktık gece çekimi yaptırmıştık ordan geldik ne var ne yok çıkardım üstümden eşimde onlara bıraktık hem ne olur ne olmaz diye şimdi de taktım 3 bileklik 2 kelepçe alyansım tek taşım bide özel bi yüzüğüm var o genelde de öle oluyor zaten

Nasıl özel yüzük tatlım eşin mi tasarladı yoksa

Ama sevmem ki bilezik falan hiç :26:

bende sevmem ama en az değer kaybedenler işciliksiz bileziklerdir canım ev araba vs istedinde bozdurduğunda onlar para eder canımm 14 ayarlar değer kaybeder canım 14 ayarlar takmalık 22 ayarlar yatırımlıktır aklında olsun canımm

22 ayar bunu asla unutmıcam tatlım tşk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…