İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

di mi o kadar alışıyosun ki evde aceleyle çıkarken anlayamıyosun var mı yok mu ben arada kontrol ediyorum taktım mı diye

di mi o kadar alışıyosun ki evde aceleyle çıkarken anlayamıyosun var mı yok mu ben arada kontrol ediyorum taktım mı diye

ay evet ya özellikle böyle 3-5 gün evden çıkmadıysam alışmışım ya bazen arada çaktırmadan kontrol ediyorum metroya binmeden dışardan gören manyak diyodur

hafif şeyler ye bari
birde başlamadan önce meyve suyu iç.ama hazır olmasın evde kendi sıktığın olsun
o zaman daha enerjik olursun

lahmacun yicem nasıl fikir

sana yeşil çay tavsiye ediyorum bebişim

bir de 50-59 kilo topici var gelsene oraya sen de

ay evet ya özellikle böyle 3-5 gün evden çıkmadıysam alışmışım ya bazen arada çaktırmadan kontrol ediyorum metroya binmeden dışardan gören manyak diyodur

Bene vden çıkmadan kontrol ediyorum

Ayy evlenince de ben böyle olurum hiç takmam

Birisi gelince de koştur koştur takcam diye uğraşırım

Bazen sipariş veriyorum eve kapıya çıktığımda üstüme bol hırka falan giyiyorum ki belli olmasın

o şınav hareketi ve yerde dambıllarla yaptığımız açıp kapama hareketi göğüs bölgesini çok sıkılaştırıyor

Sende damble var mı ?

ben bekarken de takmıyordum bol şeyler giyiyordum

ben de öyle yapıyorum ki kız balkona çıkacağım zaman falan üstüme hırka alıyorum kim uğraşcak onu tak çıkar ya

zaten sevmiyorum hemen göz önünden kaldırmak lazım bi de elimde sallayıp fıyt diye atmayı seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…