• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

yok be dönme sakın. gerçekten erkekler söyle biraz ele avuca gelen kadın seviyorlar :27:

ama kesin dönerim ben çok çabuk zayıflıyorum bunun için taşlamayın beni ama 30 gün sonunda 48in altına bile düşebilirim :53: :27:

minikkene yüzücüydüm sonra voleybolcu oldum temel sağlam kızım :51:

o yüzden yemek yemeyi takmıyorum :52:

ama kesin dönerim ben çok çabuk zayıflıyorum bunun için taşlamayın beni ama 30 gün sonunda 48in altına bile düşebilirim :53: :27:

minikkene yüzücüydüm sonra voleybolcu oldum temel sağlam kızım :51:

o yüzden yemek yemeyi takmıyorum :52:

bende çok zor alırım çok zor veririm
ben lisede 48 kiloydum.düşün yani 173 boy 48 kilo.herkes acıyarak bakıyordu.afrikadan mı geldin diye dalga geçiyorlardı:52:
sonra kilo aldm yıllardır 55 58 arası bir yerdeyim . en son 58 oldum dedim artık tehlike çanları çalıyor:27:

Son düzenleme:

bende çok zor alırım çok zor veririm
ben lisede 48 kiloydum.düşün yani 173 boy 48 kilo.herkes acıyarak bakıyordu.afrikadan mı geldin diye dalga geçiyorlardı:52:
sonra kilo aldn yıllardır 55 58 arası bir yerdeyim . en son 58 oldum dedim artık tehlike çanları çalıyor:27:

aynen bak ben de yıllardır 52 kilodaydım ya
ama şu son zamanlar stresten falan gece yemeyi abarttım pasta şu bu derken aldım tabi bünye de bir yere kadar kaldırıyor :52:

ama vericez şekerim :52::52:

ahaha bana da öyle diyolardı ya tenin beyaz ama afrikalı çocuklar gibisin evlat edinip beslemek istiyorum diyordu bi arkadaşım :60:

boyun kemiklerim çıkmıştı :53::53:

ama kalça malesef yapımda var onu fark ettim yani yapısı öyle zayıfken de vardı :52:

ne kadar ki fiyatları ben mesela dumbellsız yapıyorum şu an çok önemsemediğim için kas olayını
topictekilere baktım onlar da ya dumbellsız ya da su şişesiyle yapmışlar

ya bende denedim su şişesiyle ama bana çok zor geldi nedense.
yarımşar kiloluk çiftini 5 liraya mı ne aldım ben. agırlık arttıkça fiyatta artıyor

aynen bak ben de yıllardır 52 kilodaydım ya
ama şu son zamanlar stresten falan gece yemeyi abarttım pasta şu bu derken aldım tabi bünye de bir yere kadar kaldırıyor :52:

ama vericez şekerim :52::52:

ahaha bana da öyle diyolardı ya tenin beyaz ama afrikalı çocuklar gibisin evlat edinip beslemek istiyorum diyordu bi arkadaşım :60:

boyun kemiklerim çıkmıştı :53::53:

ama kalça malesef yapımda var onu fark ettim yani yapısı öyle zayıfken de vardı :52:

popo bende de var .zayıfkende vardı dediğin gibi
ama seviyorum ya sarkıkda değil böyle yuvarlak:17::17:
o küçülmesin sakın:27:

Back
X